Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
ma nece se puno toga promjeniti, moraju nesto ostaviti za pes 14 

[youtube][/youtube]
Jako mi se svidja ovaj klip sto je izasao danas,vecina golova postignutih na ovom klipu su slicna golovima koji su postignuti na Euru.Vidim da je uvedeno i Balotellievo "slavlje"..
Jako mi se svidja ovaj klip sto je izasao danas,vecina golova postignutih na ovom klipu su slicna golovima koji su postignuti na Euru.Vidim da je uvedeno i Balotellievo "slavlje"..

Ja igram PES 2012 na PS2 i nikad mi nije bila ovakva grafika, detalji, kopacke .. ustvari nikad nije bila ovako dobra igra.
Vjerovatno zbog toga sto je demo, ali mogu li ja ikako igrati nesto ovakvo ?
Pokusavao sam skinuti i neke modove ali nije moglo.
Zna li neko sta trebam uraditi ?
Vjerovatno zbog toga sto je demo, ali mogu li ja ikako igrati nesto ovakvo ?
Pokusavao sam skinuti i neke modove ali nije moglo.
Zna li neko sta trebam uraditi ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- raul-zakon
- Kontakt:
Zna li neko hoće li biti ikakvog pomaka kada su u pitanju ove licence? Koje lige će biti "pokrivene" i hoćemo li opet LP igrati protiv North Londona, ili će to biti Arsenal konačno !
@M4kaveli, ma to oni napucaju igricu da navuku raju da kupuje, a zvanična verzija bude 10x gora od ovog čime nam sad mažu oči !

@M4kaveli, ma to oni napucaju igricu da navuku raju da kupuje, a zvanična verzija bude 10x gora od ovog čime nam sad mažu oči !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
bice patch pa ti nece biti north londonraul-zakon je napisao/la:Zna li neko hoće li biti ikakvog pomaka kada su u pitanju ove licence? Koje lige će biti "pokrivene" i hoćemo li opet LP igrati protiv North Londona, ili će to biti Arsenal konačno !![]()
Znam to.
Ali interesuje me da li postoji orginalna verzija PES-a za Playstation 2 ?
.. ili bi morao skidati neke patcheve ?
Ali interesuje me da li postoji orginalna verzija PES-a za Playstation 2 ?
.. ili bi morao skidati neke patcheve ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- raul-zakon
- Kontakt:
@arelinho
A dobro to care, nije to fazon, pitam jesu li se kojim slučajem sami sjetili da nešto urade po tom pitanju.
Al' dobro, napreduju, Španija je uredu, Italijanska liga isto, kao i Francuska. Čini mi se da je i Holandska uredu. Dakle ostali su još samo Englezi. Valjda će i to za desetak godina da dođe na red.
Još me nervira i ono kad uzmem BiH, a tamo Dzamqa, Salinavic, Mikinoric...
@M4kaveli, e ne znam Bgm, što se Playstationa tiče, imao sam samo keca.
A dobro to care, nije to fazon, pitam jesu li se kojim slučajem sami sjetili da nešto urade po tom pitanju.

Al' dobro, napreduju, Španija je uredu, Italijanska liga isto, kao i Francuska. Čini mi se da je i Holandska uredu. Dakle ostali su još samo Englezi. Valjda će i to za desetak godina da dođe na red.
Još me nervira i ono kad uzmem BiH, a tamo Dzamqa, Salinavic, Mikinoric...

@M4kaveli, e ne znam Bgm, što se Playstationa tiče, imao sam samo keca.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
@raul-zakon
ove godine ce ti BiH biti uredu

- raul-zakon
- Kontakt:
Eki to?arelinho je napisao/la:@raul-zakon

E svaka ti čast, obradovao si me pravo.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
@M4kaveli
Vidi drug,pes kojeg ti igras na ps2 je uredu i ispravan je i nije neki bug,vec pes2012 ima razlicit engine za ps2 i ps3 i ovo sto gledas na trejlerima je verzija za pc ps3 i xbox dok za ps2 koriste stari engine koji se vuce cini mi se jos od 4 ili 5 samo sto je kroz ove godine vise usminkan i doradjen. nova 13 za ps2 ce biti bolja od 12 ali nemoj mislit da ces imati ovu grafiku sa videa. budimo sretni sto konami jos uvijek izbacuje serije pesa za vec prevazidjenu ps2 (nemoj se naci uvrijdjen zbog rijeci prevazidjena dvojka i ja je kuci jos uvijek igram)
Vidi drug,pes kojeg ti igras na ps2 je uredu i ispravan je i nije neki bug,vec pes2012 ima razlicit engine za ps2 i ps3 i ovo sto gledas na trejlerima je verzija za pc ps3 i xbox dok za ps2 koriste stari engine koji se vuce cini mi se jos od 4 ili 5 samo sto je kroz ove godine vise usminkan i doradjen. nova 13 za ps2 ce biti bolja od 12 ali nemoj mislit da ces imati ovu grafiku sa videa. budimo sretni sto konami jos uvijek izbacuje serije pesa za vec prevazidjenu ps2 (nemoj se naci uvrijdjen zbog rijeci prevazidjena dvojka i ja je kuci jos uvijek igram)
Nadam se da ce PesEdit staviti u francusku 2 ligu u ovaj pes 13,jer ce sigurno onda najigraniji tim biti PSG. 

[youtube][/youtube]
Danas izasao novi klip,kao neka najava dema,koji izlazi 25,tj za 6 dana.
Danas izasao novi klip,kao neka najava dema,koji izlazi 25,tj za 6 dana.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zna li neko hoce li i dalje biti ovih speed merchant sposobnosti i u PES-u 2013 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Igrao sam sve pesove od 6 ali mislim da je 12 dosad najbolja bila,po meni sto bi se trebalo promijeniti u pesu-13 je igranje odbrane jer mislim da je i svima vama kao i meni predstavljalo problem...
25 jula demo verzija....
Ma isto će biti kao što je bio i PES 12, sa nekim sitim i novijim detaljima. Znaju i oni kako treba, ovako izvlače minimum svake godine i ostavljaju ostale mogućnosti i novine za naredne verzije. Sve na isti kalup, skoro svake godine. Mogli su vala i nešto konkretnije uraditi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da si u krivu,bas se radujem novom pesu,jednostavno ne mogu vise 12ku igrati,udjem i izadjem za 5 minuta.High je napisao/la:Ma isto će biti kao što je bio i PES 12, sa nekim sitim i novijim detaljima. Znaju i oni kako treba, ovako izvlače minimum svake godine i ostavljaju ostale mogućnosti i novine za naredne verzije. Sve na isti kalup, skoro svake godine. Mogli su vala i nešto konkretnije uraditi.
- harebianconero
- Kontakt:
Vala je 12-ka pravo dosadna. Sjećam se na prijašnjim Pes-ovima sam sate i sate igrao ML, a sada ni pola sezone nisam odigrao.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Takodjer,samo sam sa 2 kluba igrao preko 1 sezone Master ligu,nekako dosadi..harebianconero je napisao/la:Vala je 12-ka pravo dosadna. Sjećam se na prijašnjim Pes-ovima sam sate i sate igrao ML, a sada ni pola sezone nisam odigrao.
Sjecam se na pes 2008,do 2030 godine sam dosao,ako ne i vise,Henry mi se 2 puta radjao i umirao

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hebiga, stari se
ja sam sa pes 4 5 6, znao nekad sate i sate provesti igrajuci, kad si mladji sve ti je interesantno, ali cim pocinjes stariji biti, sve to dosadi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.