šta je još prijetiš, pa ovi vaši su prvi počeli i još dobili batina od 5 ljudi, ti misliš da se Sarajevo boji 500 pišljivi Slovenaca, prenesi slobodno svojim u busu da će isto proći ako počnu ko ovi vaši smradoviiskratel je napisao/la:Čitamo, slušamo, gledamo, skupljamo sve vijesto oko ovog na avtobusima. Dolazimo za par sati.Azzurri je napisao/la:Sad kad dodje sa CUMa javice sematerazzi je napisao/la:gdje onaj iskratel da nam kaze kako ovo nisu viole
Nadam se, da te sretnem Azzuri.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako ostane karti jer cini mi se potraznja naglo porasla, cak sam vidio i grupicu hordasa kako se guraju i kupuju istokbcov30 je napisao/la:jel se moze karta uzet na stadionu?

Ovaj nered ce uduplat posjetu veceras.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
a jesu ovi slovenic hrabri moglu mislit i ovaj azuri heroj neki heheh a majko mila 4 cojka prebise pola slovenije hehe hama kosto ovaj jedan rece ostavili muda kod kuce eheh i jos nesto buseve braco treba docekat gdje u putu ko zna kuda idu ti busevi malo ih kanemovat
Samo Sarajevo
- sef_mafije
- Kontakt:
ccc jednom godisnje se igra neka evropska tekma i ne mogu jeb...ni prenos osigurat a placam pretplatu 78 KM mjesecno

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Sad sam sa Grbavice, karte se kupuju masovno, nama izgleda uvijek treba nešto ovako da nas pokrene, kaže mi brko da iznenađujuće je dosta karata prodano...
pa demi reci gdje da zmem jednu kartu za istok?jarane ne dem cesto na utakmice
- ultra_CImanija
najvise su fasovala ova dvojica-trojica sto su uz zid ostali do katedrale odma nisu uspjeli pobjeci, a onda je poceo stolica-showZenichanin je napisao/la:Sreca im je pa i ovaj drugi nije imao stoliculisander je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu policajci otet Slovence da ne fasuju jos vise

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Jes vala, treba ih "kanemovat" pod hitnokanarinac je napisao/la:a jesu ovi slovenic hrabri moglu mislit i ovaj azuri heroj neki heheh a majko mila 4 cojka prebise pola slovenije hehe hama kosto ovaj jedan rece ostavili muda kod kuce eheh i jos nesto buseve braco treba docekat gdje u putu ko zna kuda idu ti busevi malo ih kanemovat

Salu na stranu, izgleda da Slovencima jos nije jasno da ne mogu praviti belaje...ovaj janez prijeti sa svojih 500 slovenaca na kojih ce ici 10k manijaka...izgleda mu ovo vrijeme udarilo u glavu

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Free_shooteR
- Kontakt:
ljudii sta je sa prenosom ?? oce li ko prenositi ??
aBda da ih unistite i na terenu..a posebno na tribinama

aBda da ih unistite i na terenu..a posebno na tribinama

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mijenjam baklje za kartu za istok?
Kako ce kroz Zenicu 

- molotovljev
Interesuje me jedna stvar:Da li su ucesnici tuce u centru grada,dakle gosti iz Slovenije,prije nego su
prebaceni "na sigurno" odnosno na stadion Kosevo,legitimisani od strane pripadnika MUP-a KS ?
Uporedjujuci ovaj danasnji snimak,sa snimkom rukometne utakmice u Mariboru,nesto mi govori da se radi
o istoj grupi,po brojnosti sigurno da.Dakle,smatram da je rijec o ekstremnoj grupi ljudi ( 20-30 )
za koje se ne moze reci da su "cisti" Slovenci,prije bih rekao da su im korijeni sa nasih prostora.
U prilog tome ide cinjenica da ta ista grupa,u prvoj utakmici izmedju Maribora i Zelje,nije napravila
niti jedan incident.Zasto? Osim sto nisu imali muda za tako nesto,obzirom na brojnost Manijaka,
svjesni kako nemaju podrsku Viola i gradjana Maribora,te sto je na tlu Slovenije..(pogledati zakon R Slovenije)!!!
prebaceni "na sigurno" odnosno na stadion Kosevo,legitimisani od strane pripadnika MUP-a KS ?
Uporedjujuci ovaj danasnji snimak,sa snimkom rukometne utakmice u Mariboru,nesto mi govori da se radi
o istoj grupi,po brojnosti sigurno da.Dakle,smatram da je rijec o ekstremnoj grupi ljudi ( 20-30 )
za koje se ne moze reci da su "cisti" Slovenci,prije bih rekao da su im korijeni sa nasih prostora.
U prilog tome ide cinjenica da ta ista grupa,u prvoj utakmici izmedju Maribora i Zelje,nije napravila
niti jedan incident.Zasto? Osim sto nisu imali muda za tako nesto,obzirom na brojnost Manijaka,
svjesni kako nemaju podrsku Viola i gradjana Maribora,te sto je na tlu Slovenije..(pogledati zakon R Slovenije)!!!
F.K.SARAJEVO
trenutno na Grbavici i u Ferhadiji. Ovi na Grbavici će biti do 18 i 30 i onda ćeš moći pred stadionom ( ako ostane dovoljno )bcov30 je napisao/la:pa demi reci gdje da zmem jednu kartu za istok?jarane ne dem cesto na utakmice
hehe ma bilo na brzinu pa malo zezno redoslijed al kontamo se mi to je najvznijeKeenan.- je napisao/la:Jes vala, treba ih "kanemovat" pod hitnokanarinac je napisao/la:a jesu ovi slovenic hrabri moglu mislit i ovaj azuri heroj neki heheh a majko mila 4 cojka prebise pola slovenije hehe hama kosto ovaj jedan rece ostavili muda kod kuce eheh i jos nesto buseve braco treba docekat gdje u putu ko zna kuda idu ti busevi malo ih kanemovat.
Salu na stranu, izgleda da Slovencima jos nije jasno da ne mogu praviti belaje...ovaj janez prijeti sa svojih 500 slovenaca na kojih ce ici 10k manijaka...izgleda mu ovo vrijeme udarilo u glavu.
Samo Sarajevo
- Zenichanin
- Kontakt:
hahahhahhaultra_CImanija je napisao/la:najvise su fasovala ova dvojica-trojica sto su uz zid ostali do katedrale odma nisu uspjeli pobjeci, a onda je poceo stolica-showZenichanin je napisao/la:Sreca im je pa i ovaj drugi nije imao stoliculisander je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu policajci otet Slovence da ne fasuju jos vise![]()
![]()
stolica citav prvi red obori s nogu

ovaj ima crni pojas u baratanju stolicom

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Igracima i Amaru ne treba veci motiv da veceras ginu po terenu od ovoga sto ovi smradovi velicaju ratne zlocince i pljuju po ubijenim ljudima i mrtvoj djeci. Sarajeva,Srebrenice i cijele Bosne i Hercegovine.Ako Bog da prolazimo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
napred zeljo sve cestitke i pohvale.rasturite tu gamad
Ne volimo jedni druge ali brate igrajte i navijajte ne samo za Želju veceras vec za cijelu Bosnu i Hercegovinu.
SRETNO!
SRETNO!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
ljudi demi recite ocu se moc docepat karte tamo oko 19,30 ispred stadiona?
-
- Kontakt:
Treba pozvati Horde Zla veceras na tekmu neka dodju u dresovim, majicama i salovima Sarajeva al da se ujedinimo protiv ovih olosa i jadova. Zaboravimo nase rivalstvo bar veceras.
MANIJACI i HORDE ZLA UNITED!!!
MANIJACI i HORDE ZLA UNITED!!!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 25 gostiju.