FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
6000lešinar je napisao/la:Koliko vas dolazi?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
nije covjek mislio na grbavicu nego na banjalukutax je napisao/la:6000lešinar je napisao/la:Koliko vas dolazi?

- Република Српска
- Kontakt:
znas da ce ti reci ovde koliko ce dolaziti ili bilo gde!!! pusti price.tax je napisao/la:6000lešinar je napisao/la:Koliko vas dolazi?
a ovo u vezi sehera, samo cu ti reci da to ne postoji.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
kako ne postoji???hočeš reči da je Banja Luka selo???ja se baš nebi složio sa tim? & je napisao/la:znas da ce ti reci ovde koliko ce dolaziti ili bilo gde!!! pusti price.tax je napisao/la:6000lešinar je napisao/la:Koliko vas dolazi?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
brate da je tekma u Dolini Ćupova nebi bilo ispod 10000.to ti garantujem.a koliko nas sutra dolazi to ti niko nemože tačno reči.Vidječeš kad dođu na stadion.jovanbl je napisao/la:nije covjek mislio na grbavicu nego na banjalukutax je napisao/la:6000lešinar je napisao/la:Koliko vas dolazi?![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
banjaluka ima dio grada (gradsko naselje) koji se zove seher i tu nema stadiona na kojem igra borac 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Cuj nije seher a ima preko 200.000 stanovnika, a svasta cc
A seher Banjaluka toliko opjevana u pjesmama
Ja da sam Banjalucanin ja bi se ponosio time.

010 ISN'T JUST A CODE
pa vjerujem da ce grbavica biti puna kad bude dolazio borac, kao sad gradski stadion, i to je pravo dobro, tom se pravo radujem, to treba fudbalu
Banja luka uz Sarajevo i Mostar ponos Bosne ponosne.Sutra cemo u Bl napunit onu montaznu tribinu.Molim Boga da Amar ne stavi Popovica,jer je gori od Mujkanovica.
AMAR OSIM!
- Simpatizer
- Kontakt:
Jeste da nije o fudbalu ali samo da pojasnim. Seher je naselje u BL, kao i Mejdan, Borik, Starcevica, Nova Varos, Laus, Budzak, Hisete. Kod nas to ima malo drugacije znacenje. Kod nas kad se kaze seher misli se na dio grada a ne na grad u cjelini. J.bes ga ne znam kako drugacije da objasnim.RK Gradacac je napisao/la:Cuj nije seher a ima preko 200.000 stanovnika, a svasta cc
Izvinjenje zbog skretanja sa teme.
- Република Српска
- Kontakt:
a joj izvini nisam te razumio, jer ne znam pravo znacenje te rijeci. kod nas je bio prije naselje seher, koje se sada zove srpske toplice. međutim, seher je ostao u narodu i vecina to naselje zove starim imenom? & je napisao/la:znas da ce ti reci ovde koliko ce dolaziti ili bilo gde!!! pusti price.tax je napisao/la:6000lešinar je napisao/la:Koliko vas dolazi?
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
Onda prestani moliti jer ce igrati, po onome sto sam cuo igrace i beslija i serdarevic.Nekad se pitamo kako igrac kod nas ne moze da se sveze sa loptom a u drugim klubovima igra dobro jer se kod nas pojavljuju strucnjaci veci od Amara drugim rijecima ako ga je on stavio nek igra a ti i ja u ovom trenutku najbolje sto mozemo uraditi je put pod noge pravac BL ulaz slobodan.Covjek nije prosao pripreme sa ekipom dosao je prilicno nespreman neuigran nam je komplet tim a ne vidim da je recimo Mesanovic uradio nesto vise od njega u bilo kom segmentu igre nit se vise krece nit bilo sta da ne pricamo o tome koliko su imali upotrebljivih lopti i jedan i drugi(jako malo) krivvac je drug vezni red koji ne stvara sanse a ova dvojica ce sve hladne duse pozabijat sto budu mogli oba igraca imaju m.u.d.a i prime najvise batina u ekipi uz Culuma a Amar to hvala bogu zna cijeniti pa sutra idemo sa dva napadaca drugim rijecima trazimo pobjedu u BL, tako i treba samo hrabrom igrom se mogu donijeti bodovi.kalimero je napisao/la:Banja luka uz Sarajevo i Mostar ponos Bosne ponosne.Sutra cemo u Bl napunit onu montaznu tribinu.Molim Boga da Amar ne stavi Popovica,jer je gori od Mujkanovica.
-
- Kontakt:
Uvjek smo mi znali pobjedit jake ekipe (sto je borac ove sezone) nadam se da ce i ovaj put biti tako.
LIMVO TE LJOŽE
LIMVO TE LJOŽE
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
OOOOO SVE BI DAO JA ZA GOL PRVU LJUBAV DJETINJSTVO SVE TO ZA GO
OOOOOO SVE BI DAO JA ZA GOL PRVU LJUBAV DJETINJSVO ŽELJO DAJ GOL
OOOOOO SVE BI DAO JA ZA GOL PRVU LJUBAV DJETINJSVO ŽELJO DAJ GOL
-
- Kontakt:
navijam za sarajevo,al bi volio da zeljo sutra ako nista ne izgubi u banja luci
jer jednostavno titula treba svake godine da je u seheru,jedne godine sarajevo jedne zeljo
sretno i nek sto jace zagrmi Zemljo tisucljetna
jer jednostavno titula treba svake godine da je u seheru,jedne godine sarajevo jedne zeljo
To se zove ispravno razmisljanje svaka cast na tome!PONOSNO I HRABRO!amel korman je napisao/la:navijam za sarajevo,al bi volio da zeljo sutra ako nista ne izgubi u banja luci
- nikad_izvini
- Kontakt:
Šta reći, do :
SAMO PONOSNO I HRABRO
Vidimo se u Banja Luci
SAMO PONOSNO I HRABRO
Vidimo se u Banja Luci
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Realno, ovo je kec ko kuca.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ