FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ova nasa policija je gora nego ova gamad iz slovenije cuj odveli ih na stadion IRFANE NEFICU UBI SE
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Samo ove ne smijemo bacat u Miljacku... Tesko da su svi naucili plivat u svom dijelu mora

1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
- ultra_CImanija
Ljudi prolazimo sto posto
sad ce jug da navija kao nikad u zivotu... prica se da ce doci i navijaci veleza, samo hrabro i samo u kost....
DANAS SU LETJELE CASE I FLASE, SVE JE TO BILO ZBOG BOSNE NASE....

DANAS SU LETJELE CASE I FLASE, SVE JE TO BILO ZBOG BOSNE NASE....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Ovo je skandalozno, policija je zaslužila plaću od 20 feninga. Sramota. Trebali su pustiti da ih raja prebije, a ne štititi ih ovako. Došli su nam, ovdje da nas vrijeđaju i ruše grad. Odjednom su počeli skandirati Nož, žica, Srebrenica i rušiti po baštama“
- CyberGhost
- Kontakt:
SVAKA TI ČAST KRALJU
san je napisao/la:Evo ovako.Slucajno sam se zateko u strosmajrevoj ulici,Slovenacki **** pijani provociraju slucajne prolaznike , pale baklje i tendu od kafica.Uzvikuju necu da spominjem sta, vec je receno, prozivaju krmke koji su u zatvoru u Hagu.Zivotinje.Prvo su im se suprostavila raja iz kafica i slucajni prolaznici.Pocinje haos i onda dolaze neki momci ja mislim da su bili i navijaci Zelje i Sarajeva , raja koja se zatekla slucajno u gradu.Policija brani supke i z slovenije i cetnike.Ja sam zgrozen da u gradu koji je pretrpio toliko u ratu i toliko poginulih i ranjenih neko uzvikuje ovo.Otjerajte stoku iz grada,Ogorcen sam i nisam mislio veceras na utakmicu , ali se u meni javio neki revolt i inat i prkos kupio sam kartu.Zar je mrznja prema nama tolika.Ljudi zaboravite veceras i u cetvrtak sve razlike i navijacke strasti.Svi na kosevo veceras i u cetvrtak iz ponosa i inata .Bosna i Hercegovina nasa domovina.
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
nemojte previse raspravljat o muriji, jer oni vise prate ovaj nas forum nego da kaznjavaju fasiste i ostale ****.
JBG poslat ce im MUP Slovenije donaciju od milju i po eura i zataskace sve
JBG poslat ce im MUP Slovenije donaciju od milju i po eura i zataskace sve
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
corleone87 je napisao/la:ova nasa policija je gora nego ova gamad iz slovenije cuj odveli ih na stadion IRFANE NEFICU UBI SE

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 jul 2012, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zbog ovih nekoliko navijaca popusit ce pravi navijaci koji dolaze iz maribora sa autobusom 

Nema pravih navijaca mriborakenooo je napisao/la:Zbog ovih nekoliko navijaca popusit ce pravi navijaci koji dolaze iz maribora sa autobusom
oni se u principu dijele na fasiste i Gayole
i to je to
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Svaka castsan je napisao/la:Evo ovako.Slucajno sam se zateko u strosmajrevoj ulici,Slovenacki **** pijani provociraju slucajne prolaznike , pale baklje i tendu od kafica.Uzvikuju necu da spominjem sta, vec je receno, prozivaju krmke koji su u zatvoru u Hagu.Zivotinje.Prvo su im se suprostavila raja iz kafica i slucajni prolaznici.Pocinje haos i onda dolaze neki momci ja mislim da su bili i navijaci Zelje i Sarajeva , raja koja se zatekla slucajno u gradu.Policija brani supke i z slovenije i cetnike.Ja sam zgrozen da u gradu koji je pretrpio toliko u ratu i toliko poginulih i ranjenih neko uzvikuje ovo.Otjerajte stoku iz grada,Ogorcen sam i nisam mislio veceras na utakmicu , ali se u meni javio neki revolt i inat i prkos kupio sam kartu.Zar je mrznja prema nama tolika.Ljudi zaboravite veceras i u cetvrtak sve razlike i navijacke strasti.Svi na kosevo veceras i u cetvrtak iz ponosa i inata .Bosna i Hercegovina nasa domovina.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Joj drame gledam na onom snimku, govori lik policajcu "De moliiiim te pusti me da ih ubijem"

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
!
Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 24 jul 2012, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...
kako nas je lahko nafurati, i fol ujediniti, nevjerovatno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- KB-TM87
- Kontakt:
inat silan bosanski !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
@gringo

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Ne mogu vjerovat koja drskost... u srcu Sarajeva se onako ponašat... za to moraš imati IQ veličine broja cipela.
Večeras se nadam da će tih 11 koje Osim izvede pokazati neku želju, htijenje, pa koliko izguraju izguraju.
Večeras se nadam da će tih 11 koje Osim izvede pokazati neku želju, htijenje, pa koliko izguraju izguraju.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Mene najvise boli sto ce na kraju oni ispsti "divni" evropljani koji su napdnuti u Sarajevu, tj. zrtve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ove tuče sve nešto ko između dvije vatre pa ko koga pogodi flašom,čašom,pepeljarom,jal stolicom 

Ma stas nas boli sta ce oni pricati ko je koga napao. Mi znamo sta je bilo i svako ce dobiti pa makar cijela evropa pricala o nama . Dosta je vise bilo DOSTA: