Istina jevivaILchelik je napisao/la:Jel' istina sto pisu ovi na ss.ba da su skandirali Noz, zica Srebrenica?
Ako je istina zagazite ih

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Istina jevivaILchelik je napisao/la:Jel' istina sto pisu ovi na ss.ba da su skandirali Noz, zica Srebrenica?
Ako je istina zagazite ih
fakat to nisam ocekivao od Slovecana. Mislio sam da su korak ispred svih i da se nebi spustili na nivo onih Srba, ali izgleda da sam pogrijesio.Keenan.- je napisao/la:Istina jevivaILchelik je napisao/la:Jel' istina sto pisu ovi na ss.ba da su skandirali Noz, zica Srebrenica?
Ako je istina zagazite ih.
Slovenci su gamad uvijek bili i ostali.vivaILchelik je napisao/la:fakat to nisam ocekivao od Slovecana. Mislio sam da su korak ispred svih i da se nebi spustili na nivo onih Srba, ali izgleda da sam pogrijesio.Keenan.- je napisao/la:Istina jevivaILchelik je napisao/la:Jel' istina sto pisu ovi na ss.ba da su skandirali Noz, zica Srebrenica?
Ako je istina zagazite ih.
Sve ih poslat na plivanje..
Policija je pomogla vise Violama nego Manijacima i raji koja je uskocila tu nakon provokacija.el-fighter je napisao/la:Slazem se da vam je onaj 4. gol Maribora oduzeo prolaz dalje, ali u fudbalu se nikada ne treba predati. Treba odigrati hrabro i pokusati makar pobijediti. Veceras cu svim srcem navijati za Zelju, a one cigane iz Slovenije treba nasa policija sve pohapsiti, a ne da se s njima ganjate po Sarajevu.
Nije mozda forum na kom bi se trebalo raspravljat ali sve mi se cini da bi jos veceras Miljacka OPEN mogao biti otvoren.vivaILchelik je napisao/la:fakat to nisam ocekivao od Slovecana. Mislio sam da su korak ispred svih i da se nebi spustili na nivo onih Srba, ali izgleda da sam pogrijesio.
Sve ih poslat na plivanje..
Severina nisam te prepoznofanatic1991 je napisao/la:sanjaoooo sam pobjedu 74 75 i 77 minutred bi bio da se ispuni!!
ako bude ovako kako sam rekao slobodno me zovi Severina ili kako ocesclassic je napisao/la:Severina nisam te prepoznofanatic1991 je napisao/la:sanjaoooo sam pobjedu 74 75 i 77 minutred bi bio da se ispuni!!
Ako bude tako ja cu severinu da nosam umjesto ove karirane etfanatic1991 je napisao/la:ako bude ovako kako sam rekao slobodno me zovi Severina ili kako ocesclassic je napisao/la:Severina nisam te prepoznofanatic1991 je napisao/la:sanjaoooo sam pobjedu 74 75 i 77 minutred bi bio da se ispuni!!
POSTENO!!classic je napisao/la: Ako bude tako ja cu severinu da nosam umjesto ove karirane et
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15, Lecler, Lokomotifa, mamonelafo, MrkiMedo, Orvel, zlatandr i 72 gosta.