FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"Sutra za protivnika imamo u dosadašnjem dijelu sezone ekipu koja je najviše pokazala. Biće jako teško ostvariti pozitivan rezultat, u to sam siguran, ali idemo da se nadigravamo, pa je sve moguće. Uostalom, nama je mnogo lakše igrati protiv ekipa koje igraju otvoreno, neko protiv 'bunkeraša'", rekao je Mirsad Bešlija, povratnik u tim Željezničara nakon povrede.
Međutim, trener sarajevskih plavih za sutrašnji je susret sa Borcem ostao bez Nedžada Serdarevića, koji nije ni otputovao u Banja Luku sa ekipom zbog povrede.
ako se zeljo bude stvarno nadigravao, sve su sanse da gledamo jednu pravo lijepu utakmicu sa dosta golova, mada sumnjam
Međutim, trener sarajevskih plavih za sutrašnji je susret sa Borcem ostao bez Nedžada Serdarevića, koji nije ni otputovao u Banja Luku sa ekipom zbog povrede.
ako se zeljo bude stvarno nadigravao, sve su sanse da gledamo jednu pravo lijepu utakmicu sa dosta golova, mada sumnjam
A ovaj jel zna iko tacno da kaze,sta je na kraju sa Bikijem,je li stvarno ozbiljno(secer) ili bezazleno(iscrpljenost)???
Treci put castimo
Kad svako pise na ovom forumuDado je napisao/la:123456 je napisao/la:rixadu je napisao/la:damire RZ trebao bi znati da su velez, borac, celik, sarajevo,zeljo i sloboda igrali u bivsoj jugoslovenskoj ligi te da imaju navijace koji su osnovani jos godina kad su pojedini danasnji giganti u BiH igrli u republickim ligama a imaju i clanova vise nego gradovi tih klubova stanovnika
Ovdje treba dodati i Iskru Bugojno jer su i oni igrali u 1.ligi Yug-e
Gdje njih iskopa'. Ako se sjecam mozda su jednom bili u Yugo ligi. Ostali gore navedeni su bili redovni u prvoj ligi, neki su je osvajali ili barem jednom otisli u Evropu.

Da bili su jednom u prvoj ligi i jedni od stalnih iako tada ni 70%trenutnih klubova u Premier ligi nije bilo ni na mapi u tada drugoj ligi koja je bila jaca od sve i jedne sadasnje prve lige na cijelom prostoru.
Drugo posto si tako ,,plaho upucen ,,trebao bi da znas da je Iskra osvojila srednjevropski kupa izacivsi i talijansku atalantu.
Kad hoces nesto da napise onda dobro provjeri jer se blamiras i to zesce

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pozdrav,navijac sam Zelje,meni je licno drago da je Borac prvi(normala da bih vise volio da je Zeljo),al bar sutra znam gdje idem.Na stadion gdje ima "atmosfere" i gdje ne cujem igrace da se dozivaju,pun stadion(za nase uslove velik),i respektabilnu navijacku grupu na drugoj strani.Nadam se da ce biti dobro vrijeme,a znam da ce biti praznik fudbala,
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma vidim da je niko nije stavio ..a neko je pitao da li ste dobri i sa jednom grupom...a kao sto vidim ...jesteSimpatizer je napisao/la:Pojasni! Mislim da ni tebi nije jasno sta si zelio sa ovom slikom.

A C A B !
-
- Kontakt:
cova mi nismo dobri sa njima...oni su NASA BRACAEmir_ZENICA je napisao/la:Ma vidim da je niko nije stavio ..a neko je pitao da li ste dobri i sa jednom grupom...a kao sto vidim ...jesteSimpatizer je napisao/la:Pojasni! Mislim da ni tebi nije jasno sta si zelio sa ovom slikom.

TREĆI PUT ČASTIMO
Jeste, de mi ti objasni kako se pise.harishp je napisao/la:123456 je napisao/la:rixadu je napisao/la:damire RZ trebao bi znati da su velez, borac, celik, sarajevo,zeljo i sloboda igrali u bivsoj jugoslovenskoj ligi te da imaju navijace koji su osnovani jos godina kad su pojedini danasnji giganti u BiH igrli u republickim ligama a imaju i clanova vise nego gradovi tih klubova stanovnika
Kad svako pise na ovom forumu![]()
Da bili su jednom u prvoj ligi i jedni od stalnih iako tada ni 70%trenutnih klubova u Premier ligi nije bilo ni na mapi u tada drugoj ligi koja je bila jaca od sve i jedne sadasnje prve lige na cijelom prostoru.
Drugo posto si tako ,,plaho upucen ,,trebao bi da znas da je Iskra osvojila srednjevropski kupa izacivsi i talijansku atalantu.
Kad hoces nesto da napise onda dobro provjeri jer se blamiras i to zesce
Uzeli su srednjoevropski kup koji je znj kategorija medjunarodnog fudbalskog takmicenja. Mozda dvije sezone se zatekli u Yugo prvoj ligi u svojoj istoriji i odjednom su klasa. Uporedba je bila sa gore navedenim klubovima koji su bili redovni u prvoj Yu ligi i u kupu UEFA, Sampiona i Kupu kupova, a ne sa danasnjim saban klubovima iz PL-a
Dado je napisao/la:123456 je napisao/la:rixadu je napisao/la:damire RZ trebao bi znati da su velez, borac, celik, sarajevo,zeljo i sloboda igrali u bivsoj jugoslovenskoj ligi te da imaju navijace koji su osnovani jos godina kad su pojedini danasnji giganti u BiH igrli u republickim ligama a imaju i clanova vise nego gradovi tih klubova stanovnika
Gdje njih iskopa'. Ako se sjecam mozda su jednom bili u Yugo ligi. Ostali gore navedeni su bili redovni u prvoj ligi, neki su je osvajali ili barem jednom otisli u Evropu.
znam dasu bili kratko.Koliko jednu ili dvije sezone?Ali samo da nebi bilo zabune jer je u postu iznad izostavljena mozda sto doticni nije znao za to.Znaci cisto informativno sam to rekao.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sutra nema prenos utakmice
Borac ne da jer nije dobio ni marku za dvije predhodne utakmice
Znaci ko hoce gledati mec na stadion ili na terasu
Borac ne da jer nije dobio ni marku za dvije predhodne utakmice

Znaci ko hoce gledati mec na stadion ili na terasu

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
@brigatebl
otkud ti to?
otkud ti to?
Koliko ti je godina ? Koliko vremena ili otkad pratiš našu scenu ?Emir_ZENICA je napisao/la:Ma vidim da je niko nije stavio ..a neko je pitao da li ste dobri i sa jednom grupom...a kao sto vidim ...jesteSimpatizer je napisao/la:Pojasni! Mislim da ni tebi nije jasno sta si zelio sa ovom slikom.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Jeste jeste i Iskra je imala cast da igra u prvoj ligi bivse drzave. Zaboravi na njih izvinjavam se navijacima Iskre iz bugojna 

-
- Kontakt:
Ma to je suplja da bi doslo sto vise navijaca na stadion...BrigateBL je napisao/la:iz uprave sam saznao
- Simpatizer
- Kontakt:
Bice svakako pun stadion. I protiv Zrinjskog je bio prenos tako da to nema veze.ultra@rajvosa je napisao/la:Ma to je suplja da bi doslo sto vise navijaca na stadion...BrigateBL je napisao/la:iz uprave sam saznao
pa vidjecemo
ja tvrdim da prenosa nece biti jer BHT im nije dao ni marku za prve dvije utakmice
ja tvrdim da prenosa nece biti jer BHT im nije dao ni marku za prve dvije utakmice
ma nema govora, to je suplja prica, ne bi bhrt stavio to u programsku semu da nije unaprijed dogovoreno da ide prenos.BrigateBL je napisao/la:iz uprave sam saznao
uotalom ako nisu platili ya prenose ranije sad ce platiti, ne mogu se bas zahebavati s tim, mislim na derbikola i bhrt
uostalom, danas je u neyavisnim najavljen satelitski prenos i yemaljski, dolayi incko , ciro, nema sanse, hoce i uprava da se to vidi, a hoce i derbikola i bhrt, kako rekoh ako i nisu platili , platicejovanbl je napisao/la:ma nema govora, to je suplja prica, ne bi bhrt stavio to u programsku semu da nije unaprijed dogovoreno da ide prenos.BrigateBL je napisao/la:iz uprave sam saznao
uotalom ako nisu platili ya prenose ranije sad ce platiti, ne mogu se bas zahebavati s tim, mislim na derbikola i bhrt

a danas stojnic izjavljuje kako ocekuje 15000 , to ce doci bilo prenosa ili ne

alo ljudi drzim u ruci odluku uprave novinar sam i znam sta pisem
ok, ako je i tako bice prevazidjeno, tj platice i to je toBrigateBL je napisao/la:alo ljudi drzim u ruci odluku uprave novinar sam i znam sta pisem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.