navodno RVP preferira Man.Utd..Like Sky Sport reported yesterday, Gazzetta dello Sport and Corriere writes today Van Persie has said no to joining Manchester City.
i još jedna informacija je da RVP traži godišnju platu od preko 10 milliona funti..
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
navodno RVP preferira Man.Utd..Like Sky Sport reported yesterday, Gazzetta dello Sport and Corriere writes today Van Persie has said no to joining Manchester City.
Ne uopšte, zato što je Džeko prije ove sezone imao već 3-4 extra sezone iza sebe, a RvP?frankqqqqq je napisao/la:Zajebavaš me, zar ne?raul-zakon je napisao/la:Čemu smijeh?
NI van Persie, a pogotovo Giroud, nisu bolji od Edina.
No way...![]()
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/161492.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve više stranica potvrđuje naš interes, joj kad bi ga doveli
A ja kao nisam normalan ako mislim da je Edin bolji, jel'?frankqqqqq je napisao/la:Da i? On ne bi funkcionirao u Arsenalovom sistemu. Robin je za 3 klase bolji od Edina, to će ti svako normalan reći, jer je Robin kompletan napadač. A za Girouda neću ništa reći dok sezona ne počne i ne krene se dokazivati.
Ja želim Džeki sve najbolje, ali ne želim ga u Arsenalu, ni blizu njega.
Ja mislim da je malo ipak i do igrača koliko će se povrijeđivati(ne sve, al malo ipak jeste), tj. koliko će paziti na sebe i tako to...cala je napisao/la:Vidio si sta je bilo kad je covjek sastavio sezonu bez povrede. Kad ono Dzeko uspije u najacoj ligi svijeta onda mozete nesto pricat.
Kad sam ja rekao da je Edin WC igrač???Marsal je napisao/la:A igrač koji sjedi na klupi može?
Ajde ne pravi se pametan i ne diži sebi cijenu tako što ćeš mene ismijavati tim debilnim smajlijima i praviti me maloumnim.Marsal je napisao/la:Aha znači sad je Dzeko bolji ili jednak sa Robinom, jer ima bolju konkurenciju i jer se manje povređuje? Zanimljivo.![]()
Čovjek uči dok je živ.
Dobro buraz, pobijedio si, zemlja je ravna ploča...Marsal je napisao/la:Naravno da smijem garantovati da toliko nepokretan igrač ne bi zabio toliko golova. Meni je smiješno koliko ga naši hvale jer je samo naše gore list i Mancini nevalja i loš je trener i bla bla bla samo zato što priliku daje trojici boljih napadača prije njega. I svi su bolji igrači od njega.
Ako Dzeko sebi misli dobro nek ide u neki manji klub gdje ce biti standardan. Sa Robinom je neuporediv, ni u jednom segmentu igre nije bolji.
Realno Dzeko je u skoku puno bolji od Robina, a i vjerovatno je fizicki jaci od njeg, svi znamo koliko su jaci treninzi citya od arsenala.Marsal je napisao/la:Naravno da smijem garantovati da toliko nepokretan igrač ne bi zabio toliko golova. Meni je smiješno koliko ga naši hvale jer je samo naše gore list i Mancini nevalja i loš je trener i bla bla bla samo zato što priliku daje trojici boljih napadača prije njega. I svi su bolji igrači od njega.
Ako Dzeko sebi misli dobro nek ide u neki manji klub gdje ce biti standardan. Sa Robinom je neuporediv, ni u jednom segmentu igre nije bolji.
Come comeSamuel J C @samuelj29060
Hunter: "Arsenal are ahead of every club in Europe in the race to sign Cazorla. If Arsenal keep pushing, they'll sign him." #afc
Bravo majstore !SGLS je napisao/la:Da se malo nadovezen na Persia i Dzeku. Persie je imao proslu sezonu puno bolju od Dzeke ( jes da je odigrao vise utakmica i nije imao veliku konkurenciju u napadu ali i imo je slabiju ekipu )...Jes da je Dzeko vec 3 sezone od 4 jako uspiješan ( znači jedino prošlu sezonu kad je dosao u City nije bila dobra sezona ) dok RVP ima prošlu sezonu uspješnu kad je totalno eksplodiro..Eh sad da je RVP bio na mjestu Dzeke u Cityu neznam dal bi dao 13 golova![]()
A da je Džeko bio na mjestu od RVP u Arsenalu dao bi sigurno 30 ako ne i više....
al sve je puno da bi, ali ,...itd Da baba ima ***** nebi tražla dedu
![]()
Realnoraul-zakon je napisao/la:Bravo majstore !SGLS je napisao/la:Da se malo nadovezen na Persia i Dzeku. Persie je imao proslu sezonu puno bolju od Dzeke ( jes da je odigrao vise utakmica i nije imao veliku konkurenciju u napadu ali i imo je slabiju ekipu )...Jes da je Dzeko vec 3 sezone od 4 jako uspiješan ( znači jedino prošlu sezonu kad je dosao u City nije bila dobra sezona ) dok RVP ima prošlu sezonu uspješnu kad je totalno eksplodiro..Eh sad da je RVP bio na mjestu Dzeke u Cityu neznam dal bi dao 13 golova![]()
A da je Džeko bio na mjestu od RVP u Arsenalu dao bi sigurno 30 ako ne i više....
al sve je puno da bi, ali ,...itd Da baba ima ***** nebi tražla dedu
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.