AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Večeras priželjkujem ovu startnu postavu:
Stekelenburg,Rosi,Dodo,Bradley,Castan,Burdisso,Pizarro,Pjanić,Bojan,Lamela,Osvaldo.
Stekelenburg,Rosi,Dodo,Bradley,Castan,Burdisso,Pizarro,Pjanić,Bojan,Lamela,Osvaldo.
-
Evil Genius II
s obzirom da je prijateljska vjerujem da ce svi igraci dobiti po 45 minuta, tako da mi je manje bitno ko ce poceti utakmicu. moram priznati da jedva cekam da vidim ova nova pojacanja na djelu, prije svega tachtsidisa (smorim se kad god mu moram prezime napisati) koji mi je totalna nepoznanica a ako je vjerovati zemanu, radi se o 'jako talentovanom veznjaku koji ga je odusevio prosle sezone' o.O
Jel on destruktivac ili kreator?Evil Genius II je napisao/la:s obzirom da je prijateljska vjerujem da ce svi igraci dobiti po 45 minuta, tako da mi je manje bitno ko ce poceti utakmicu. moram priznati da jedva cekam da vidim ova nova pojacanja na djelu, prije svega tachtsidisa (smorim se kad god mu moram prezime napisati) koji mi je totalna nepoznanica a ako je vjerovati zemanu, radi se o 'jako talentovanom veznjaku koji ga je odusevio prosle sezone' o.O
startna postava bez tottija
kao sto genius kaze..to je manje vazno..ja ocekujem da igrac simbolicnog nadimka izumrle ptice bude dobro pojacanje..ostaje da vidimo 
Unica grande amore
Totti mi je najdraži igrač na svijetu,ali ruku na srce njegovo vrijeme je prošlo i mislim da bi bio korisniji da ulazi zadnjih 15-ak, 20 min. Naravno ovo je prijateljska i rez. je manje bitan, treba sve igrače isprobati. ToTTi je protiv Rapida izgubio bezbroj lopti, ja mislim da mu je tačnost pasa bila 20%.AllAbout je napisao/la:startna postava bez tottija![]()
kao sto genius kaze..to je manje vazno..ja ocekujem da igrac simbolicnog nadimka izumrle ptice bude dobro pojacanje..ostaje da vidimo
-
Evil Genius II
tachtsidis je tipicni grcki veznjak koji je podjednako dobar i u defanzivi i u ofanzivi, iako je vise naklonjen ovoj drugoj. ono malo sto sam vidio na youtubeu daje nadu da bi se mogli fino obradovati njegovoj igri ali pitanje je kako ce se snaci jer verona je jedno a roma nesto totalno drugo. ima zavidnu tehniku i viziju za igraca ovih godina, visok je 190 i kusur tako da je velika opasnost iz prekida sto bi moglo biti fino osvjezenje jer smo do sad iz prekida davali 2 gola po sezoni
sto se tice tottija, 35 godina ima, zemanov diktatorski rezim i mladje igrace ubija a kamoli njega + igra lijevo krilo u formaciji 4-3-3 tako da su greske i umor sasvim normalni. ionako se radi tek o pripremnim utakmicama i ubijedjen sam da ce kad sezona starta il capitano biti na vrhuncu svoje igre.
ROMA (4-3-3):
Stekelenburg; Rosi, Romagnoli, Castan, Taddei; Bradley, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Bojan
sto se tice tottija, 35 godina ima, zemanov diktatorski rezim i mladje igrace ubija a kamoli njega + igra lijevo krilo u formaciji 4-3-3 tako da su greske i umor sasvim normalni. ionako se radi tek o pripremnim utakmicama i ubijedjen sam da ce kad sezona starta il capitano biti na vrhuncu svoje igre.
ROMA (4-3-3):
Stekelenburg; Rosi, Romagnoli, Castan, Taddei; Bradley, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Bojan
Strasan pas tachidisa 
-
Evil Genius II
vezni red i napad su odlicni ali odbrana tj bekovi su nam presmijesni 
tachtsidis
tachtsidis
gdje gledate?? imali kakav dobar Link?? hvala.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
Evil Genius II
http://www.thefirstrow.eu/watch/131786/ ... lubin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj sa brojem 77 neki heben igrac
... Naš Pjanić nije imao tačno dodavanje, može on puno bolje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipino
- Kontakt:
3-0 Lamela...prelijepo...
ali odbrana je presmiješna...
ali odbrana je presmiješna...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Iako je prijateljska utakmica, dozvolili smo previše šansi zaglebiu u prvih 30 min. Bekovi
Zeman daj nam DODU
I meni, još nijedan gol nisam vidioAdmir_Sa je napisao/la:popucaše svi linkovi
evo:Zeman daj nam DODU

Zadnja izmjena: Zeman, dana/u 22 jul 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 4 gosta.