Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Kad je tekma sa Oviedom?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- anonymousHD
- Kontakt:
19:45
- raul-zakon
- Kontakt:
Tnx...anonymousHD je napisao/la:19:45
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- tyler durden
- Kontakt:
veceras ?anonymousHD je napisao/la:19:45
- raul-zakon
- Kontakt:
aha...tyler durden je napisao/la:veceras ?anonymousHD je napisao/la:19:45
EDIT:
Tko ne vjeruje, neka vidi
Englezi objavili 'Šokantne podatke o Modriću!'
Trakavica o Luki Modriću se nastavlja, ali ne s dobrim vijestima za hrvatskog reprezentativca. Engleski magazin TalkSport objavio je statističke podatke koji ukazuju da je Luka precijenjen igrač te da uopće neće nedostajati Tottenhamu. Što vi mislite?
Nakon što je od strane predsjednika kluba Daniela Levyja novčano kažnjen i treći put u četiri dana, (u ponedjeljak se nije pojavio na treningu u klupskom kampu u Chigwellu), Modrića je sve više počela osuđivati i engleska javnost, mediji..., svi oni koji bi mu mogli zagorčati život ako nekim čudom ostane na White Hart Laneu.
Engleski magazin TalkSport objavio je statistiku koja bi trebala dokazati kako je Modrić precijenjen igrač, u usporedbi s Frankom Lampardom (Chelsea), Stevenom Gerrardom (Liverpool), Cescom Fabregasom (Barcelona), Davidom Silvom (Manchester City), Stephaneom Sessegnonom (Sunderland) i Yohanom Cabayeom (Newcastle United).
"Statistički podaci uključuju sve utakmice Premierlige koje je Luka Modrić igrao od dolaska u Tottenham, te pokazuju, unatoč općem vjerovanju, da hrvatski internacionalac nije jedan od najboljih ofenzivnih veznjaka u Engleskoj. Unatoč tome, Spursi smatraju da Real Madrid treba dati između 30 i 40 milijuna funti za igrača koji po ovoj tablici ima najmanji broj golova i asistencija po utakmici. Ima dosta više igrača s puno boljom statistikom od Modrića u Premierligi, pa čemu onda tolika strka?", zapitao se novinar TalkSporta.
Koliko je ova statistika realna, procijenite sami. Modrić je od svog dolaska u Tottenham pokrivao gotovo sve pozicije u veznom redu Spursa, pa u okršaju s ofenzivnim veznjacima i nema baš neke velike šanse, barem kad je statistika u pitanju. Neki će reći da ga Mourinho i želi upravo zbog polivalentnosti. Što vi mislite?
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Statistika je bitna ako igraca nisi gledao.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Baš tako. Tko je gledao njega kroz reprezentaciju i Tottenham mogao je vidjeti koliko znači za Tottenham Modrić, svaka akcija doslovno počinje od Modrića, svaki igrač kad ne zna gdje će s loptom njemu šalje loptu koju on šalje na krila. Samo se ova priča oko njega iskomplicirala maksimalno, izgleda da će se najviše zahebati Modrić koji je evo popušio finih kazna. Ali neka, nek smo mi ciganima dali Van Der Vaarta ispod cijeneRaul_64 je napisao/la:Statistika je bitna ako igraca nisi gledao.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Sve to stoji,i on je definitivno jedan od najboljih danasnjih kreativaca,al meni nije jasno,sto davati tolike pare za igraca koji vjerovatno nece igrati u prvih 11.Def. ne moze izbaciti Khediru koji je bio jedan od najboljih na Euru kao i Ozil,a tek da ne pricam o Alonsu,a svi oni,definitivno ne mogu igrati zajedno,jedino da ih brko dodje trenirati.Toxicity je napisao/la:Baš tako. Tko je gledao njega kroz reprezentaciju i Tottenham mogao je vidjeti koliko znači za Tottenham Modrić, svaka akcija doslovno počinje od Modrića, svaki igrač kad ne zna gdje će s loptom njemu šalje loptu koju on šalje na krila. Samo se ova priča oko njega iskomplicirala maksimalno, izgleda da će se najviše zahebati Modrić koji je evo popušio finih kazna. Ali neka, nek smo mi ciganima dali Van Der Vaarta ispod cijeneRaul_64 je napisao/la:Statistika je bitna ako igraca nisi gledao.
I sad pored svega toga,sjetimo se te prodaje/poklona,i opet,nakon toga oni bi se svadjali oko tih 5-10 miliona,za kojih je njima real spustio rafaelovu cijenu.
Pa samo treba otici tamo i popljuvat ih sve redom,pocevsi od levya.
Sretno zmajevi!!
Ma evo kako izgleda Modric se izvinuo,vraca se treninzima prvo u London,a potom putuje u SAD na pripreme
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vratio se u London da trenira da ne bi izgubio formu. Trenira sam i ne želi putovati u SAD.
Ya es oficial: Ricardo Kaka, nuevo jugador del AC Milan
Metro piše da je najavljeno da će se Modrić uskoro priključiti momčadi koja je na pripremnoj turniji u SAD-u. Spursi će na odigrati tri prijateljske utakmice, protiv La Galaxyja, Liverpoola i New Yorka pa bi Modrić mogao i zaigrati.Hammer je napisao/la:Vratio se u London da trenira da ne bi izgubio formu. Trenira sam i ne želi putovati u SAD.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma ovo sam ja našao na fb, pa reko hajd' da postavim, ionako je zamrla bila tema, pa da vas malo prodrmam. 
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Neka ga u Londonu i nema zime
Real Oviedo vs Real Madrid 19-45 h
Denis Cheryshev bi danas mogao da postane prvi rus koji je zaigrao za Real Madrid u historiji.
Inace je clan Real Madrid Castille i U-21 Rusije, njegov otac takodjer je bio nogometas - Dimitri Cheryshev.
Denis Cheryshev bi danas mogao da postane prvi rus koji je zaigrao za Real Madrid u historiji.
Inace je clan Real Madrid Castille i U-21 Rusije, njegov otac takodjer je bio nogometas - Dimitri Cheryshev.
FORZA NAPOLI
Sastav nula.
Adán, Jorge Casado, Mateos, Iván, Lucas, Álex, Mosquera, Granero, Juanfran, Denis Cheryshev i Álvaro Morata.
Očekivao sam Pipitu.
Adán, Jorge Casado, Mateos, Iván, Lucas, Álex, Mosquera, Granero, Juanfran, Denis Cheryshev i Álvaro Morata.
Očekivao sam Pipitu.
http://livetv.ru/en/eventinfo/127647_ov ... al_madrid/" onclick="window.open(this.href);return false;MARCELO je napisao/la:Imal tih linkova??
- anonymousHD
- Kontakt:
Lucas, 0-1. Sastav je EPIC!
evo ima ovaj al nije nesto slika
http://www.usagoals.com/live/154958-rea ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
edit:evo ga extra http://atdhe.tw/watch.php?id=354254" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.usagoals.com/live/154958-rea ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
edit:evo ga extra http://atdhe.tw/watch.php?id=354254" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima evo i ovaj dobar
http://88.80.11.29/48408/watch-real-ovi ... eal-madrid" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.11.29/48408/watch-real-ovi ... eal-madrid" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.