Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Neseri tmovac selje ti tvoga,nijedan bh klub do sada nije igrao 4-to pretkolo kupa uefa,danasnje evropske lige lige,naravno osim Sarajeva 

- smijesni_ste
- Kontakt:
Najveći poslijeratni uspjeh je postignut u sezoni 2002/03. kada je Željezničar došao do 3. pretkola Lige Prvaka.
zeljo je vise doguro on je igro u ligi prvaka evo ti pa se malo upoznaj http://bs.wikipedia.org/wiki/FK_%C5%BDe ... r_Sarajevo
zeljo je vise doguro on je igro u ligi prvaka evo ti pa se malo upoznaj http://bs.wikipedia.org/wiki/FK_%C5%BDe ... r_Sarajevo
ovo je za sad i najregularnija sezona sto se tice sudjenja, a prenosi se samo jedna utakmica po kolu, tako da mislm nije zbog toga...
bilo bi extra kad bi bilo bar 2-3 utakmice u nekom kombinovanom prenosu...
bilo bi extra kad bi bilo bar 2-3 utakmice u nekom kombinovanom prenosu...
Ti ces nekome reci da se malo upozna? Sarajevo je igralo isto 3. pretkolo Lige Prvaka, protiv Dynamo Kieva.smijesni_ste je napisao/la:Najveći poslijeratni uspjeh je postignut u sezoni 2002/03. kada je Željezničar došao do 3. pretkola Lige Prvaka.
-
- Kontakt:
Glupane jedan zenicki,jel veci uspjeh igrati trece ili cetvrto pretkolo,a kad smo vec kod toga i Sarajevo je igralo trece pretkolo lige prvaka 2007-08,kakvih ovdje debila ima Allahu dragi...smijesni_ste je napisao/la:Najveći poslijeratni uspjeh je postignut u sezoni 2002/03. kada je Željezničar došao do 3. pretkola Lige Prvaka.
ovaj lik ,,smijesni ste,, kontrira svima na svakoj temi na sportsport.ba koju sam ja pogledao, ja ne znam jesi li ti neki provokator pa uzivas da nerviras ljude ili onako nisi dobar.
Druga stvar ni meni nije pravo sto nema prenosa upravo zbog sumnji koje to otvara,ali sa druge strane ni ja ne bih dao prenos nikome zbog ignorantskog odnosa medija prema 6 onakvih euro tekmi koje bi gledao sa uzivanjem i onaj ko ne voli FCS.
Sto se tice kupovanja utakmica moje je misljenje,pristajem da ne moram biti u pravu,za 17 godina valjda bi bili prvaci vise od 1 ili 2 da kupujemo tekme. Realno gledajuci nastupe u Evropi proteklih godina vidi se ko koliko vrijedi,jer je sudjenje cisto moze se reci da FCS i zeljo su jedine ekipe koje nesto pokazu,a drugi su godinama dobri samo u ligi gdje sude jelic,dominkovic i slicni,pa vi procjenite sami,
pozdrav
Druga stvar ni meni nije pravo sto nema prenosa upravo zbog sumnji koje to otvara,ali sa druge strane ni ja ne bih dao prenos nikome zbog ignorantskog odnosa medija prema 6 onakvih euro tekmi koje bi gledao sa uzivanjem i onaj ko ne voli FCS.
Sto se tice kupovanja utakmica moje je misljenje,pristajem da ne moram biti u pravu,za 17 godina valjda bi bili prvaci vise od 1 ili 2 da kupujemo tekme. Realno gledajuci nastupe u Evropi proteklih godina vidi se ko koliko vrijedi,jer je sudjenje cisto moze se reci da FCS i zeljo su jedine ekipe koje nesto pokazu,a drugi su godinama dobri samo u ligi gdje sude jelic,dominkovic i slicni,pa vi procjenite sami,
pozdrav
- smijesni_ste
- Kontakt:
veci je uspjeh igrat trece kolo lige prvaka nego 4 kolo kupa uefa glupane kitarskiultra@rajvosa je napisao/la:Glupane jedan zenicki,jel veci uspjeh igrati trece ili cetvrto pretkolo,a kad smo vec kod toga i Sarajevo je igralo trece pretkolo lige prvaka 2007-08,kakvih ovdje debila ima Allahu dragi...smijesni_ste je napisao/la:Najveći poslijeratni uspjeh je postignut u sezoni 2002/03. kada je Željezničar došao do 3. pretkola Lige Prvaka.
-
- Kontakt:
Kako smo mi samo jadna liga mene stid!!!!!!!!
umjesto da se otimaju cija ce se utakmica prenosit i ko ce se gledat na TV oni debili odbacivaju to. Nebih zelio da se ijedan pitar uvrijedi ali stvarno vam je ta uprava fuj, rusite barem malo onoga sto je ostalo u ovoj nasoj JADNICKOJ ligi. SRAMOTA! Iskreno meni jeste drago sto cu gledat zelju a ne sarajevo ali ovakve stvari se nebi trebale desavati 

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
-
- Kontakt:
IZVINITE PROSVJETLITE ME MALO KOJA JE TEMA OVDE Utakmice klubova iz BiH na TV-u ILI NAJVECI USPJESI BH TIMOVA U EVROPI CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

- smijesni_ste
- Kontakt:
de majke ti ne lupetaj sarajevo je jedina ekipa koja je izjavila kako nedaju da prenose utakmice kad igraju kuci a kad igraju u gostima da ih prenosi pa budala bi skontala sto to prave...................a vi kontate isto samo se pravite da ste debiliDenizmare je napisao/la:ovaj lik ,,smijesni ste,, kontrira svima na svakoj temi na sportsport.ba koju sam ja pogledao, ja ne znam jesi li ti neki provokator pa uzivas da nerviras ljude ili onako nisi dobar.
pozdrav
moj lijepi i kulturni komšija do sada nije ni bilo 4-tog pretkola.Tek je od ove godine uvedeno.tako da a niko ni nije mogao igrati.a to 4-to pretkolo je u rangu bivšeg trečeg pretkola.tako da ne vidim zbog čega to ja serem??ultra@rajvosa je napisao/la:Neseri tmovac selje ti tvoga,nijedan bh klub do sada nije igrao 4-to pretkolo kupa uefa,danasnje evropske lige lige,naravno osim Sarajeva
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- smijesni_ste
- Kontakt:
Sastanak predsjednika Uprave Grupacije ASA, vlasnika "Euromedije" Nihada Imamovića i njenog direktora Irhada Kovačevića s jedne te predsjednika Sarajeva Hajrudina Šumana, potpredsjednika Mensuda Bašića i direktora Nihada Baljka sa druge strane trebao je biti formalnost, ali je završen bez dogovora.
- Ljudi iz Sarajeva rekli su nam da ne žele prijenos, jer im struka i igrači nisu za to. Banalan razlog, ali nismo tu mogli ništa. Naš odgovor na to je da mi Sarajevo više ne smatramo partnerom u projektu. Više nećemo prenositi njihove utakmice, s kim god i gdje god budu igrali - kaže Kovačević.
Osim što neće biti prijenosa, jaz između "Euromedije" i Sarajeva mogao bi ostaviti posljedice na čitav projekt "Derbi kola", jer kako kaže Kovačević, treba vidjeti koji su klubovi uopće zainteresirani za saradnju.
- I do sada smo imali problema i opstrukcija, jer su neki klubovi zainteresirani za prijenose samo kada gostuju. No, imamo odgovornost prema projektu i nećemo pristati na takve stvari. Nastojat ćemo vidjeti koji su to klubovi sa kojima ubuduće možemo sarađivati. Da postoji udruženje klubova, sve bi bilo lakše, jer bismo pregovarali sa jednim čovjekom, a ne sa svakim posebno - dodaje Kovačević.
cuj ove gluposti igraci se ne slazu da ih snima pa to samo u nasoj ligi ima
- Ljudi iz Sarajeva rekli su nam da ne žele prijenos, jer im struka i igrači nisu za to. Banalan razlog, ali nismo tu mogli ništa. Naš odgovor na to je da mi Sarajevo više ne smatramo partnerom u projektu. Više nećemo prenositi njihove utakmice, s kim god i gdje god budu igrali - kaže Kovačević.
Osim što neće biti prijenosa, jaz između "Euromedije" i Sarajeva mogao bi ostaviti posljedice na čitav projekt "Derbi kola", jer kako kaže Kovačević, treba vidjeti koji su klubovi uopće zainteresirani za saradnju.
- I do sada smo imali problema i opstrukcija, jer su neki klubovi zainteresirani za prijenose samo kada gostuju. No, imamo odgovornost prema projektu i nećemo pristati na takve stvari. Nastojat ćemo vidjeti koji su to klubovi sa kojima ubuduće možemo sarađivati. Da postoji udruženje klubova, sve bi bilo lakše, jer bismo pregovarali sa jednim čovjekom, a ne sa svakim posebno - dodaje Kovačević.
cuj ove gluposti igraci se ne slazu da ih snima pa to samo u nasoj ligi ima
molim te ukini se sam. Trebao si prvo nauciti pisati pa tek onda da ti roditelji kupe racunar.,to je neki prirodan tok stvari. U svakom postu vrijedjas nekoga ,ali niko ne reaguje. Ti si neki frustrirani klinac,obrisi nos i idi da se igras
- smijesni_ste
- Kontakt:
ne dipr nisam te nista pito ako imas sta napisat oko otkazivanja tv prenosa napisi ako nemas usuti sve novine pisu samo se ti pravis pametanDenizmare je napisao/la:molim te ukini se sam. Trebao si prvo nauciti pisati pa tek onda da ti roditelji kupe racunar.,to je neki prirodan tok stvari. U svakom postu vrijedjas nekoga ,ali niko ne reaguje. Ti si neki frustrirani klinac,obrisi nos i idi da se igras
@smijesni_ste
pravo zboris ....100% si u pravu u raspravi
pravo zboris ....100% si u pravu u raspravi

Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 26 sep 2009, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Oci moje napisao sam u vezi prijenosa sto sam imao,samo treba da procitas,a ne da lupas bez veze. Daj neko svoje misljenje,nemoj samo kontrirti drugima. I ako moze bez psovki i vrijedjanja.smijesni_ste je napisao/la:de majke ti ne lupetaj sarajevo je jedina ekipa koja je izjavila kako nedaju da prenose utakmice kad igraju kuci a kad igraju u gostima da ih prenosi pa budala bi skontala sto to prave...................a vi kontate isto samo se pravite da ste debiliDenizmare je napisao/la:ovaj lik ,,smijesni ste,, kontrira svima na svakoj temi na sportsport.ba koju sam ja pogledao, ja ne znam jesi li ti neki provokator pa uzivas da nerviras ljude ili onako nisi dobar.
pozdrav
- smijesni_ste
- Kontakt:
ma lutko moja ti si mene uvrijedio a ja tebe nisam ,nisam ti nista lose napisao ako jesam izvini mi se nece se ponovitDenizmare je napisao/la:Oci moje napisao sam u vezi prijenosa sto sam imao,samo treba da procitas,a ne da lupas bez veze. Daj neko svoje misljenje,nemoj samo kontrirti drugima. I ako moze bez psovki i vrijedjanja.smijesni_ste je napisao/la:de majke ti ne lupetaj sarajevo je jedina ekipa koja je izjavila kako nedaju da prenose utakmice kad igraju kuci a kad igraju u gostima da ih prenosi pa budala bi skontala sto to prave...................a vi kontate isto samo se pravite da ste debiliDenizmare je napisao/la:ovaj lik ,,smijesni ste,, kontrira svima na svakoj temi na sportsport.ba koju sam ja pogledao, ja ne znam jesi li ti neki provokator pa uzivas da nerviras ljude ili onako nisi dobar.
pozdrav
prenos je stvarno jako upitan
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... nicar.html
izvod iz clanka
& ТВ пренос
" је " $ - $ сусрет 8. ?, & - ", " $ % ' Јавног ТВ " $ тога, ", - " ".
- "$" & " уговор са ФС " за $ преносе " " ? " " ? & ' & & " & тога сусрет - " " ". ? се " $ ' $ ' о $ преносу - & је ".
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... nicar.html
izvod iz clanka
& ТВ пренос
" је " $ - $ сусрет 8. ?, & - ", " $ % ' Јавног ТВ " $ тога, ", - " ".
- "$" & " уговор са ФС " за $ преносе " " ? " " ? & ' & & " & тога сусрет - " " ". ? се " $ ' $ ' о $ преносу - & је ".
neka prenose Olimpik - Široki sutra sa Grbavice 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nema prijenosa iz BL. Ekipa BHT je dosla do Visokog kad su im javili da se vrate nazad jer iz uprave Borca nisu pristali na prijenos.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 18 gostiju.