FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 22 jul 2012, 22:52

Elegant je napisao/la:Ajde sad realno da donesemo zakljucak, imamo li se cemo nadati ? :|

Ne znam ne poznajem bas taj Salzburg, cujem da ih je kupio neki bogatas :mrgreen: .

Zeeeeeeeeeljooooooooooooooooo
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 22 jul 2012, 22:59

U koliko je sutra trening?

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 22 jul 2012, 23:00

Armageddon2012 je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:zasto ne volite tog gradimira gojera?
Promijenio je više pol. partija nego Nikola Špirić... Klasični "grebač" koji koristi politiku za ličnu korist.

hahhahha,ne vjerujem da je i tako sta moguce,ali eto nek ti bude...
ma moguće, on ti je promjenio skoro sve stranke, 4 narodnosti i 2 vjere a u 6-7 odbora sjedi + lik je psihički bolesnik (evidentiran nakon što se pokušao spaliti) i on ti sjedi u odboru jednog prvaka i onda se čudimo što je Maribor organizacijski daleko do nas

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 22 jul 2012, 23:03

braco nema kalkulacija..ofanzivno napasti od prve minute..jako,cvrsto...sto nasi kazu u kost..prepasce se ..a mi sa juga kad zagrmimo..uuuuuuu..sta vam je pa preokreti se desavaju..vjerujmo u nase momke ramazan je..Allah je sa nama ;)

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 22 jul 2012, 23:25

Sta bi dao da je Amar danas stocirao Zulju, da su mu letili zubi iz glave i da ga čorba oblila :twisted:
Volim te Zeljo!!!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 22 jul 2012, 23:31

zlatandr je napisao/la:Sta bi dao da je Amar danas stocirao Zulju, da su mu letili zubi iz glave i da ga čorba oblila :twisted:
i šta bi time dobio, otjerali bi Osima, u ekipi bi izbili sukobi i trzavice od prije, navijači protiv uprava i sl, previše mediji pridaju pažnju "navodno" toliko lošim odnosima nakon Maribora (ako je i istna sačekaj te barem revanš pa onda prljav veš), ovako samo se dižu tenzije, pa nigdje nisam pročitao sa kakvom će taktikom Željo igrati, imali povrijeđenih i sl, samo čitam Žujo , Žujo, Žujo, Žujo........

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 22 jul 2012, 23:59

nego ljudi, hoce li biti sutra karata u prodaji na Grbavici?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 23 jul 2012, 00:07

Zeman je napisao/la:
travnicanin je napisao/la: samo kad vidim ovog Gojera smarada, muka mi dođe, pa i ne može se krenuti dalje kad takvi ljudi sjede u odborima
+1
Navijam za celik i bio sam na tekmi na grbavici i svojim ocima sam vidio kako taj covjek psuje zenicku majku i pljuje igrace,mislim sramota od covjeka koji je nesto veliko u kulturnom zivotu ne samo sarajeva vec i citave bosne.

Od tada tog covjeka ocima ne mogu gledat ma gdje da se pojavi ne zato sto je u klubu i sto je psovao nego bas zato sto je covjek od kulture na koga se treba ugledati sutra moje dijete fujjj

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 23 jul 2012, 00:39

kinder_jaje je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
travnicanin je napisao/la: samo kad vidim ovog Gojera smarada, muka mi dođe, pa i ne može se krenuti dalje kad takvi ljudi sjede u odborima
+1
Navijam za celik i bio sam na tekmi na grbavici i svojim ocima sam vidio kako taj covjek psuje zenicku majku i pljuje igrace,mislim sramota od covjeka koji je nesto veliko u kulturnom zivotu ne samo sarajeva vec i citave bosne.

Od tada tog covjeka ocima ne mogu gledat ma gdje da se pojavi ne zato sto je u klubu i sto je psovao nego bas zato sto je covjek od kulture na koga se treba ugledati sutra moje dijete fujjj
Joj kad vi iz Zenice dodete i pocnete pisati o nekoj kulturi. Pa do prije nekoliko godina niko nije mogao pobijediti u Zenici pljuvali ste sve redom.

I ti sad dosao da pricas o Gojeru...Haj setaj
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 23 jul 2012, 00:44

[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 jul 2012, 00:50

Ultras1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
NEMA PREDAJE SVI NA KOŠEVO
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 23 jul 2012, 00:50

Paranoja je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:
Zeman je napisao/la: +1

Joj kad vi iz Zenice dodete i pocnete pisati o nekoj kulturi. Pa do prije nekoliko godina niko nije mogao pobijediti u Zenici pljuvali ste sve redom.

I ti sad dosao da pricas o Gojeru...Haj setaj
Hajd ti šetaj, dobro čovjek kaže, nebitno odakle je. Ne može ti čovjek koji je u upravi biti papak i još se predstavljati kao neki kulturni radnik.

Istina, informacija je blago rečeno neprovjerena, pa je ne bi trebalo ni komentarisati, ali poznavajući Gojera, ne bi me ni malo iznenadilo. To je okorjeli alkoholičar koji živi čitav život od državnog budžeta, a baca ublehe i mjenja stranke kako vjetar puše.

hamzalav
Kontakt:

Post Postao/la hamzalav » 23 jul 2012, 01:13

Drage moje kolege. Navijać sam željezničatra od kako znam za sebe. Kada sam imao samo 2 godine otac me vodio na utakmice željezničara. Navijati za željezničar u mojoj porodici je tradicija. Navijati za željezničar, za mene znaći voliti klub, i podržavati kako klub, tako i druge u dobru i u zlu. Mislim da ko god je pametan i ko ima želju u srcu zna šta ovo znaći. Medjutim, nismo svi osti. Postoje i oni nvijaći koju se zovu navijaćima samo da bi iza sebe mogli imati paravan za loše stvari koje rade. Ovo pišem jer sam se jutros razočarao u kolege navijaće. Pod ovim podrazumjevam jednu grupu navijaća koja je sinoć po Grbavici negdje iza ponoci šetala i pjevala navijačke pjesme. Ta ista grupa je na mom automobilu isjekla nožem 3 gume i auto posula nekom tečnošću (ulje ili nafta). HVALA VAM!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 23 jul 2012, 01:46

Gledam ove slike sa treninga i slatko se smijem :D eto bas ce na treningu Žujo da se kači sa Amarom, ko da od utakmice sa Mariborom nisu imali vremena popričati o svemu i raščistiti neke stvari, ovo su se svadjali oko dogovora za proslavu u trece pretkolo, Žujo hoce ispred vječne vatre Žujo ko Žujo a Amaru je to prerano i nikako mu se ne sviđa to je sve ... :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 23 jul 2012, 01:53

hamzalav je napisao/la:Drage moje kolege. Navijać sam željezničatra od kako znam za sebe. Kada sam imao samo 2 godine otac me vodio na utakmice željezničara. Navijati za željezničar u mojoj porodici je tradicija. Navijati za željezničar, za mene znaći voliti klub, i podržavati kako klub, tako i druge u dobru i u zlu. Mislim da ko god je pametan i ko ima želju u srcu zna šta ovo znaći. Medjutim, nismo svi osti. Postoje i oni nvijaći koju se zovu navijaćima samo da bi iza sebe mogli imati paravan za loše stvari koje rade. Ovo pišem jer sam se jutros razočarao u kolege navijaće. Pod ovim podrazumjevam jednu grupu navijaća koja je sinoć po Grbavici negdje iza ponoci šetala i pjevala navijačke pjesme. Ta ista grupa je na mom automobilu isjekla nožem 3 gume i auto posula nekom tečnošću (ulje ili nafta). HVALA VAM!
treba to sve ko kratkom postupku, neki ljudi su stvarno djubrad

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 jul 2012, 02:06

BH430 je napisao/la:
hamzalav je napisao/la:Drage moje kolege. Navijać sam željezničatra od kako znam za sebe. Kada sam imao samo 2 godine otac me vodio na utakmice željezničara. Navijati za željezničar u mojoj porodici je tradicija. Navijati za željezničar, za mene znaći voliti klub, i podržavati kako klub, tako i druge u dobru i u zlu. Mislim da ko god je pametan i ko ima želju u srcu zna šta ovo znaći. Medjutim, nismo svi osti. Postoje i oni nvijaći koju se zovu navijaćima samo da bi iza sebe mogli imati paravan za loše stvari koje rade. Ovo pišem jer sam se jutros razočarao u kolege navijaće. Pod ovim podrazumjevam jednu grupu navijaća koja je sinoć po Grbavici negdje iza ponoci šetala i pjevala navijačke pjesme. Ta ista grupa je na mom automobilu isjekla nožem 3 gume i auto posula nekom tečnošću (ulje ili nafta). HVALA VAM!
treba to sve ko kratkom postupku, neki ljudi su stvarno djubrad
pa sta ovo vise radite,vi od srijede ne prestajete,kao da se nista nije desilo prije ove tekme,kao da zeljo nije proslavio duplu krunu,veoma brzo zaboravljate sve ono zbog cega ste bili u transu do juce kako ovde u virtualnom tako i onom stvarnom svijetu,ili je vama dosta takvog slavlja,postalo monotono prekucavanje lige i sl. pogledajte sta radite covjeku koji dijeli s vama redove na tekmama...aa krizeee....cccccccccc
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jul 2012, 02:11

nauci pisati pa ti mozda i nece to raditi :lol: :lol: sto bolan to pises ovdje ima policija i prijavi,ti znas eto da su ti to uradili navijaci pa stvarno kakvih mozgova ima ovdje
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 23 jul 2012, 02:15

Ne vidim svrhu tvog pisanja ovdje na forumu, nisu to nikakvi navijači Željezničara kako ti kazes, napije se omladina pa divlja nista novo, imas MUP pa prijavi, incident koji su napravili par pijanih balavaca nikako ne mozes porediti sa svim navijačima ili cijelom tribinom, tako da mi to tvoje žaljenje ovdje u jednu ruku smiješno pogotovo ovo "Hvala vam" obaracas se i nama forumašima Željovcima sa tim "Hvala vam" ispade da smo i mi sjekli ti gume i pišali ti po autu, nidje veze bgm ... :? :?
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 23 jul 2012, 02:17

Sto je najgore niko od te balavurdije ne zivi na Grbavici, a i da odes u MUP tvoj slucaj nece uci ni u zapis jer su to sinovi guzonja. Tako da jednostavno moras preci preko toga, suti i trpi parola. Mamu im i drzavu bolesnu.

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 23 jul 2012, 02:18

Znali tko u kakvim cemo dresovima nasupit na kosevu opet oni bojeli ili druga varijanta?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Orvel i 61 gost.