Puna podrska od mene, mala molba...postani aktivniji

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Hvala Tebi na komplimentu, ali zaista ne kontam šta nije jasno u mom postu-odgovoru!?od-do je napisao/la:trigger drug tebi svaka cast imas pravo na svoje misljenje ali covjek te je pitao za igraca reprezentacije bosne i hercegovine,a meho kodro je svega odigrao 13 utakmica i dao 3 gola a klasicni je spic igrac znaci nidje veze da je on jedan od naj boljih bar moje misljenje
Hajde da se 'složim' s tvojim kriterijem!od-do je napisao/la:evo koliko je ko nastupo
1 Elvir Bolić - 1996–2006 55 nas 24 gol
2 Sergej Barbarez - 1998–2006 47 nas 17 gol
3 Vedin Musić - 1995–2007 45 nas 0 gol
4 Hasan Salihamidžić - 1996–2006 43 nas 6 gol
5 Zvjezdan Misimović- 2004–danas 43 nas 16 gol
6 Muhamed Konjić - 1995–2006 38 nas 3 gol
7 Elvir Baljić - 1996–2005 38 nas 14 gol
8 Mirsad Bešlija - 2001–2006 37 nas 4 gol
9 Nermin Šabić 1996–2008 36 nas 1 gol
10 Mirsad Hibić - 1996–2004 36 nas 0 gol
ja mislim da se po ovom treba gledat ko je naj bolji bosansko hercegovacki reprezentativac do sada
Mijenjaš 'temu' polemike!?od-do je napisao/la:to isto kad pitas ko je bolji safet susic ili dragan dzajic pa neka svako odgovori mi iz bosne cemo rec safet a ovi iz srbije ce rec dzajic
cole-ch je napisao/la:Ovaj forum polako ali sigurno postaje ruska salata, jako je nepregledan i tezak za konrolisanje.
Ova tema vec postoji..."Najbolji igrac BiH ikada". Eeeh, nekom je to bilo malo pa je redefinisao u ..."najbolji svih vremena", iskreno ovaj drugi naziv zvuci lepse, ali je ipak bio nepotreban.
Admin, reaguj! Hvala.
cole-ch je napisao/la:Susic je u Francuskoj nagradjen ordenom Legije casti za Sport (fudbal), licno od Francuskog predsednika.
A u Bosni moze dobiti vnogo za ,,trud i napredak,, koji je ucinio za BIH fudbalcole-ch je napisao/la:...Vaha od Siraka dobio orden Legije casti, a citam pre neki dan da ce mu predsednik Obale Slonovace dati zivog lava ako udju u drugi krug na S.P. 2010. Zamisli Vaha vuce za konopac lava u sred Mostara.![]()
P.S. Vahin sam orden casti namerno izostavio u predhodnom postu jer kako ti rece za trenerski posao je odlikovan...
Ma ne, mislio sam na oba posta ne samo o Papetu i legijinim ordenima. Da ono napravis malu analizicu moje liste igraca BiH svih vremena.
S postovanjem
haha... Slusaj brate, Vaha je radio u Velezu poslje rata, pokusao je da vrati Velez pod BB, ali cim je razumio da uprava Veleza zapravo nece da se vrati tamo jer im se puni dzep od podijelenog Mostara, on je zbrisao van BiH.harishp je napisao/la:A u Bosni moze dobiti vnogo za ,,trud i napredak,, koji je ucinio za BIH fudbalcole-ch je napisao/la:...Vaha od Siraka dobio orden Legije casti, a citam pre neki dan da ce mu predsednik Obale Slonovace dati zivog lava ako udju u drugi krug na S.P. 2010. Zamisli Vaha vuce za konopac lava u sred Mostara.![]()
P.S. Vahin sam orden casti namerno izostavio u predhodnom postu jer kako ti rece za trenerski posao je odlikovan...
Ma ne, mislio sam na oba posta ne samo o Papetu i legijinim ordenima. Da ono napravis malu analizicu moje liste igraca BiH svih vremena.
S postovanjem
pa ti onda neznas sta je fudbal ako stavljas haseta iza susica a hase imo 1 utakmicu za reprezentaciju jugoslavije igrao za sarajevo,1963 ga kupio fener a 1964 ga otjero nazad za sarajevo i to tebi fudbalercole-ch je napisao/la:Susic je u Francuskoj nagradjen ordenom Legije casti za Sport (fudbal), licno od Francuskog predsednika.
On je po meni ne samo u BiH vec i na sirem podrucju Balkana bio jedan od najboljih, i ako je malo trofeja osvojio (trofeji nisu merilo u ovoj temi).
Haseta ne pamtim, ali cujem i vidim da je to KULTNI lik, zato ga i svrstavam iza Papeta.
Meho Kodro, dobar.
Bazdarevic, Skoric, Baljic, Omerovic...o ovoj cetvorici jako malo znam od kada su napustili Yu ligu.
Hasan (mish) ima zavidnu karijeru, ali na guzovace... on je vredan momak i veliki borac, a sto se kvaliteta tice, ne bi ga u rangu najboljih.
Bolic, prosecan, mogao je vise. Kada mi cuka nije stala kada je debitovao za Zvezdu. Steta sto se desila 91-95 g.![]()
Balja, steta da nije uspeo, a imao je sve predispozicije.
Sergej, jak karakter...kao fudbaler, osrednji.
Miske, blizu onog sto se moze reci vrloodlican, jedina prava 10ka u Bundes ligi.
Dzeko ima prostora za napredak, ako ne bude medju najboljima, nadam se da ce nadmasiti kvalitete Boksic Alena.
Ibisevic, pitam se da mu nije ona polu sezona pre kobne povrede bila maximum, volio bih da se varam.
Salihovic, ima prostora za napredak.
Spaha, srcan momak, dobar vodja, prosecan igrac zadnje linije.
Pjanic, momak moze da prevazice sve pobrojane, ima sve sto je potrebno da postane planetarna zvezda, vreme ce pokazati.
Sada vidim da je ovaj naslov ipak stariji od predhodnog. Izvinjavam se adminu na ishitrenom reagovanju.
Ovo je moje skromno misljnje koje sam izneo na "Najbolji BH igrac ikada"...sledi nastavak.
vidi se ko je retard de ti procitaj biografiju odigrao je u fenerbahceu 9 utakmica i postigao 0 golova i ti mi znas o fudbalerima nesto sram te i stid bilojohnnyHZ je napisao/la:pa ti onda neznas sta je fudbal ako stavljas haseta iza susica a hase imo 1 utakmicu za reprezentaciju jugoslavije igrao za sarajevo,1963 ga kupio fener a 1964 ga otjero nazad za sarajevo i to tebi fudbaler
smijesan _si@
koji si ti retard,jesi li nepismen pa neznas procitati biografiju covjeka....idiote....fino ti pise da ga je tada FENERBAHCE kupio,i odigraje neznam koliko utakmica i postizao golove redovno,ali je u to vrijeme nazvao rodbinu i rekli su da se iduce sedmice igra DERBI SA ZELJEZNICAREM i on je sam platio odstetu klubu,znaci otisao u minus i vrati se u sarajevo da igra derbi,jer nije zelio da njegov tim gubi tu utakmicu,naravno na kosevu se desilo ovo,
UZME HASE LOPTU PRODJE CIJELU ODBRANU ZELJEZNICARA,I GOLMANA,PUBLIKA EKSPLODIRALA LJUDI HAMAN U TEREN ULETILI,VIDI HASE GODRA IM PA SE VRATI NACENTAR PONOVI ISTO I ZABIJE GOL......mozemo mi pricati filozofija ovog onog vremena takav ovakav fudbal.....JEDAN JE NAJVECA LEGENDA...hase
to za reprezentaciu jugoslavije se raspitaj o svim razlozima zasto nije igrao,i pogledaj sta je bilo na tekmi jugoslavia japan
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 27 gostiju.