Rekonstrukcija stadiona u BiH
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ovo je predobro.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ovo drveni krov centra,prelijepo izgleda i sig je mnogo jeftiniji.
Ova tribina mi je toliko dobra da je to cudo. Totalno old skul, ali onaj pozitivni old skul.
4 ovakve tribine i perverzno dobar stadion za nase uslove
4 ovakve tribine i perverzno dobar stadion za nase uslove
- Amoxicillin
- Kontakt:
na ovom se rahat mogu igrat utakmice ovih pretkola slijedeće godine...preuslovno majke mi....samo nek se radi.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Predobro! Ova tribina mi se posebno svidja, cist primjer ostalim klubovima i putokaz sta i kako da prave. Ovakve 2 tribine su sasvim dovoljne za bar 80% klubova u ovoj drzavi.
Zna li neko koliko je kostala ?!
Ruku na srce ovo je UEFA finasirala, jeste primjer kako treba gradit ali samo da je para nasim klubovima snasli bi se svi.po'marke je napisao/la:Predobro! Ova tribina mi se posebno svidja, cist primjer ostalim klubovima i putokaz sta i kako da prave. Ovakve 2 tribine su sasvim dovoljne za bar 80% klubova u ovoj drzavi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znam da je UEFA finansirala... Ali vecina klubova/gradova moze bar jednu tribinu da napravi, samo sto lopovi sve pokradose. Nego prave neke nakaradne tribine sto ne lice ni na sta.
Ja mogu reci za svoj grad Doboj da su do sada mogli da naprave stadion od 10 000 mjesta da su poceli, umjesto sto sebi trpaju u dzepove.
Ja mogu reci za svoj grad Doboj da su do sada mogli da naprave stadion od 10 000 mjesta da su poceli, umjesto sto sebi trpaju u dzepove.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slično i u Livnu, načelnik Općine napravi put za nigdje - naravno, prolazi pored njegove parcele za kuću i završava u livadi, gdje se ljudi okupe jednom na godinu, za blagdan sv. Ive - a za tribinu se nema pišljivih 50-ak tisuća KM (za ovo bi trebalo dosta više, ali govorim).
A ovo gore je perverzija, svaki grad bi morao imati jednu ovakvu tribinu, jedna je taman za veliki većinu Premijerligaša, kamoli niželigaša. A sve se ispod može staviti, svlačionice, teretana, press prostori, klupski kafić, ovo ono, oko 2,000 mjesta, wc-i, krov, ništa više ne treba.

A ovo gore je perverzija, svaki grad bi morao imati jednu ovakvu tribinu, jedna je taman za veliki većinu Premijerligaša, kamoli niželigaša. A sve se ispod može staviti, svlačionice, teretana, press prostori, klupski kafić, ovo ono, oko 2,000 mjesta, wc-i, krov, ništa više ne treba.
Hayley <3
umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
Prepostavljam da mislis na Livno, ja ne vidim razlog da se gradi novi moderni stadion u malom Livnu, za razliku od vecih gradova kao Zenica ili Sarajevo.Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
pa niko drugi imo ambicije da se gradi tako nesta kod sebe. svi trazili milione od fife bez garancije, a bogami nemoze strancima tako. i u sarajevo tako su probali. jedino zenica dala besplatno zemliste....!Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
slike su ekstra!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Bio bi red da Mostar dobije normalan stadion. Nije bitno ocel ga koristit oba kluba i s koje strane rijeke ce bit ako ce ga koristit samo jedan, bitno je da taj grad zasluzuje normalan stadion od 15 000 mjesta.Elegant je napisao/la:Prepostavljam da mislis na Livno, ja ne vidim razlog da se gradi novi moderni stadion u malom Livnu, za razliku od vecih gradova kao Zenica ili Sarajevo.Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ma okle Mostara sa fudbalomJack777Pott je napisao/la:Bio bi red da Mostar dobije normalan stadion. Nije bitno ocel ga koristit oba kluba i s koje strane rijeke ce bit ako ce ga koristit samo jedan, bitno je da taj grad zasluzuje normalan stadion od 15 000 mjesta.Elegant je napisao/la:Prepostavljam da mislis na Livno, ja ne vidim razlog da se gradi novi moderni stadion u malom Livnu, za razliku od vecih gradova kao Zenica ili Sarajevo.Livnjak je napisao/la:umjesto da pomognu da se jedna druga sredina razvije, grade novi stadion u Zenici, di se bilino polje renovira!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
U Mostaru bi jedan centar strasno legao, ima sve preduslove..samo sto je u gradu takva atmosfera, da se nista ne moze pokrenuti, a kamo li sta i uraditi
A ovaj Centar kod nas, ma perverzija !
A ovaj Centar kod nas, ma perverzija !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Rad na Bilinom polju u tri dijela. Na jednoj strani se zavrsava i postavlja zavrsni sloj sljunka za drenazni sistem, u srednjem dijelu se postavljaju kablovi za grijanje terena, dok se na drugoj strani vec postavlja sloj od 5 cm kvarcnog pijeska, koji treba da oblozi i prekrije kabl grijaca
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Volim te Celik ! ! !
- anonymousHD
- Kontakt:
Maksuz neki dan gore otišao, pa izgleda fantastično. Kad se setim kako je gore pre bilo, ovo je neverovatno. Stvarno im svaka čast. Baš će biti gore milina trenirati za repku i ko god gore bude trenirao. Uslovi su fantastični... 
Jel neko zna kada će se ovaj trening kamp definitivno završiti i staviti u pogon? Zanima me da li će repka tu trenirati sa početkom kvalifikacija tj. od samog starta istih?
Sudeci po slikama nece, jer izgleda da unutrasnje prostorije nisu gotove.Alucard je napisao/la:Jel neko zna kada će se ovaj trening kamp definitivno završiti i staviti u pogon? Zanima me da li će repka tu trenirati sa početkom kvalifikacija tj. od samog starta istih?
-
ramboamadeus
- Kontakt:
Na stadionu Bilino polje u toku su radovi rekonstrukcije terena. Kada pričamo o dosadašnjim radovima, možemo reći da je veliki dio posla urađen. U toku današnjeg dana smo razgovarali sa direktorom JP za prostorno planira i uređenje grada Zenice Heleg Mirsadom.
„Stadion je poravnat, urađena je drenaža, a također su završeni i poslovi vezani za prskalice, hidrante i kanalizacione vodove. Trenutno je završeno oko 45% terena, a za sada se izvode radovi postavljanja kablova i grijača čija je dužina 32.600m“, rekao nam je Heleg Mirsad.
Kako bi proces rekonstrukcije terena bio ubrzan i završen u najavljenom periodu, odmah po postavljanju grijača druga ekipa radi zaštitni sloj pjeska koji ide na grijače.
„U toku sutrašnjeg dana očekujemo da stigne i hranbeni sloj koji će da se nanosi preko zaštite, pa potom i trava koja će stići iz Austrije“, rekao je Heleg.
Također, u sklopu rekonstrukcije terena, će biti urađena i zaštitna ograda visine 6m, a bit će postavljeni i novi golovi, kao i klupe za rezervne igrače koje se sastoje od 18 Recaro sjedišta.
U završnoj fazi će se obaviti i radovi vezani za korner zastavice koje će biti postavljene na 105 i 60 m. U sklopu finalnih radova terena, bit će postavljen video nazor kao i odgovarajuća audio oprema za koju su instalacioni vodovi već spremni.

http://www.zenitfm.net" onclick="window.open(this.href);return false;
„Stadion je poravnat, urađena je drenaža, a također su završeni i poslovi vezani za prskalice, hidrante i kanalizacione vodove. Trenutno je završeno oko 45% terena, a za sada se izvode radovi postavljanja kablova i grijača čija je dužina 32.600m“, rekao nam je Heleg Mirsad.
Kako bi proces rekonstrukcije terena bio ubrzan i završen u najavljenom periodu, odmah po postavljanju grijača druga ekipa radi zaštitni sloj pjeska koji ide na grijače.
„U toku sutrašnjeg dana očekujemo da stigne i hranbeni sloj koji će da se nanosi preko zaštite, pa potom i trava koja će stići iz Austrije“, rekao je Heleg.
Također, u sklopu rekonstrukcije terena, će biti urađena i zaštitna ograda visine 6m, a bit će postavljeni i novi golovi, kao i klupe za rezervne igrače koje se sastoje od 18 Recaro sjedišta.
U završnoj fazi će se obaviti i radovi vezani za korner zastavice koje će biti postavljene na 105 i 60 m. U sklopu finalnih radova terena, bit će postavljen video nazor kao i odgovarajuća audio oprema za koju su instalacioni vodovi već spremni.
http://www.zenitfm.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, nmkdak1ng, rishovski i 12 gostiju.