ni na jednom, nema prenosaMrAmani96 je napisao/la:na koji kanal ce biti utakmica?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ni na jednom, nema prenosaMrAmani96 je napisao/la:na koji kanal ce biti utakmica?
Kako cu onda gledati utakmicu, jer zivim u inostranstvo.... Bio sam u Bosni kad su igrali protiv Maribora, ali nisam mogao doci u Maribor, jer sam se trebao vratiti u Danskoj dan poslije...anonimni je napisao/la:ni na jednom, nema prenosaMrAmani96 je napisao/la:na koji kanal ce biti utakmica?
Kupio sam ja godisnju i slobodno otidi u salon uvijek bude neko do 18h. Mislim da nije prodato ni 50 komada. Kod mene je 40. I kupio sam jednu polugodisnju sve jug i ona je redni broj 14GaziHusrevbeg je napisao/la:Bit će gotiva ako nas bude 6 ili 7 hiljada, uvijek se bolje navija.![]()
Danas pitam, niko mi nije odgovorio, je li ko kupio godišnju kartu? Da znam kad da odem da kupim.
Hvala.Paranoja je napisao/la:Kupio sam ja godisnju i slobodno otidi u salon uvijek bude neko do 18h. Mislim da nije prodato ni 50 komada. Kod mene je 40. I kupio sam jednu polugodisnju sve jug i ona je redni broj 14GaziHusrevbeg je napisao/la:Bit će gotiva ako nas bude 6 ili 7 hiljada, uvijek se bolje navija.![]()
Danas pitam, niko mi nije odgovorio, je li ko kupio godišnju kartu? Da znam kad da odem da kupim.
Ma hoću usput sutra da kupim godišnju, a i kartu za tekmu protiv Maribora. Rekoh kad ću već ići na stadion da to odmah obavim.anonimni je napisao/la:imaš na kupikartu.ba, ne moraš 3x ić' da kupuješ
Mogao bi ti za udbu radit imas uhoceze je napisao/la:Koliko sam ja shvatio, Amar pita Dzelu nisu ni njihovi trazili prenos, slovenci, a Dzelo odgovara ne, nudili 2500 eura za prenos ali da mi odragimo produkciju i sve i Amar kaze sto kosta vise od togazeljocity je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... guce/84597
Jel neko moze napisat o cemu pricaju na 5:00 pa nadalje. Cini mi se da kaze da je neko ponudio 2.500 eura za prenos ali je odbijeno??
Ali ne drzite me za rijec
ja Aco mislim da to nije lose,jer i do sada koliko znam karte su se uzimale na dan utakmice,na Grbavici i na Kosevu tako da taj podatak mislim cak i govori da bi mogla biti fina posjeta,moja prognoza je jedno 8.000aleksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.
U pravu si. Pa nismo pobijedili ili odigrali nerijeseno. Dobro je krenulo ..old school je napisao/la:ja Aco mislim da to nije lose,jer i do sada koliko znam karte su se uzimale na dan utakmice,na Grbavici i na Kosevu tako da taj podatak mislim cak i govori da bi mogla biti fina posjeta,moja prognoza je jedno 8.000aleksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.
Raja narucuje i preko kupikartualeksandar_veliki je napisao/la:Dragi navijaci Zeljeznicara daj malo se trznite, ne dozvolite da sutra Kosevo bude prazno. Do 18 sati na Grbavici je prodano 700 karata, ovaj podatak me opasno zabrinjava.
Nisu ni toliko zasluzili,ako cemo pricati realno...Sve ja razumijem i ljubav i sve,ali evo,17god od rata,a nas trpaju u prvim kolima jos uvijek...Ne zanima me ni bivse uprave,ni treneri ni peti ni deseti kao navijaca...Da se radilo posteno,bez obzira na ligu i savez,mogli smo biti barem solidna ekipa u Evropi sa ovolikim navijackim potencijalom i tradicijom kluba....Godinama kupujem godisnju,odvajam od sebe,a oni ne uloze ni postenu marku(nebitno da li je to zbog njihove nesposobnosti ili sta vec)u godini kad smo mogli trostruko zaraditi...E pa gospodo,ako ne znate voditi klub,onda se suocite sa cinjenicom da ce biti i manje prodatih godisnjih i polugodisnjih ulaznica...Sto se mene tice,na 'odvikavanju' sam od ove ljubavi,dok neko ne digne kakav kredit i njime napravi barem jednu tribinu ili kupi barem jednog dobrog igraca,da vidim kako ima nekog pomaka...Sve mi se skupilo i necu vise da istu pricu pricam svake godine...Ebo vise nadu,daj konkretan RAD...Kad vidim ko sve pravi stadione i ekipu,place mi se,a mi smo kao veliki...Igraci su mi isto smijesni sa svojim izjavama,nema predaje i sl. Ebo reci covjece,trebao si 'jesti' onu travu u Mariboru,a ne igrati ko kakva p.ica...Ako vec nismo igracki jaci,onda se moglo ginuti,ali nisam ni to vidio i da vjerujem da ce se sutra to desiti?Malo morgen...Sve receno je moje misljenje i unaprijed molim da me se ne napada,jer je ovo,ipak,forum...Hvala!Paranoja je napisao/la:Kupio sam ja godisnju i slobodno otidi u salon uvijek bude neko do 18h. Mislim da nije prodato ni 50 komada. Kod mene je 40. I kupio sam jednu polugodisnju sve jug i ona je redni broj 14GaziHusrevbeg je napisao/la:Bit će gotiva ako nas bude 6 ili 7 hiljada, uvijek se bolje navija.![]()
Sve to gledam i svega sam svjestan...Samo onaj koji ne prati klub ne vidi napredak,ali kazem ti,bez obzira na sve to,skupilo mi se....Ovo u Mariboru se nikako nije smjelo desiti,nikako!Zadrzali smo kadar,bez ulaganja,da bi se onda s tim istim kadrom kockalo(ovdje ciljam na Bekrica) zarad neke prodaje...Ne krivim ja Amara,iako je pogrijesio malo takticki,krivim upravu,koja nije dovela igraca da je pojacanje,a nije ni obezbijedila da Amar ne mora razmisljati o prodaji Bekrica kako bi 'prezivili' nastavak sezone...Niko me ne moze ubijediti da se to nije dalo rijesiti,ako nista...I onda mi se Zujo pojavljuje u novinama kritikujuci taktiku...Vrhunac licemjerja i 'seljacke politike'...Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmi, i realno pogledaj neke stvari, i vidjet ces da u zadnje 3 godine kako je Amar tu, je ucinjeno MILION stvari kojima se izdizemo kao klub, i pravimo dobru podlogu za buducnost za razliku od svih ostalih klubova u BiH. Ne da mi sada pricati koje su to stvari, ali samo gledaj sve sa malo razmisljanja. Igracki kadar, prodaju igraca, politiku kluba, rezultate, posjetu, itd. itd.
Uz pomoc Boga i mokrog terena, "cvjeticima" da damo tricu.anonimni je napisao/la:ima 20 minuta da se otvoriloBog vraća za ove dane suše, al' opet zna se gdje trebamo biti u 21 h !
bolan nebio ili suti i dodi na utakmicu ili Bgt nemoj vise oko vremena,sta ti je bolan,ima ko ce doci sta se bunis ostani bice na nekom radiju garant ces cuti veliko slavlje na ulicama Sarajeva,Željo prosao daljeElegant je napisao/la:Nebo se otvorilo iznad Sarajeva, pljusti ko iz kabla. Kosevo ima da se natopi, vaterpolo da igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.