AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

acmsheva
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la acmsheva » 22 jul 2012, 10:14

Pa sta je ovo ba, neko se igra na ovom forumu. Pozivam moderatora koji me je banovao nick je Deskpro da mi samo kaze zbog cega? vratim se posle zasluzenog bana. i napisem dva normalna posta prvi je:

Nepročitan postPostao/la Deskpro dana 21 jul 2012, 18:13
ajd ba pustite baresija, to on pod bananom jel:) lik samo brani milan i ne da na svoje ovim sto dodju da nas zahebaju....i ja sam se vratio prekucer posle suspenzije radi degena :D:D

a drugi je bilo pitnje. jel se zavrsila koja utakmica ovog trofej kupa sinoc. i dobijem ban opet zbog vrijedjanja . koga sam ja to uvrijedio molim lijepo.. ili je ovo preko stele banana aaaa?

nista samo da kazem da ste frajeri bgm.. a ima i drugi portala i foruma samo da se zna. nije meni ovdje da ja budem pod moranjem...
Some of us only see in red and black. forza Milan

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 jul 2012, 10:16

acmsheva je napisao/la:Pa sta je ovo ba, neko se igra na ovom forumu. Pozivam moderatora koji me je banovao nick je Deskpro da mi samo kaze zbog cega? vratim se posle zasluzenog bana. i napisem dva normalna posta prvi je:

ajd ba pustite baresija, to on pod bananom jel:) lik samo brani milan i ne da na svoje ovim sto dodju da nas zahebaju....i ja sam se vratio prekucer posle suspenzije radi degena :D:D

koga sam ja to uvrijedio molim lijepo.. ili je ovo preko stele banana aaaa?
:lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

acmsheva
Kontakt:

Post Postao/la acmsheva » 22 jul 2012, 10:19

Genghis je napisao/la:
acmsheva je napisao/la:Pa sta je ovo ba, neko se igra na ovom forumu. Pozivam moderatora koji me je banovao nick je Deskpro da mi samo kaze zbog cega? vratim se posle zasluzenog bana. i napisem dva normalna posta prvi je:

pa jesam li imenovao koga ovdje . kako vidim nisam. a ko je se pronasao u ovo degenima nisam mu ja kriv. jer ih ima puno. koji dodju na nasu temu da provociraju.. ha ja

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jul 2012, 10:34

Puma je napisao/la:El Sharaawy je x puta bolji i korisniji igrac od preplacenog Robinha. Mislim da ce odlaskom Ibre i ucestalim povredama Pata, ovaj momak zasijati naredne sezone.

Naravno, ako mu Allegri ukaze povjerenje kakvo recimo uziva Coutinho kod Strame.
+1

samo mu treba pružiti priliku...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 22 jul 2012, 10:54

Jučer je odžan tradicionalni Trofeo Tim.Pobjednik turnira bio je Inter, na drugom mjestu našao se Juventus, dok je Milan zauzeo treće mjesto.

Nakon turnira Allegri je bio dosta zadovoljan što se može prizvesti i iz njegove izjave: "Dečki su odigrali dvije dobre utakmice,napravili smo neke greške kod golova.Što se tiče tehničkog plana,tu smo bili bolji protiv Intera.Imali smo mnogo mladih igrača,no sada će se vratiti oni koji su bili na produženom odmoru zbog Eura.Uprava zna najbolje što napraviti,već smo pričali,sada moramo raditi sa igračima koje imamo na raspolaganju,te će doći novi do 31.augusta.Ovo je nova godina i morat ćemo sastaviti tim koji će biti u mogućnosti boriti se za vrh šampionata."

Zadovoljan svojom igramom bio je Stephan El Sharaawy:"Zadovoljan sam zbog gola,zabiti i u ovakvim natjecanjima me čini sretnim.Nadam se,čak iako znam da će uprava dovesti zamjenu za Ibru,da ću imati više mjesta i igrati u kontinuitetu ove sezone"

Cristante: "Mislim da sam poprilično dobro odigrao ovaj meč. Zahvaljujem svojim suigračima, koji su mi pomogli da se lakše nosim sa ostalim igračima po terenu. Također zahvalio bi se i treneru Allegriju, koji mi je dao šansu da odigram za prvi tim, a meni je svaki prijedlog vrijedan zlata."

Edward Pazzagli, progovorio je za Milan Channel: Ovaj turnir bio je veliko uzbuđenje za mene. Hvala puno mom kolegi Ameliji koji mi je dosta toga objasnio. Inače, kada sam došao u Milanello dobrodošlica je bila sjajna, svi su me dočekali dobro."

Bonera također za Milan Channel: "Mislim da smo se dobro suprotstavili Interu i Juventusu, klub zna da još neki igrač ne dostaje i da će to ubrzo riješiti. Ali mi ćemo i dalje raditi, to je trenutno najbitnija stvar za nas."

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 22 jul 2012, 11:04

[youtube][/youtube]

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 jul 2012, 11:08

Ono nije bio penal nad Vučinićem, Crnogorac je to sjajno odglumio. De Sciglio i Albertazzi su me oduševili. Taiwu je obećana druga šansa ;)

Allegri potvrdio Cassano ostaje.

Traore se pokazao kao odličan, veoma je čvrst,dobar u skok igri i sjajno krade lopte. Podsjeća na Vieiru :D

Acerbi me nije nešto posebno oduševio ali eto .. kriv je za oba gola Intera

El-Shaarawy-ja i Boatenga neću da komentarišem. Trenutno pored Pata najbolji igrači Milana
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

acmsheva
Kontakt:

Post Postao/la acmsheva » 22 jul 2012, 11:23

IlPrincipe je napisao/la:Ono nije bio penal nad Vučinićem, Crnogorac je to sjajno odglumio. De Sciglio i Albertazzi su me oduševili. Taiwu je obećana druga šansa ;)

Allegri potvrdio Cassano ostaje.

Traore se pokazao kao odličan, veoma je čvrst,dobar u skok igri i sjajno krade lopte. Podsjeća na Vieiru :D

Acerbi me nije nešto posebno oduševio ali eto .. kriv je za oba gola Intera

El-Shaarawy-ja i Boatenga neću da komentarišem. Trenutno pored Pata najbolji igrači Milana

sve si dobro rekao. Vučinic je odglumio penal. ako su na to spali u ovim pripremnim utakmicama da igraju mozes mislit kako ce citavu sezonu. umjesto da vide gdje im skripi da se uigraju oni penale da blef oce. strasno :D

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 22 jul 2012, 11:29

Prethodno je bio cist penal za Juventus kad je Yepes ili ko vec igrao rukom, zato je ovaj i svirao.

Mogli ste pogledat, pa komentarisat.

Uglavnom, osim penala, Vucinic se poigravao sa vasom odbranom, a to je mnogo vaznije. :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 jul 2012, 11:31

Poigravo se a nije mogo normalan gol dat, i to da čujem :lol:

Prvi pravi test u utorak
na VELTINS ARENI protiv SCHALKE-a,direktan prenos na SPORT KLUBU u 19h... ;)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 jul 2012, 11:32

acmsheva je napisao/la:ako su na to spali u ovim pripremnim utakmicama da igraju mozes mislit kako ce citavu sezonu. umjesto da vide gdje im skripi da se uigraju oni penale da blef oce. strasno :D
Ja mislim da ćemo opet kupiti ligu, kao i prošle sezone.
Mislim ono, toliko su nam penala svirali i prošle godine, da ne povjeruješ.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 jul 2012, 11:34

Ne znam ja kome je sponzor kladionica ;) ;)

slika

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 jul 2012, 11:36

A i ja se sa djecom raspravljam.

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 jul 2012, 11:39

Ko ti je reko da se trebaš raspravljat, ionako ti ovdje nije mjesto. Budi mi pozdravljen slika

Montpellier's president, Louis Nicollin, has given Yanga-Mbiwa the permission to negotiate with Milan. [Corriere dello Sport] 8-)

Allegri: "With confidence and time, we will create a squad that will be competitive in the Serie A."

Allegri: "The squad has to get used to playing without Ibra and Thiago. We have to invent a new way of playing."

El Shaarawy: "The left wing position is the ideal position for me, because then I can cut inside the pitch and shoot on goal."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 jul 2012, 11:40

Ma hajde ljudi ne raspravljate vise ,nego je li neko rekao za Acerbija da je nevjerovatno brz
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 22 jul 2012, 14:32

Matri se seli u
Milan! Prema pisanju mnogih italijanskih meedija Alessandro Matri i Juventus su postigli dogovor sa Milanom.Dogovor iznosi 12 miliona eura,zbog kojih ce se Alesssandro Matri vratiti u klub u kojem je počeo.On je višse nego potreban Milanu u ovim trenutcima,budući da su Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva napustili klub. Podsjetimo, Matri je prošlu sezonu odigrao vrlo dobro u dresu Juventusa, ali postigao je samo 9 golova.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jul 2012, 14:50

acmsheva je napisao/la:
Genghis je napisao/la:

pa jesam li imenovao koga ovdje . kako vidim nisam. a ko je se pronasao u ovo degenima nisam mu ja kriv. jer ih ima puno. koji dodju na nasu temu da provociraju.. ha ja

Definicija uvreda u tvom svijetu nije ista kao ona u vecine, ocigledno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jul 2012, 14:53

P.S

Jeb_ena sezona jos nije ni pocela, a oni se vec prepiru oko sudackih odluka.
Pa nekim ljudima stvarno treba dozivotni ban na jedan normalan forum staviti !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 jul 2012, 14:54

Omerovic je napisao/la:Matri se seli u
Milan! Prema pisanju mnogih italijanskih meedija Alessandro Matri i Juventus su postigli dogovor sa Milanom.Dogovor iznosi 12 miliona eura,zbog kojih ce se Alesssandro Matri vratiti u klub u kojem je počeo.On je višse nego potreban Milanu u ovim trenutcima,budući da su Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva napustili klub. Podsjetimo, Matri je prošlu sezonu odigrao vrlo dobro u dresu Juventusa, ali postigao je samo 9 golova.

Nemoj njega nikako to je igrac kalibra Boriella i nije za klubove poput Milana!!
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 22 jul 2012, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 22 jul 2012, 15:04

ako se budu (tažili) kupovali igraci kalibra ispod 20 miliona eurica daleko ce Milan dogurati :lol:

dešavat ce se stvari tj sezone kao Intera ili liverpoola, trenutno ne vidim Milana u TOP 3 lige :!:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.