1. HNL
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: 1. HNL
1.predkolo EL
FC Santa Coloma (AND) v NK Osijek (CRO)
Bit ce veselo u Gradskom vrtu, drago mi je da su dobili protivnika kojeg se moze proc i sa kadetima.
FC Santa Coloma (AND) v NK Osijek (CRO)
Bit ce veselo u Gradskom vrtu, drago mi je da su dobili protivnika kojeg se moze proc i sa kadetima.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Super zbog Osijeka, lagan protivnik, mora se proci. Kapnut ce i neka para u blagajnu sigurno.
Jel ima itko stream? Da pratim koga ce Hajduk dobit.
Hajduk moze dobit Hazar, to im zelim svim srcem
Osijek ako prođe u drugo pretkolo igra protiv boljeg iz dvoboja Kalmar/Cliftonville, nelose, Kalmar bi bio favorit ali protiv Cliftonville Osijek bi rutinski prosa.
Hajduk protiv momcadi Skonto iz Latvije. Super, jos cekamo protivnika Slavenu.
Jel ima itko stream? Da pratim koga ce Hajduk dobit.
Hajduk moze dobit Hazar, to im zelim svim srcem

Osijek ako prođe u drugo pretkolo igra protiv boljeg iz dvoboja Kalmar/Cliftonville, nelose, Kalmar bi bio favorit ali protiv Cliftonville Osijek bi rutinski prosa.
Hajduk protiv momcadi Skonto iz Latvije. Super, jos cekamo protivnika Slavenu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne dajem velike šanse ni jednom našem predstavniku (osim Belupu) jer su prejadni u Europi.
Dakle, Osijek - Andorci 51-49% čisto zato što i u Osijeku ima dovoljno trgovaca i zanatlija, a umiju nešto i s loptom napraviti.
Hajduk - Skonto 50 - 50%, euforija pred utakmicu, možda i 20-tak tisuća navijača, blijeda i dosadna utakmica, a u uzvratu minimalan poraz.
Dinamo bi trebao pobijediti na mišiće. Valjda.
Ova Euro sezona bi trebala biti najgora do sada..
JackPot, pitao si zašto Osijek nije prije par godina igrao Europu a izborio ju je. Pretpostavljam da su glavni razlog bile financije iako su danas u pet puta gorem položaju nego tada. Al, tko će ga znati..
Dakle, Osijek - Andorci 51-49% čisto zato što i u Osijeku ima dovoljno trgovaca i zanatlija, a umiju nešto i s loptom napraviti.
Hajduk - Skonto 50 - 50%, euforija pred utakmicu, možda i 20-tak tisuća navijača, blijeda i dosadna utakmica, a u uzvratu minimalan poraz.
Dinamo bi trebao pobijediti na mišiće. Valjda.
Ova Euro sezona bi trebala biti najgora do sada..
JackPot, pitao si zašto Osijek nije prije par godina igrao Europu a izborio ju je. Pretpostavljam da su glavni razlog bile financije iako su danas u pet puta gorem položaju nego tada. Al, tko će ga znati..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ma Osijek prolazi 100% negdi sam gleda da ovi Andorci nisu nikad pobjedili u Europi, imaju gol razliku 9-50 ili nesto tako slicno, ako nemogu te anonimuse pobjedit onda u racku sve.
Hajduk da napokon nađe nekog kvalitetnog trenera mozda bi i moga napravit nesto, ali sa ovim Krsticevicem ce i ovi Latvijci biti zajebani.
Slaven protiv Shkendije ili Portadown iz Irske, odlican zdrijeb, nije moga bolji.
Hajduk da napokon nađe nekog kvalitetnog trenera mozda bi i moga napravit nesto, ali sa ovim Krsticevicem ce i ovi Latvijci biti zajebani.
Slaven protiv Shkendije ili Portadown iz Irske, odlican zdrijeb, nije moga bolji.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
2.predkolo EL
HNK Hajduk Split (CRO) v Skonto FC (LVA)
Nazalos, puno igraca je napustilo Hajduk, te su jako oslabljeni, al ipak sam misljenja da se ovo jednostavno mora proc.
FC Santa Coloma (AND) / NK Osijek (CRO) v Kalmar FF (SWE) / Cliftonville FC (NIR)
Predpostavimo da ce Osijek proc i misljenja sam da sa svim svojim problemima tesko moze pored Kalmara, al ukoliko dalje prodju Sjevernoirci Osijek bi mogao s njima igrat, mada se nebi usudio rec da ce i proc, ovi su ako dobro pamtim Cibaliu izbacili, al u svakom slucaju su laksi protivnik od Svedjana.
NK Slaven Koprivnica (CRO) v FK Skendija 79 (MKD) / Portadown FC (NIR)
Tko god prodje misljenja sam da ih Slaven mora dobit i plasirat se u trece predkolo. Mislim da ce proc Makedonci, al ipak bi vise volio sjevernoirce, jer su laksi protivnik. Mozda nas cekaju dva ogleda Hrvata i Sjevernoiraca, a mozda pak ni jedan.
HNK Hajduk Split (CRO) v Skonto FC (LVA)
Nazalos, puno igraca je napustilo Hajduk, te su jako oslabljeni, al ipak sam misljenja da se ovo jednostavno mora proc.
FC Santa Coloma (AND) / NK Osijek (CRO) v Kalmar FF (SWE) / Cliftonville FC (NIR)
Predpostavimo da ce Osijek proc i misljenja sam da sa svim svojim problemima tesko moze pored Kalmara, al ukoliko dalje prodju Sjevernoirci Osijek bi mogao s njima igrat, mada se nebi usudio rec da ce i proc, ovi su ako dobro pamtim Cibaliu izbacili, al u svakom slucaju su laksi protivnik od Svedjana.
NK Slaven Koprivnica (CRO) v FK Skendija 79 (MKD) / Portadown FC (NIR)
Tko god prodje misljenja sam da ih Slaven mora dobit i plasirat se u trece predkolo. Mislim da ce proc Makedonci, al ipak bi vise volio sjevernoirce, jer su laksi protivnik. Mozda nas cekaju dva ogleda Hrvata i Sjevernoiraca, a mozda pak ni jedan.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Rijeka misli ozbiljno.
Navodno su dogovorili 2 branica. Jedan ima 29 godina i povremeni je Poljski reprezentativac, zove se Łukasz Mierzejewski i igra desnog beka. Drugi je clan Fluminensea ima 21 godinu i bio je Brazilski u19 reprezentativac. Zove se Thiago Ryan Andrade.
Kad bi doveli jednog od dvojca Mijatovic/Knezevic (mozda i obojicu) i u napadu uspili nekako dovest Santinia ili mozda Stivena Rivica ova Rijeka bi imala jako dobru buducnost. Mogli bi pokusat i sa Matom Bilicem ili posudbom Srđana Lakica.
Mozda nesto i bude od HNL-a iduce godine.
Navodno su dogovorili 2 branica. Jedan ima 29 godina i povremeni je Poljski reprezentativac, zove se Łukasz Mierzejewski i igra desnog beka. Drugi je clan Fluminensea ima 21 godinu i bio je Brazilski u19 reprezentativac. Zove se Thiago Ryan Andrade.
Kad bi doveli jednog od dvojca Mijatovic/Knezevic (mozda i obojicu) i u napadu uspili nekako dovest Santinia ili mozda Stivena Rivica ova Rijeka bi imala jako dobru buducnost. Mogli bi pokusat i sa Matom Bilicem ili posudbom Srđana Lakica.
Mozda nesto i bude od HNL-a iduce godine.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Santa Colona - Osijek 0:1
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Jack777Pott
- Kontakt:
Šuker najavio: Pomoći ćemo HNL-u, ali prvi korak je odlazak u Brazil 2014. godine
http://sportske.jutarnji.hr/suker-najav ... e/1039748/
Naslov mi ne ulijeva nadu, iako sam jucer bio optimistacn. Nece valjda HNL doc na red tek za dvije godine, a ono sto je zanimljivo da Suker ima mandat dvije i pol i onda se pitam tko tu koga je*e
. Al citajuci tekst vidim neka obecanja, neke nade za bolje sutra. Za razliku od Markovica Suker barem obecava, al cekam ga da podje i ispunjavat, a nadam se da ce uskoro. Zamolio je i novinare da sire pozitivne vibracije kako bi vratili gledatelje na stadione, a nadam se da ce svojim radom poboljsat Ligu, a s tim bi dosli i gledatelji. Veseli me i dio teksta gdje navodi da ce se radit na poboljsanju infrastrukture. Sve u svemu, ja mislim da je vec sad bolji od Markovica i ne mislim mu sudit kao 90% populacije, jer je covjek tek dosao na vlast i nije dokazao da ce bit isti Markovic i zato mu dajem podrsku da se pokaze, nadam se da me nece iznevjerit, al do tad mu ne zelim prigovarat previse.
http://sportske.jutarnji.hr/suker-najav ... e/1039748/
Naslov mi ne ulijeva nadu, iako sam jucer bio optimistacn. Nece valjda HNL doc na red tek za dvije godine, a ono sto je zanimljivo da Suker ima mandat dvije i pol i onda se pitam tko tu koga je*e

- Jack777Pott
- Kontakt:
1.predkolo EL
NK Osijek v FC Santa Coloma 3-1 (1-0)
2.predkolo EL
NK Osijek v Kalmar FF
Nek im je Bog na pomoci. Sudeci po prvim utakmicama Osijek je u rasulu, al tko zna, mozda nas ceka neki novi pothvat, kao Varazdin proslu sezonu.
NK Osijek v FC Santa Coloma 3-1 (1-0)
2.predkolo EL
NK Osijek v Kalmar FF
Nek im je Bog na pomoci. Sudeci po prvim utakmicama Osijek je u rasulu, al tko zna, mozda nas ceka neki novi pothvat, kao Varazdin proslu sezonu.
- Jack777Pott
- Kontakt:
U slucaju prolaza dalje Slaven moze dobit:
Hannover 96
Athletic Bilbao
Liepajas Metalurgs or Legia Warsaw
Anzhi Makhachkala or Budapest Honved
Rosenborg or Ordabasy Shymkent
Maritimo
U slucaju prolaza dalje Osijek moze dobit:
Dinamo Moscow
Bursaspor
Young Boys or Zimbru Chisinau
Steaua Bucuresti
ND Mura 05 or CSKA Sofia
Liverpool
Hannover 96
Athletic Bilbao
Liepajas Metalurgs or Legia Warsaw
Anzhi Makhachkala or Budapest Honved
Rosenborg or Ordabasy Shymkent
Maritimo
U slucaju prolaza dalje Osijek moze dobit:
Dinamo Moscow
Bursaspor
Young Boys or Zimbru Chisinau
Steaua Bucuresti
ND Mura 05 or CSKA Sofia
Liverpool
Hajduk-Inter
Slaven-Ath.Bilbao

Slaven-Ath.Bilbao

Prve tri tekme:
Zagreb-Lokomotiva 0:2
Split-Rijeka 2:0
Dinamo-Inter 1:1
Gledao sam Split-Rijeka, gosti nisu opravdali očekivanja, ali još su neuigrani. Biće opasni kad se zahuktaju, onaj Mutombo ima fantastičnu brzinu i snagu, mogao bi biti sjajan. Split sasvim dobar.
Dinamo kiksao u prvom kolu odmah i to protiv najvećeg autsajdera lige (po prognozi SN-a). Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo mi dosadno, Dinamo vodio 1:0, Inter bez opasnijeg napada. Sad mi krivo što nisam gledao do kraja.
PS- Uz malo zakašnjenje: znate koja je liga "nogometni NBA"? Pa HNL, niko ne ulazi u ligu
Zagreb-Lokomotiva 0:2
Split-Rijeka 2:0
Dinamo-Inter 1:1
Gledao sam Split-Rijeka, gosti nisu opravdali očekivanja, ali još su neuigrani. Biće opasni kad se zahuktaju, onaj Mutombo ima fantastičnu brzinu i snagu, mogao bi biti sjajan. Split sasvim dobar.
Dinamo kiksao u prvom kolu odmah i to protiv najvećeg autsajdera lige (po prognozi SN-a). Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo mi dosadno, Dinamo vodio 1:0, Inter bez opasnijeg napada. Sad mi krivo što nisam gledao do kraja.
PS- Uz malo zakašnjenje: znate koja je liga "nogometni NBA"? Pa HNL, niko ne ulazi u ligu

Zadnja izmjena: Zeman, dana/u 22 jul 2012, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
NAPRIJED NARODE!
Malo iznenađenje što je Dinamo kiksao, Inter se branio i igrao na kontre, a Dinamo promašivao. Ove dvije utakmice očekivano završile. Danas još igraju Zadar - Osijek (očekujem pobjedu Zadrana), Cibalia - Slaven (ovo će biti neizvjesno, moguće da će završiti sa podjelom bodova) i Istra - Hajduk.
Što se tiče nove sezone, ne očekujem nikakve pozitivne pomake u pogledu kvalitete lige. Nova ekipa koja je došla u HNS-u i HNL-u je samo mazanje očiju javnosti. Šukera je instalirao Mamić i njegova ZG ekipa, Štimac je došao kao kompromis sukoba sa Mamićem, a u tijelima ligaške organizacije Mamićevi podanici (vrbanović i sl.). Ništa novo se neće poduzeti, puno će se pričati (i već se priča), a problemi su i dalje tu. Najbolje je od svega što svi viču da postoje problemi, a ne zna se tko je za ovakvu situaciju odgovoran. Krivac je nevidljiv i zato je najbolje upirasti prstom na njega.
U pogledu samog nogometa, Split i Rijeka su se najviše pojačali. Rijeka sa privatnim kapitalom i velikom financijskom injekcijom talijanskog bogataša se oslobađa dugova, imaju dovoljno motiva i gladni su velikog uspjeha. Ali mislim da im to neće tako brzo uspjeti. Doveli su velik broj igrača, kako onih starijih kvalitetnih, tako i mlađarije (Vranješ, Neretljak, Gabrić, Mutombo, Knežević itd). Uspjeh se ne stvara preko noći bez obzira na novce, pa ih i ne držim kao ozbiljnim kandidatom Dinamu za titulu. Treba to sve ukomponirati u skladnu cjelinu, a vremena je malo, pripreme su već završene.
Za ostanak će biti zanimljivo, glavni favoriti su Zadar (domaćinska ekipa, tipa Travnik, koja bi eventualnim bodovima sa strane možda i mogla izboriti ostanak), Zagreb (iz godine u godinu njihov predsjednik Medić ili mali Mamić uništava ovaj klub, u klubu igraju samo oni kojima on podari blagoslov, najbolji mladi odlaze iz kluba ili ne igraju), Osijek (kod njih je možda i najteža situacija od svih klubova, grcaju u dugovanjima, nema pojačanja, nema iskusnih kvalitetnih igrača, sve je ostalo na klincima), Cibalia i Inter (oni su uvijek tu negdje pred ispadanjem, ali se uvijek spase, svaku godinu izbacce po bar dva kvalitetna igrača.
Što se tiče nove sezone, ne očekujem nikakve pozitivne pomake u pogledu kvalitete lige. Nova ekipa koja je došla u HNS-u i HNL-u je samo mazanje očiju javnosti. Šukera je instalirao Mamić i njegova ZG ekipa, Štimac je došao kao kompromis sukoba sa Mamićem, a u tijelima ligaške organizacije Mamićevi podanici (vrbanović i sl.). Ništa novo se neće poduzeti, puno će se pričati (i već se priča), a problemi su i dalje tu. Najbolje je od svega što svi viču da postoje problemi, a ne zna se tko je za ovakvu situaciju odgovoran. Krivac je nevidljiv i zato je najbolje upirasti prstom na njega.
U pogledu samog nogometa, Split i Rijeka su se najviše pojačali. Rijeka sa privatnim kapitalom i velikom financijskom injekcijom talijanskog bogataša se oslobađa dugova, imaju dovoljno motiva i gladni su velikog uspjeha. Ali mislim da im to neće tako brzo uspjeti. Doveli su velik broj igrača, kako onih starijih kvalitetnih, tako i mlađarije (Vranješ, Neretljak, Gabrić, Mutombo, Knežević itd). Uspjeh se ne stvara preko noći bez obzira na novce, pa ih i ne držim kao ozbiljnim kandidatom Dinamu za titulu. Treba to sve ukomponirati u skladnu cjelinu, a vremena je malo, pripreme su već završene.
Za ostanak će biti zanimljivo, glavni favoriti su Zadar (domaćinska ekipa, tipa Travnik, koja bi eventualnim bodovima sa strane možda i mogla izboriti ostanak), Zagreb (iz godine u godinu njihov predsjednik Medić ili mali Mamić uništava ovaj klub, u klubu igraju samo oni kojima on podari blagoslov, najbolji mladi odlaze iz kluba ili ne igraju), Osijek (kod njih je možda i najteža situacija od svih klubova, grcaju u dugovanjima, nema pojačanja, nema iskusnih kvalitetnih igrača, sve je ostalo na klincima), Cibalia i Inter (oni su uvijek tu negdje pred ispadanjem, ali se uvijek spase, svaku godinu izbacce po bar dva kvalitetna igrača.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Strašan kiks nema šta...
Pa Hajduk, Split, Rijeka će imati ovakvih kikseva svako drugo kolo.

Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Evo napokon se moze i na Ereni gledati HNL. Sada u 21.00 ima Istra-Hajduk, bas me interesuje na sta lici nova Hajdukova ekipa za ovu sezonu.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Na dječji vrtić..Vamos je napisao/la:Evo napokon se moze i na Ereni gledati HNL. Sada u 21.00 ima Istra-Hajduk, bas me interesuje na sta lici nova Hajdukova ekipa za ovu sezonu.

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slaven Belupo djeluje odlično. Moglo bi biti poprilično napeto prvenstvo, i borba za vrh, i borba za ostanak.
Hayley <3
Bome, Slaven me ugodno iznenadio večerašnjom visokom pobjedom. Cibalia je uvijek nezgodna kući, a i njihovi međusobni dueli su uvijek bili neizvjesni, s tim da bi domaćin izlazio sretniji. Mislio sam da će biti umorniji, ali izgleda ko da je Cibalia igrala u četvrtak, a ne Koprivničani.
Malo gledam kadar Slavena i vidim da se Vrucina vratio. Drago mi je jer kad je bio u formi bio je jedan od najboljih napadaca u HNL-u, valjda ce proigrat nakon ozljede.
Slaven je opasan ove sezone, izgleda da im je bas falio jedan igrac tipa Vugrinec da ih digne na vecu razinu. Pruzit ce oni dobar otpor i Athleticu.
Slaven je opasan ove sezone, izgleda da im je bas falio jedan igrac tipa Vugrinec da ih digne na vecu razinu. Pruzit ce oni dobar otpor i Athleticu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kao što rekoh.limenka je napisao/la:Strašan kiks nema šta...Pa Hajduk, Split, Rijeka će imati ovakvih kikseva svako drugo kolo.

Slaven Belupo pokazuje da će biti ozbiljan konkurent za Europu ove godine. Primjer normalnog kluba koji ne troši puno, ali bilježi vrlo dobre rezultate i u prvenstvu, a i u Europi već godinama.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.