NK Zvijezda Gradačac

HzSM
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la HzSM » 22 jul 2012, 20:00

zmaj od b. je napisao/la: Procitaj gdje je igrao Ivan Jakovljević prije dolaska u Zvijezdu, a kada pokupis te podatke onda pokusaj da se raspitas ko je u Gradačcu za Sarajevo igrao po lijevoj strani. Zatim se raspitaj da li je tog polovnjaka Ivana prosao bar jednom. Kada pokupis te inf. onda se potrudi da pogledas Zvijezdu kada bude igRala sa Sarajevom, da vidis kako igra polovnjak Ivan.
Samo da ti kazem da ce Zvijezda na njemu bolje zaraditi nego na polovnjaku Husiću koji je doveden iz Kalesije i prodat u Izrael za pristojnu svotu novca!
Husic imao 18-19 godina kad je dosao u Zvijezdu.Ne postaje se talenat sa 22-23 godine,to je vec afirmisan igrac prijatelju tako da ti ni Jakovljevic,a ni ovaj lik sad sto je dosao nisu talenti.Koliko je jos takvih u BiH bilo sto su dovedeni iz 10. srbijanske i predstavljani pojacanjima.Ovaj Jakovljevic je prosjecan igrac i on je jedini igrac iz Srbije koji je dosao kod vas i uspio da izbori prvih 11.Sta je sa Milanovicem,Knezevicem(solidan igrac,ali vecina vas je govorila da veze nema),Sestom(iz Hrvatske),Diabangom,Sehricem,Stankovicem i ostalim?Jesu svi bili talenti.Shvati da klub jednom u 5 godina dobije jednog talenta,a vama je to svaki igrac...

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 22 jul 2012, 20:45

HzSM je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la: Procitaj gdje je igrao Ivan Jakovljević prije dolaska u Zvijezdu, a kada pokupis te podatke onda pokusaj da se raspitas ko je u Gradačcu za Sarajevo igrao po lijevoj strani. Zatim se raspitaj da li je tog polovnjaka Ivana prosao bar jednom. Kada pokupis te inf. onda se potrudi da pogledas Zvijezdu kada bude igRala sa Sarajevom, da vidis kako igra polovnjak Ivan.
Samo da ti kazem da ce Zvijezda na njemu bolje zaraditi nego na polovnjaku Husiću koji je doveden iz Kalesije i prodat u Izrael za pristojnu svotu novca!
Husic imao 18-19 godina kad je dosao u Zvijezdu.Ne postaje se talenat sa 22-23 godine,to je vec afirmisan igrac prijatelju tako da ti ni Jakovljevic,a ni ovaj lik sad sto je dosao nisu talenti.Koliko je jos takvih u BiH bilo sto su dovedeni iz 10. srbijanske i predstavljani pojacanjima.Ovaj Jakovljevic je prosjecan igrac i on je jedini igrac iz Srbije koji je dosao kod vas i uspio da izbori prvih 11.Sta je sa Milanovicem,Knezevicem(solidan igrac,ali vecina vas je govorila da veze nema),Sestom(iz Hrvatske),Diabangom,Sehricem,Stankovicem i ostalim?Jesu svi bili talenti.Shvati da klub jednom u 5 godina dobije jednog talenta,a vama je to svaki igrac...
I onda vas ti nasi netalentirani igraci koje dovedemo i 6 srbijanske lige nadigraju i pobjede ;) ;)
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 22:32

HzSM je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Ne znam samo kakvi su vam ovo polovnjaci iz 6. srbijanske lige. :(
veoma mladi, i talentovani ;)
Ako je njemu kao talentu sa 22 godine 4. liga Srbije vrh mogu misliti kakav je kvalitetan igrac...
ti frajeru kad se odlucis za koji klub navijas javi se :lol: :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 jul 2012, 23:02

znal neko ko su ta mozda nova potencijalna pojačanja?????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 jul 2012, 23:06

elemental je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
I onda vas ti nasi netalentirani igraci koje dovedemo i 6 srbijanske lige nadigraju i pobjede ;) ;)
Koga ste to osim Jakovljevica imali da je igrao protiv nas???Zvijezda je imala kvalitetan kadar sa Halilovicima,Pandzom,Moranjkicem,Husicem,Nuhanovicem,Djelmicem i ja to neosporavam.I sada je Zvijezda solidna jer su tu Edin,Kojic,Savic.Samo kazem nemojte hvaliti ove livade sto dovodite kad vam je samo 1 od tih 10 bio pojacanje,a ostale ste sutnuli odmah poslije prve utakmice.Tako ce biti sada i sa ovim likom sto je dosao.Astra ja ne vidim sta je tebi nejasno sto se tice kluba za koji navijam?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 23:13

podgrmec -sarajevo moras da se odlucis :) ma pustite vi zvijezdu znaju nasi ljudi sta rade ti igraci mladi sto su dosli ne kostaju nas puno a ako od njih 5 jedan bude dobar dobro je,iako ja vjerujem da svi koji su dosli imaju odredeni kvalitet da nose nas dres. :)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 23:18

bondich je napisao/la:znal neko ko su ta mozda nova potencijalna pojačanja?????
mislis ova sada tamo na pripremama.ja mislim da vise nece igraca dolazit jer imamo dovoljan broj.a ako dode jos jedno provjereno ime onda vjerujem da nasi imaju evropu kao cilj ;) mi imamo kostur od prosle godine doveli smo savica husica kojica pa i milanovica erica i bogdanovica .mislim da bi mogli biti jaci nego prosle godine.vjerujem da ce nam kuntic i momci donijeti puno radosti

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 jul 2012, 23:20

astra1922 je napisao/la:
bondich je napisao/la:znal neko ko su ta mozda nova potencijalna pojačanja?????
mislis ova sada tamo na pripremama.ja mislim da vise nece igraca dolazit jer imamo dovoljan broj.a ako dode jos jedno provjereno ime onda vjerujem da nasi imaju evropu kao cilj ;) mi imamo kostur od prosle godine doveli smo savica husica kojica pa i milanovica erica i bogdanovica .mislim da bi mogli biti jaci nego prosle godine.vjerujem da ce nam kuntic i momci donijeti puno radosti
ok a kakav je ovaj kojic kao igrac slabo znam o njemu????

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 23:26

ma kakav je nisam ga ni ja vazda gledao po svemu nije nista gori od djelmica.gledao sam ga na dva treninga po meni dobro ce nam doci po videnom zauzet ce djelmicevo mjesto u prvoj postavi jer je sigurno bolji od milanovica .dosta brz iako nizak ima dobar dribling i sut van 16 m...kuntic ce to da poslozi,nema sumnje ;)

Nova sezona nova nafaka

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 jul 2012, 23:27

astra1922 je napisao/la:podgrmec -sarajevo moras da se odlucis :) ma pustite vi zvijezdu znaju nasi ljudi sta rade ti igraci mladi sto su dosli ne kostaju nas puno a ako od njih 5 jedan bude dobar dobro je,iako ja vjerujem da svi koji su dosli imaju odredeni kvalitet da nose nas dres. :)
Kakve veze Podgrmec i Sarajevo imaju???Prvi je klub iz mog grada,a za drugi navijam.Zar je to zabranjeno???Znaci ako navijam za premijerligasa ne smijem pratiti lokalni klub ili obratno...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 jul 2012, 23:28

eto astra sutra ako rano pudes prolazio pored stadiona napisi na forumu jesul poceli radit pomocni...sutra bi trebali pocet

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 23:30

HzSM je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:podgrmec -sarajevo moras da se odlucis :) ma pustite vi zvijezdu znaju nasi ljudi sta rade ti igraci mladi sto su dosli ne kostaju nas puno a ako od njih 5 jedan bude dobar dobro je,iako ja vjerujem da svi koji su dosli imaju odredeni kvalitet da nose nas dres. :)
Kakve veze Podgrmec i Sarajevo imaju???Prvi je klub iz mog grada,a za drugi navijam.Zar je to zabranjeno???Znaci ako navijam za premijerligasa ne smijem pratiti lokalni klub ili obratno...
:lol: :lol: ma smijes ti sve druze al mene bi bilo sramota tamam da moj klub igra u trecoj ligi a ne prvoj ja ne bi mogao navijati za neki drugi klub,al nisi jedini ima takvih sela i gradova vazda u lijepoj nam bih.pozdrav,drago mi je vidjeti kada neko prati i zvijezdu i kada zna nabrojati prvu postavu :D

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 23:32

bondich je napisao/la:eto astra sutra ako rano pudes prolazio pored stadiona napisi na forumu jesul poceli radit pomocni...sutra bi trebali pocet
oticu maksuz ,a usput da vidim i travu :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 jul 2012, 23:34

astra1922 je napisao/la:
bondich je napisao/la:eto astra sutra ako rano pudes prolazio pored stadiona napisi na forumu jesul poceli radit pomocni...sutra bi trebali pocet
oticu maksuz ,a usput da vidim i travu :mrgreen:
dobro druze :)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 jul 2012, 23:35

astra1922 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
:lol: :lol: ma smijes ti sve druze al mene bi bilo sramota tamam da moj klub igra u trecoj ligi a ne prvoj ja ne bi mogao navijati za neki drugi klub,al nisi jedini ima takvih sela i gradova vazda u lijepoj nam bih.pozdrav,drago mi je vidjeti kada neko prati i zvijezdu i kada zna nabrojati prvu postavu :D
Pa ja mislim da je Sanski Most mnogo urbanije mjesto nego tvoj Gradacac jer barem 70 % stanovnistva zivi u gradu,a sela su uglavnom prazna jer su svi odselili u inostranstvo.U gradu zivi minimalno 25.000 stanovnika,a sela zajedno nemaju 10.000 sto se za Gradacac ne moze reci. :roll: :roll: :roll:
Podgrmec i da udje u PL ja cu navijati za Sarajevo jer Podgrmec nikada nece biti ono sto je Sarajevo kao sto to ne moze biti ni Zvijezda.Klub koji je prije rata bio u 3. ili 4. rangu Jugoslavije,a sada beznacajni premijerligas.Navija se za klubove sa tradicijom,a ne za klubove iz grada u kojem zivis,ili ove "umjetne".

GeneralBH
Kontakt:

Post Postao/la GeneralBH » 22 jul 2012, 23:40

HzSM je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Pa ja mislim da je Sanski Most mnogo urbanije mjesto nego tvoj Gradacac jer barem 70 % stanovnistva zivi u gradu,a sela su uglavnom prazna jer su svi odselili u inostranstvo.U gradu zivi minimalno 25.000 stanovnika,a sela zajedno nemaju 10.000 sto se za Gradacac ne moze reci. :roll: :roll: :roll:
Podgrmec i da udje u PL ja cu navijati za Sarajevo jer Podgrmec nikada nece biti ono sto je Sarajevo kao sto to ne moze biti ni Zvijezda.Klub koji je prije rata bio u 3. ili 4. rangu Jugoslavije,a sada beznacajni premijerligas.Navija se za klubove sa tradicijom,a ne za klubove iz grada u kojem zivis,ili ove "umjetne".
Nepotrebno ulazite u raspravu , ti prijatelju iz Sanskog Mosta , u zivotu imas jedan klub i to se ne moze promijeniti, nema tu navijam za jednog premierligasa, jedng federalca, jednog kantonalca, jednog u Spaniji i bla bla bla...Nije frka sto si ti iz Sanskog Mosta i sto navijas za Sarajevo, niti bi bila sramota da te za Sarajevo boli uvo i da navijas za svoj Podgrmec, taman da igra na opcinskoj ligi...ali majstore nema klub koji najvise volim, pa malo manje, pa jos ....Za klub se zivi !
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 23:42

pa ti sine to svoje misljenje zadrzi za sebe i navijaj za koga hoces,nemas potrebe prosipat svoju filozofiju na nasoj temi..mi imamo svoj klub i za njega navijamo.nas grad nasa zvijezda . to sto ti mislis kazem ti ja nisi jedini ima dosta sela i gradova po bosni koji ne vole svoj klub nego navijaju za zelju sarajevo itd imas takvih po gracanici srebreniku lukavcu .....kolko hos
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 22 jul 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

Nova sezona nova nafaka

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 jul 2012, 23:43

GeneralBH je napisao/la: Nepotrebno ulazite u raspravu , ti prijatelju iz Sanskog Mosta , u zivotu imas jedan klub i to se ne moze promijeniti, nema tu navijam za jednog premierligasa, jedng federalca, jednog kantonalca, jednog u Spaniji i bla bla bla...Nije frka sto si ti iz Sanskog Mosta i sto navijas za Sarajevo, niti bi bila sramota da te za Sarajevo boli uvo i da navijas za svoj Podgrmec, taman da igra na opcinskoj ligi...ali majstore nema klub koji najvise volim, pa malo manje, pa jos ....Za klub se zivi !
Prijatelju za Podgrmec se i ne moze navijati,a sve i kad bi se moglo ja sam navijac Sarajeva.Nigdje nisam ni rekao da navijam za Podgrmec samo kazem da je to klub iz mog grada i logicno da ga pratim i da pisem o njemu jer nas ovdje ima samo 3-4 iz Sanskog Mosta.Ja nigdje nisam rekao ovaj klub volim najvise,pa ovaj na drugom mjesto ili slicno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 jul 2012, 23:45

astra1922 je napisao/la:pa ti sine to svoje misljenje zadrzi za sebe i navijaj za koga hoces,nemas potrebe prosipat svoju filozofiju na nasoj temi..mi imamo svoj klub i za njega navijamo.nas grad nasa zvijezda . to sto ti mislis kazem ti ja nisi jedini ima dosta sela i gradova po bosni koji ne vole svoj klub nego navijaju za zelju sarajevo itd imas takvih po gracanici srebreniku lukavcu .....
Ja lijepo pisao o Zvijezdi i onda se ti filozof javio...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jul 2012, 23:49

HzSM je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa ti sine to svoje misljenje zadrzi za sebe i navijaj za koga hoces,nemas potrebe prosipat svoju filozofiju na nasoj temi..mi imamo svoj klub i za njega navijamo.nas grad nasa zvijezda . to sto ti mislis kazem ti ja nisi jedini ima dosta sela i gradova po bosni koji ne vole svoj klub nego navijaju za zelju sarajevo itd imas takvih po gracanici srebreniku lukavcu .....
Ja lijepo pisao o Zvijezdi i onda se ti filozof javio...
ma umorih se dzabe.nisi shvacen na ovoj temi i gotovo to ce ti vecina reci.u nasem gradu nije normalno da neko voli sarajevo a ne voli zvijezdu.i lijep pozdrav.prvi si poceo peglati o igracima koje mi dovodimo iz srbije. :roll:

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.