Haha, ne bi me cudilo. Znamo da cita ovaj portal, a morao je barem par puta provirit na forum da vidi sta mi strucnjaci mislimo o njemu.BIHfan je napisao/la:Cita Edin ovaj forum.![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Haha, ne bi me cudilo. Znamo da cita ovaj portal, a morao je barem par puta provirit na forum da vidi sta mi strucnjaci mislimo o njemu.BIHfan je napisao/la:Cita Edin ovaj forum.![]()
Šta imaš vjerovati, vidiš očima da je edin 6. napadač u City-ju, Skopuzi i Jelavić prije njegamalta071 je napisao/la:Jah, eto duzan je tebi da se pravda.aless je napisao/la:
Ma suplja je ovo, kao tek sad info da je povrijedjena covjek pokriven kod nas medijski samo tako... To se samo tako pravda ovo neigranje.
A da pise nesto lose za njega onda bi vjerovao.
Ma boli mene ... za njega, nek je takvim ko sto si ti stiglo smjesno i glupo objasnjenje da je povrijedjen, i to nakon (a ne prije) ne odigrane ni sekunde u tri utakmice. Da mozete lakse zaspati da mislite da je do toga.malta071 je napisao/la: Jah, eto duzan je tebi da se pravda.
Dobiće koji minut al u kinder ( Carling ) kupualess je napisao/la:Ma boli mene ... za njega, nek je takvim ko sto si ti stiglo smjesno i glupo objasnjenje da je povrijedjen, i to nakon (a ne prije) ne odigrane ni sekunde u tri utakmice. Da mozete lakse zaspati da mislite da je do toga.malta071 je napisao/la: Jah, eto duzan je tebi da se pravda.
@ mux
izgleda stvarno da je 6-ti napadac, ajde ako se povrijedi Jelavic mozda dobije koji minut
ako Bog dadjonla je napisao/la:Dzeko i eventualno Tevez u Milan, RvP u Man city......mislim da ce ovaj scenarij da se desi
Cimes se ti frajeru bavis ? I koliko zarađujes ?muXmania je napisao/la:Dzeko sigurno neće u Milan nisu budale da plaćaju tolike pare na obeštećenje i platu, a kloceva ko on na svakom ćošku
Elegant je napisao/la:Cimes se ti frajeru bavis ? I koliko zarađujes ?muXmania je napisao/la:Dzeko sigurno neće u Milan nisu budale da plaćaju tolike pare na obeštećenje i platu, a kloceva ko on na svakom ćošku
sasvim dovoljno, zar je bitno ko koliko zarađuje?, u mom svijetu to ništa ne predstavljaElegant je napisao/la:Cimes se ti frajeru bavis ? I koliko zarađujes ?muXmania je napisao/la:Dzeko sigurno neće u Milan nisu budale da plaćaju tolike pare na obeštećenje i platu, a kloceva ko on na svakom ćošku
Medunjanin u Werderu, Stutgartu, Romi i na kraju Hajduku.mraka je napisao/la:A boze vise SS.ba pa ima li koji klub u evropi da Edina niste preselilu njega, niste normalni vise.
Naslovi Dzeko u Realu,Milanu,Aresnalu,Juventusu,Bajernu,Mancesteru,Barceloni eksluzivne vijesti sve.
Jest,plaho,zasto bi onda bilo bitno da li ce Milan placati ili ne obestecenje za Dzeku.Jer u tvom svijetu to bas nista ne predstavlja.muXmania je napisao/la:sasvim dovoljno, zar je bitno ko koliko zarađuje?, u mom svijetu to ništa ne predstavljaElegant je napisao/la:Cimes se ti frajeru bavis ? I koliko zarađujes ?muXmania je napisao/la:Dzeko sigurno neće u Milan nisu budale da plaćaju tolike pare na obeštećenje i platu, a kloceva ko on na svakom ćošku
Jest prodali Ibru za paprike,malo k'o uvehle,ali ipak dobre za nadolmusemuXmania je napisao/la:@hare bitno je zato što Milan nema te pare...
Citam da se Dzeko i Tevez nisu mogli dogovoriti sa Milanom jer je Milan nudio male plate. (izvor La Gazzetta dello Sport)IlPrincipino je napisao/la:Edin Džeko @EdDzeko
After a small injury, hope to be fully recovered and back on the pitch next week..
Expand
Reply Retweet Favorite