Mi smo krivi, maribor je zaista bolji od nas mozda ne za 3 gola razlike ali dosta bolji.veteran 1987 je napisao/la:Ko je vama sad krivpile87 je napisao/la:Citao sam malo po onom forumu kriv je komitet, UEFA, FIFA, Federacija, jalija, CIA i vanzemaljci.fredi je napisao/la:ne boli tolko poraz kolko bole 3 crvena penal i autogol.nesto smrdi
Htjedoh napisat na Zeljinoj temi ustvari napisao sam maratonski post i obriso ga, podjednako su odigrali borac i Zeljo, nervozno i sa strahom, Zeljini igraci su bili isprepadani pa nisu mogli vjerovat da su dali gol mariboru Adilovic se okrece oko sebe ne moze da vjeruje ni on sam.Svraka se krio cijelu utakmicu.Isto kao borac dosli smo da se svadjamo, udaramo i budemo bezobrazni ( mislim na igrace ) a ne da igramo lopte i to nam se vratilo ovako.Tome je vjerovatno kriva nasa liga u kojoj nema ciste igre nego dosta grubih startova koji se tolerisu pa im preslo u naviku.I da nije nam kriv borac ni rs ni dodik i komitet ni nogometni savez razlika je u kvaliteti maribor je bolja ekipa.
I umalo zaboravih to sudjenje na koji se pojedini zale juce je bilo na evropskom nivou.