Jučer je odžan tradicionalni Trofeo Tim.Pobjednik turnira bio je Inter, na drugom mjestu našao se Juventus, dok je Milan zauzeo treće mjesto.
Nakon turnira Allegri je bio dosta zadovoljan što se može prizvesti i iz njegove izjave: "Dečki su odigrali dvije dobre utakmice,napravili smo neke greške kod golova.Što se tiče tehničkog plana,tu smo bili bolji protiv Intera.Imali smo mnogo mladih igrača,no sada će se vratiti oni koji su bili na produženom odmoru zbog Eura.Uprava zna najbolje što napraviti,već smo pričali,sada moramo raditi sa igračima koje imamo na raspolaganju,te će doći novi do 31.augusta.Ovo je nova godina i morat ćemo sastaviti tim koji će biti u mogućnosti boriti se za vrh šampionata."
Zadovoljan svojom igramom bio je Stephan El Sharaawy:"Zadovoljan sam zbog gola,zabiti i u ovakvim natjecanjima me čini sretnim.Nadam se,čak iako znam da će uprava dovesti zamjenu za Ibru,da ću imati više mjesta i igrati u kontinuitetu ove sezone"
Cristante: "Mislim da sam poprilično dobro odigrao ovaj meč. Zahvaljujem svojim suigračima, koji su mi pomogli da se lakše nosim sa ostalim igračima po terenu. Također zahvalio bi se i treneru Allegriju, koji mi je dao šansu da odigram za prvi tim, a meni je svaki prijedlog vrijedan zlata."
Edward Pazzagli, progovorio je za Milan Channel: Ovaj turnir bio je veliko uzbuđenje za mene. Hvala puno mom kolegi Ameliji koji mi je dosta toga objasnio. Inače, kada sam došao u Milanello dobrodošlica je bila sjajna, svi su me dočekali dobro."
Bonera također za Milan Channel: "Mislim da smo se dobro suprotstavili Interu i Juventusu, klub zna da još neki igrač ne dostaje i da će to ubrzo riješiti. Ali mi ćemo i dalje raditi, to je trenutno najbitnija stvar za nas."