1. HNL

Vamos
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Vamos » 23 jul 2012, 02:05

Barney Stinson je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Evo napokon se moze i na Ereni gledati HNL. Sada u 21.00 ima Istra-Hajduk, bas me interesuje na sta lici nova Hajdukova ekipa za ovu sezonu.
Na dječji vrtić.. :)
Upravo to.

Ako ostanu na ovom nivou prikazane igre u Puli, tesko da ce i evropu izboriti.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 23 jul 2012, 14:15

rezultati 1.kola

20.07. 20:00 Kraj NK Zagreb - Lok. Zagreb 0-2
20.07. 21:00 Kraj RNK Split - Rijeka 2-0
21.07. 21:00 Kraj Din. Zagreb - Inter Z. 1-1
22.07. 19:00 Kraj Cibalia - Slaven Belupo 0-3
22.07. 20:00 Kraj Zadar - Osijek 0-0
22.07. 21:00 Kraj Istra 1961 - Hajduk Split 0-0

Nema smisla stavljat tablicu dok nije odigrano barem 5 kola.
Prvenstvo otvoreno gradskim derbijem po meni bez iznenadjenja, jer ocekujem jako los Zagreb ovu sezonu, a Lokomotivu da bude medju prvih 6. Na Parku mladezi takodjer ocekivano, Rijeka koja je promjenila skoro cijeli kadar nece moc da bude konkurencija Splitu, Slavenu, Hajduku, a da ne pricam Dinamu. Mozda tek na proljece, al nece se oni dugo uigrat, pogotovo ako bude rotacija il nastupe 3-4 losa razultata u nizu pa se mijenja trener i sve ispocetka. Na Maksimiru iznenadjenje na terenu, na tribinama standardno, tek 1500 gledatelja doslo pozdravi prvaka. U Vinkovcima Slaven razbio Cibaliu i bojim se da oni nece lako opstat, jer su bili prava domacinska ekipa i malo tko je nosio bodove iz VK. To je bila i najlosije posjecena utakmica prvog kola, gledatelja tisucu. U Zadru ocekivano, cak sam stavio i X na kladionici kad sam vidio da Osijek dobija doma, a u Zadru jedna bude remi, a jedna pobjeda domacina, steta sto sam obrisao to i nisam uplatio. Kolo zakljuceno u Puli. Nisam gledao utakmicu, al i ovdje se znalo da Hajduk nema sanse, njima Istra nikako ne lezi. Ugodno me iznenadila brojka od 5000 gledatelja, ne znam koliko je to tocno, al nije tesko povjerovat, gostovao je Hajduk, a oni i inace imaju dobru posjetu.

raspored 2.kola

27.07. 20:00 Inter Z. - Lok. Zagreb
27.07. 20:00 Rijeka - Zadar
28.07. 21:00 Din. Zagreb - Cibalia
29.07. 19:00 Osijek - NK Zagreb
29.07. 19:00 Belupo - Istra 1961
29.07. 21:00 Hajduk Split - RNK Split

Najvise iscekujem ovu utakmicu u Rijeci, zanima me koliko ce doc gledatelja, Tom Tomsk je u prijateljskoj pratilo 4000, ocekujem sad barem 7000, valjda nece razocarat, iako sam pesimistican malo nakon loseg rezultata u prvom kolu. U Osijeku vjerojatno jedna od bitnijih utakmica u borbi za opstanak. Slaven i Istra igraju takodjer jednu od bitnijih utakmica, al u borbi za vrh. Na kraju kola i gradski derbi na Poljudu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 23 jul 2012, 14:44

27.07. 20:00 Inter Z. - Lok. Zagreb 2
Ovde očekujem pobjedu gostiju, iako Inter koliko mu god svake godine predviđali ispadanje skupi nekako momčad i izbori se za ostanak, a ponekad i za nešto više. Optimizam im ulijeva i remi sa Dinamom na Maksimiru, no mislim da je Lokomotiva bolja momčad i da će slaviti u Zaprešiću ili u najgorem slučaju za njih uzeti bod. Barbarić, Mesarić, Zakarić, Antolić, Brozović, Šitum, Kramarić, Mrzljak, Bručić... Ekipa koja može puno ove godine iako su ostali bez nekih važnih igrača (Ademi, Šitum).

27.07. 20:00 Rijeka - Zadar 1
Rijeka već opjevana priča, u prvom kolu možda malo zakazali, no vidi se da tu treba proći još vremena da se momčad uigra. Zadar jedan od glavnih kandidata za ispadanja ove sezone. Rijeka ako misli ozbiljno kao što misli onda ovo treba riješavati bez problema.

28.07. 21:00 Din. Zagreb - Cibalia 1
Logično najizgledniji tip u ovom kolu. Dinamo je kiksao protiv Intera, a to si ne smije dopustiti dva puta za redom, tako da, pobjeda Modrih sa hendikepom.

29.07. 19:00 Osijek - NK Zagreb 1x2
Obe ekipe su nikakve, pa prema tome sva tri znaka su moguća. Osijek gostuje u Švedskoj gdje idu turistički nakon poraza 1:3 u Gradskom vrtu. Možda na osjećaj dajem malo više šansi Zagrebu koji je ipak konstantniji u prvenstvu zadnjih godina. Imaju solidnu momčad (Pavlović, Abdurahimi, Štrok, Šovšić), no kad ti u napadu igra jedan Lovro Medić (sin od predsjednika kluba) onda znaš koliko je sati. Od kada igra za Zagreb (zadnje tri sezone) zabio je cijela četiri gola. Prosjek je nevjerovatan: gol svakih 754 minute!

29.07. 19:00 Belupo - Istra 1961 1
Istra je nadigrala Hajduk u Puli i pokazala da imaju dobru ekipu sa kojom se mogu boriti za jednu od pozicija u gornjem dijelu ljestvice, no prednost dajem Belupu koji je ove sezone vrlo dobro počeo i ima ambicije završiti kao drugi na kraju sezone. Mlada momčad koja predvođena veteranom Vugrinecom može puno. Danas su raskinuli ugovor sa Vručinom (nekada najbolji strijelac 1. HNL) kojeg su ozljede uništile, a nova destinacija mu je mađarski Kaposvar.

29.07. 21:00 Hajduk Split - RNK Split x2
Nisam baš optimističan u vezi Hajduka i ove nove, mlade momčadi. Vidi se tu puno mana, rupa, nedostataka koje će Splićani vjerujem iskoristiti. Ostanak Križanca je sigurno najveće pojačanje za Crvene, naravno uz odlazak Čopa. :D Prije par dana potpisao je Parecki, a trebao bi biti spreman za Hajduk, no vjerovatno će početi sa klupe. Osim njega došli su i Hrgović, Vojnović, te Belle koji su se već pokazali kao odlična pojačanja. Mislim da je u ovoj utakmici Split bliže pobjedi od Hajduka.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jul 2012, 11:48

nadamse da ce hnl ove godine biti zanimljiv
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

croforumas
Kontakt:

Post Postao/la croforumas » 24 jul 2012, 13:39

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/hajd ... 70761.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šta kažete na ovaj tekst? Realan, ali opet možda malo pretjeran... Sve u svemu, isplati se pročitati.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 24 jul 2012, 16:30

croforumas je napisao/la:http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/hajd ... 70761.html

Šta kažete na ovaj tekst? Realan, ali opet možda malo pretjeran... Sve u svemu, isplati se pročitati.
Nije uopce pretjeran. Hajduk treba strucnjaka koji ce im vodit omladisnku skolu, a ne da one guzonje iz uprave nude ugovore samo onim ciji stari ponudi malo para, a oni kvalitetni momci ostaju bez ugovora i odlaze. Otisao bi i ja, zasto se zezat s nesposobnom upravom? Dinamo dobije bitku za jednog Halilovica koji je trebao otic u Real i mali potpise, a Hajduk ne moze zadrzat juniore koji odu i u drugorazredne klubove. To je ponizavajuce za cijeli nas nogomet, jer Hajduk je jedan od najboljih, a sta ce tek netko mislit kakvi su ostali ako su oni jedni od najboljih? Nebi njima bilo uopce lose, a ni neka sramota da se jednog dana upute u Zagreb i odrze par sastanaka o funkcioniranju te omladinske skole. Dzabe ti je porusit sve rekorde u omladinskim konkurencijama i napravit igrace ako ti isti igraci nece igrat za tebe il barem donijet dobre pare od kojih ce klub ulozit u nove igrace.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 24 jul 2012, 19:22

http://****.org/2012/07/nogometa ... njen-okot/" onclick="window.open(this.href);return false;

A na ovaj? :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 jul 2012, 19:50

Zeman je napisao/la:

http://****.org/2012/07/nogometa ... njen-okot/" onclick="window.open(this.href);return false;

A na ovaj? :mrgreen:
pravo dobar tekst a usput i odlican sajt,pravo fino rade ljudi,a i forum im je super
registrirajte se

da nije off HNL je dotakao dno,Dinamo caruje,Rijeka ce se malo pridruzut,Hajduk ce pasti u sredinu a ostalo nije vrijedno spomena,da imaju 16 klubova bilo bi kao i kod nas
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 24 jul 2012, 19:58

Senaid L.F.C je napisao/la: pravo dobar tekst a usput i odlican sajt,pravo fino rade ljudi,a i forum im je super
registrirajte se

da nije off HNL je dotakao dno,Dinamo caruje,Rijeka ce se malo pridruzut,Hajduk ce pasti u sredinu a ostalo nije vrijedno spomena,da imaju 16 klubova bilo bi kao i kod nas
Slaven i Split nisu vrijedni spomena? Pa oni su trenutno jači od Rijeke i to osjetno.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 jul 2012, 20:13

limenka je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la: pravo dobar tekst a usput i odlican sajt,pravo fino rade ljudi,a i forum im je super
registrirajte se

Slaven i Split nisu vrijedni spomena? Pa oni su trenutno jači od Rijeke i to osjetno.
pa vrijedni jesu spomena i nedvojbenu su jaci od Rijeke u ovom trenutku(Split ce svoju klasu pokazat protiv Hajduka u drugom kolu,a Slaven je pokazao u Vinkovcima i Europi),al kakva ce bit Rijeka do kraja roka prijelaznog ovog sad i zimskog.Istina,da Slaven ce imat novca za pojacanja i i nece pasti u financijsku krizu dok za Split ne znam.Al da na kraju sezone ce poredak ici (moje misljenje):Dinamo,Slaven,Rijeka/Split,i onda Hajduk
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 24 jul 2012, 20:25

Split je Žužulov klub i sigurno će financijski odlično stajati dok god on bude imao interesa za njega, a ako je suditi po njegovim izjavama na televiziji i u novinama to će biti jako jako dugo.
Iza Slaven Belupa je Belupo i Podravka, kao i cijeli niz drugih sponzora. Oni ni ne troše puno novca, niti imaju neka velika imena, ali za hrvatske prilike imaju odličnu momčad, spoj mladosti i par iskusnih igrača koji odlično funkcioniraju. Možda se sjećaš prije par godina kada su umalo prošli Galatasaray, pobjedili Aston Villu 2:1 (ispali zbog 0:2 u gostima), skupo prodali kožu Stuttgartu (1:2, 0:1), Lilleu (1:1, 0:3), Deportivu (0:1, 0:3), CSKA (1:2, 0:1)...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 jul 2012, 21:10

Osim ovog da Žužuč stoji iza Split sam znao vecinu,al eto znaci ipak klub ovisi o tom jednom covjeku,a i ja se nadam da ce ostati tu sto duze,a kad ode da ce Split tad vec bit stabilan.To sto kazes za Slaven stoji i slazem sa sa tim upotpunost i kako sada stvari stoje Split,Rijeka i Belupo ce u borbu za kup i Evropu msm da ne mogu Dinamu nista.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 jul 2012, 21:32

Senaid L.F.C je napisao/la:Osim ovog da Žužuč stoji iza Split sam znao vecinu,al eto znaci ipak klub ovisi o tom jednom covjeku,a i ja se nadam da ce ostati tu sto duze,a kad ode da ce Split tad vec bit stabilan.To sto kazes za Slaven stoji i slazem sa sa tim upotpunost i kako sada stvari stoje Split,Rijeka i Belupo ce u borbu za kup i Evropu msm da ne mogu Dinamu nista.
Dinamo
Slaven B
Split
Rijeka
Lokomotiva
Hajduk

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 jul 2012, 21:58

bekicamir je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Osim ovog da Žužuč stoji iza Split sam znao vecinu,al eto znaci ipak klub ovisi o tom jednom covjeku,a i ja se nadam da ce ostati tu sto duze,a kad ode da ce Split tad vec bit stabilan.To sto kazes za Slaven stoji i slazem sa sa tim upotpunost i kako sada stvari stoje Split,Rijeka i Belupo ce u borbu za kup i Evropu msm da ne mogu Dinamu nista.
Dinamo
Slaven B
Split
Rijeka
Lokomotiva
Hajduk
ovako nesto i ako bi vrlo lako Hajduk mogo prije Lokomotive al tesko jer ipak tu je Dinamo koji ce poslat nekog da pomogne Lokosima,al ovako sam i ja nesto kontao
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 25 jul 2012, 13:39

Ma nije Hajduk baš tako loš. :P Vidjet ćemo, biti će to zanimljiva borba za Europu između Slaven Belupa, Splita i Hajduka. Ako se poslože i Rijeka može ući u taj krug.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 jul 2012, 12:20

hajduk ce opet biti drugi, ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 27 jul 2012, 01:58

Sada samo da Hajduk i Slaven skupo prodaju kožu i to je to. :( Zašto naše klubove uvijek zapadnu neki ultra jaki protivnici? Prošle godine Hajduk protiv Stokea, Split protiv Fulhama. Za usporedbu Zvezda protiv Ventspilsa, Željezničar protiv Maccabija, Olimpije protiv Austrije Beč, Sarajevo protiv Sparte...
Ove godine Hajduku Inter, Slavenu Bilbao... Zvezdi Omonija, Sarajevu Zeta, Muri Arsenal Kiev, Vojvodini Rapid...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 27 jul 2012, 17:33

SAMIR TOPLAK više nije trener Cibalije - jutros u 11 sati vinkovački prvoligaš dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa svojim, sad već bivšim, šefom stručnog stožera.

Toplak je već dugo bio na udaru Ultrasa koji nikako nisu mogli progutati njegovo prijateljstvo sa Zdravkom i Zoranom Mamićem, a nakon što je u nedjelju Cibalia s neugodnim porazom (0:3) od Slavena krenula u novo prvenstvo, s tribina su se čule brojne uvrede na račun varaždinskog stručnjaka.

"Rastali smo se jutros sa Samirom Toplakom sporazumno na obostranu inicijativu. Toplaku želimo puno sreće i uspješan nastavak trenerske karijere. Ističemo kako smo se s Toplakom rastali prijateljski i sporazumno imajući u vidu kako je tako najbolje za boljitak kluba kao cjeline. Već od sutra Cibalia ide u jednom smjeru, a Samir Toplak svojim smjerom. Samir je i ovim činom dokazao kako mu je Cibalia važna i hvala mu na tome. Osobno mi je žao i moram istaknuti kako je Toplak imao rezultate i dokazao se kao trener. Prošle godine je iz ničega napravio puno, no trenutno nam je najbitniji naš klub, a ovako nismo mogli dalje. U razgovoru sa trenerom došli smo do zaključka kako su nam i igrači u grču od cijele situacije i uvjeti za rad su postajali sve teži te je odluka o raskidu suradnje bila obostrana i očekujem kako će ova situacija biti pozitivan šok zta sve i kako ćemo lakše nastaviti s radom u ovoj teškoj sezoni", poručio je predsjednik Cibalije Zvonimir Hodak, dodavši:

"Moram istaknuti i kako su naši navijači zadovoljni uspjesima Cibalije unazad nekoliko godina i sigurno su na to ponosni. Mi radimo na tome da ovaj klub nastavi postizati pozitivne rezultate i ostane uzoran klub hrvatskog nogometa, a što se tiče negodovanja nekolicine navijača na istoku na trenera Toplaka, ono sigurno nije bilo ugodno nikome, ali nije ni bilo presudno za razlaz s trenerom."

Toplak: Mojim odlaskom maknut će se negativna energija od kluba

Samir Toplak naglasio je kako će općenito trenutno puno negativnih konotacija u hrvatskom nogometu:

"Situacija u državi i društvu je takva da je sve puno negativnih stvari, ja jednostavno ne želim biti teret jednom prekrasnom klubu i ljudima koji su me prihvatili kao svojega te odgovorno držim kako je u ovom trenutku za Cibaliju bolje da se raziđemo i da se negativna energija makne od ovog kluba. Zahvaljujem svim ljudima u klubu, posebice sportskom direktoru i stručnom stožeru te svakako posebno igračima na iznimnoj i korektnoj suradnji. Zahvaljujem i svim dobrim ljudima u Vinkovcima koji su mi bili podrška i moram reći kako odlazim zadovoljan onime što smo postigli i kako smo radili, a posebno mi je drago da smo svi ostali dobri prijatelji. Hvala svima od srca", riječi su kojima se Toplak oprostio od Cibalije i Vinkovaca.

Novi trener Željko Kopić?

Sutrašnji ogled s Dinamom vodit će Toplakov dosadašnji pomoćnik Miroslav Bojko, a Toplak će večeras prisustvovati treningu na kojem će se oprostiti od igrača.

Sportski direktor Dražen Pernar izvijestio je jako je najozbiljniji kandidat za trenera Željko Kopić: "Pred nama su razgovori s nekoliko kandidata, a najozbiljniji je Kopić s kojim ćemo obaviti razgovor tijekom gostovanja u Zagrebu."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 21:16

Jbt nisam znao da Rijeka ima ovakvu ekipu. :o
Knezevic,Neretljak,Gabric,Vranjes,Mierzejewski,Benko,Brezovec,Mutombo...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 jul 2012, 21:27

Devil je napisao/la:Jbt nisam znao da Rijeka ima ovakvu ekipu. :o
Knezevic,Neretljak,Gabric,Vranjes,Mierzejewski,Benko,Brezovec,Mutombo...
Nula bodova od te ekipe.
Previše ih se hvali.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.