a da nije sjevernuiskratel je napisao/la:Eto, iz Maribora nas dolazi 600 navijača na severnu tribinu.jug-onostalgicar je napisao/la:slovenc je napisao/la:Iz Maribora dolazi 8 autobusa i oko 100 pojedinaca sa svojim kolima.
puno vise nego sto se ocekivalo
![]()
sretno...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svaki put kad pogledam video zapis iznerviram se zbog ovih novinara. Pa **** ga ja moze li se mobitel ugasiti barem na 10 minuta.zeljocity je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... guce/84597
Jel neko moze napisat o cemu pricaju na 5:00 pa nadalje. Cini mi se da kaze da je neko ponudio 2.500 eura za prenos ali je odbijeno??
NO PYRO NO PARTY
eto bas cemo vidjeti koliko je to 600 navijaca, jer ste za nas rekli da nas je na sjeveru bilo 600 i jos 200 na drugoj tribini i po vasoj racunici ukupno 800iskratel je napisao/la:Eto, iz Maribora nas dolazi 600 navijača na severnu tribinu.jug-onostalgicar je napisao/la:slovenc je napisao/la:Iz Maribora dolazi 8 autobusa i oko 100 pojedinaca sa svojim kolima.
puno vise nego sto se ocekivalo
![]()
sretno...

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Koliko sam ja shvatio, Amar pita Dzelu nisu ni njihovi trazili prenos, slovenci, a Dzelo odgovara ne, nudili 2500 eura za prenos ali da mi odragimo produkciju i sve i Amar kaze sto kosta vise od togazeljocity je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... guce/84597
Jel neko moze napisat o cemu pricaju na 5:00 pa nadalje. Cini mi se da kaze da je neko ponudio 2.500 eura za prenos ali je odbijeno??

Ali ne drzite me za rijec

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
neće valjga kiša sutra još izgleda ni prenosa neće biti

- ultra_CImanija
Hebem mu misa zar je tako tesko kupit kartu i biti uz svoj klub i u teskim trenutcima, sutra da pobijede svi bi pisali i slavili, hajmo bit uz njih i kad je tesko. Jbg nagledali smo se svega i poraza i pobijeda al zeljo se voli vec 90 godina, nikakva te kisa ili prenos ne smiju odvuci od stadiona na kojem ti igra voljeni tim....zizinjo je napisao/la:neće valjga kiša sutra još izgleda ni prenosa neće biti![]()
![]()

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
moze li mi neko reci u koliko je sutra okupljanje i polazak?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
18 i 18:30ElLoco7 je napisao/la:moze li mi neko reci u koliko je sutra okupljanje i polazak?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
aleksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ako bude kiše ja očekujem posjetu kao protiv hapoela otprilike, možda čak i malo manjealeksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.

inače naši skoro uvijek pogode kad štampaju ulaznice i odštampaju približno onoliko koliko i bude raje, ali mislim da su ove godine malo pogriješili jer teško da će sutra biti 11.000, da nije bilo 4. gola bilo bi sigurno i više raje, ali...
Da je bilo 10:0 ja bi sutra na Kosevu bila
! Briga me za kisu,ima kisobran
! sto se utakmica priblizava sve vise vjerujem da mozemo 

Željeznicar za život cijeli !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako je kod mene broj na karti 2640 ? Mozda su to onda karte vec prije podijeljene za kupikartu.ba ? Ali mislim da sutra plafon ce biti 6-7.000 navijaca + njihovih malo i to je to. Kisa ce padati garant, na jugu 3000, i na istoku 3-4000 i to je to.. Nije realno, s obzirom na rezultat, vrijeme, ramazan, ocekivati vecu posjetu.aleksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.
Evo podatak, ako nije bio, cisto da se ima malo za meze..

Federalna vlada donijela je Odluku o dodjeli nagrada prvacima BiH i pobjednicima kupa naše zemlje u sezoni 2011./2012. Tako su s po 15.000 KM nagrađeni Fudbalski klub Željezničar, Odbojkaški klub Kakanj i Košarkaški klub Čelik.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ko da se trzne ? Pa mi smo ove/prosle(nazovi je kako hoces)sezone gazili sve redom nismo bili u stanju napuniti stadion. Mi smo kite od navijaca, ako sutra nekim cudom bude 10000 od toga ce 2000-3000 biti koji ce bodriti, a ovo ostalo pljuvati.aleksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.
NO PYRO NO PARTY
možda se karte ne prodaju redom po brojevimaBaja_Zvjerka je napisao/la:
Kako je kod mene broj na karti 2640 ?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
mah, sta ocekivat, doci ce oni sto uvijek dolaze, jbg tako ti je kad primis 4 komadaaleksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ova naša raja bezobraznaBuu je napisao/la:Ko da se trzne ? Pa mi smo ove/prosle(nazovi je kako hoces)sezone gazili sve redom nismo bili u stanju napuniti stadion. Mi smo kite od navijaca, ako sutra nekim cudom bude 10000 od toga ce 2000-3000 biti koji ce bodriti, a ovo ostalo pljuvati.aleksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.

Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 24 jul 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
- KB-TM87
- Kontakt:
sutra klizav teren, ofo ono, lagano trica handanoviću 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Dzaba mi mozemo pozivati doci ce raje koliko ce doci. Nas 4-6 hiljada uvijek je bilo i proslih sezona tako ce biti i sutra.
Dosta raje ne volim onaj gore lavor, jer ljudi kad odu gore ograjisu. Igramo evropu svake godine u gostima i to nam je veliki minus.
Sutra ne ocekujem nista posebno, nek se bore koliko mogu i to je to..
Pokusati bar osvojiti neki trofej opet i biti NO.1 u BIH.
Dosta raje ne volim onaj gore lavor, jer ljudi kad odu gore ograjisu. Igramo evropu svake godine u gostima i to nam je veliki minus.
Sutra ne ocekujem nista posebno, nek se bore koliko mogu i to je to..
Pokusati bar osvojiti neki trofej opet i biti NO.1 u BIH.
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 23 jul 2012, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
na koji kanal ce biti utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Mana, perodeformero, ristagrad i 48 gostiju.