Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dakle, sve Mancini pustio na odmor a druga vijest kako se Balo upravo prikljucio pripremama
Balo od silnog alkohola ne zna ni schedule svog tima ili je pak nesto drugo u pitanju...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pa igraci sto su bili na EP-u imaju produzeni odmor.NoName je napisao/la:Dakle, sve Mancini pustio na odmor a druga vijest kako se Balo upravo prikljucio pripremamaBalo od silnog alkohola ne zna ni schedule svog tima ili je pak nesto drugo u pitanju...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
karameldar
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Uredu je to, nego sto ce se DANAS prikljucivati pripremama ako su svi na odmoru?
Nego, Edin treba da ostane u City-u i naredne sezone, evo konkurencija mu se smanjuje:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern- ... onga/84611
Nego, Edin treba da ostane u City-u i naredne sezone, evo konkurencija mu se smanjuje:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Mozda na defanzivnom veznom eksplodira.NoName je napisao/la:Uredu je to, nego sto ce se DANAS prikljucivati pripremama ako su svi na odmoru?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Modrić,Severina,Džeko...Modrić,Severina,Džeko...Modrić,Severina,Džeko....i tako u krug ima mjesec i više dana.
Hajde zaboga,neka im riješe više to stambeno pitanje,mnogo se sekiram zbog njih.
Hajde zaboga,neka im riješe više to stambeno pitanje,mnogo se sekiram zbog njih.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Niko te ne tjera da citas a sto se tice stambenog pitanja, mislim da je Edinovo i vise nego rijeseno. U svakom slucaju ne oskudjeva ni u kojem pogledu. Puno bolje ne moze sigurno.tepsija je napisao/la:Modrić,Severina,Džeko...Modrić,Severina,Džeko...Modrić,Severina,Džeko....i tako u krug ima mjesec i više dana.
Ja ne znam gdje ti zivis, ali tako ti je svugdje u svijetu. Probaj se navici da nam ne smetas kad tako bahnes k'o grom iz vedra neba.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne smetam,samo im želim da se smjeste.
Meni je dobro u Mostaru,samo da se oni više utabore
Od ove trojke Edmond mi je ubjedljivo najdraži i slagao bih kad bi rekao da ne pratim njegovu karijeru ali makar malo da se ohane sa njim
Meni je dobro u Mostaru,samo da se oni više utabore
Od ove trojke Edmond mi je ubjedljivo najdraži i slagao bih kad bi rekao da ne pratim njegovu karijeru ali makar malo da se ohane sa njim
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Still not 100% fit, thats why im not travelling to China with the team..
FORZA MARŠAL !!!
I zato ga je Mancini pustio u Sarajevo. Izgleda da Edin koristi Tevez metodu (dok drugi treniraju, ja se zahebajem) da dodje do prvog sastava. Ne znam hocel mu upalit.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Valjda nece na taj isti nacin.BIHfan je napisao/la:I zato ga je Mancini pustio u Sarajevo. Izgleda da Edin koristi Tevez metodu (dok drugi treniraju, ja se zahebajem) da dodje do prvog sastava. Ne znam hocel mu upalit.![]()
ovo za nespremnost je obicna glupost..vjerovatno se vode pregovori..vidjecemo u narednim danima
Unica grande amore
- hule_barca
- Kontakt:
Ovo je već poznato da Džeko negdje ide, lik se čuva povreda i vjerovatno individualno trenira te čeka da se pregovori završe 
Mes Que Un Club
Izgleda da Milan dovodi Matria iz Juventusa,,,61% na transfermarktu,, mozda ce Edo u Juventus.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakve povrede kakvi bakraci,normalno da je slaba forma i nerad na treningu..Ovo sto je bio na pripremama sa timom bio je najgori ubjedljivo,"šetać"trebao je davno zube pokazati kao sto su to radili Baloteli i Tevez pa bi bio vise postovan sto od trenera sto od svojih suigraca,ali ne on glumi finog stidljivog djecaka.Sad moze fino lagano cekat da ga posalju na raznorazne posudbe jer niko nece platiti cijenu koju City trazi za njega,niti ce mu dati platu koju prima trenutno,njegov nerad u City-u ga je i doveo do ovoga sto mu se trenutno desava..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovo ne izgleda dobro , jedna stvar koja bi bila odlcina je to da se mozda krije od medija da edin ide u drugi klub ili nesto tako. Ali ako je fakat on radi lose forme izbacen iz ekipe da ide na turneju onda je to zabrinjavajuce i sigurno da ce presjedit na klupi kao i santa kruz adebajor i slicni i mrcvarit se do neke posudbe , nisam ni sanjao da ce ovak biti epilog njegov transfera u siti kad je dosao konto sam da ce bit glavni napadac medjutim sad ce zavrsit ko i svi koji se ne uklapaju u tu instant politiku arapskih ekipa. Steta zaista voli bi da je rijec o ovom prvom da je neki transfer na pomolu bilo gdje samo da vise nije u cityu , i samo sam sebe ne mogu shvatit kako me covjek kojeg ni ne znam ni nista moze ovolko nasikirat XD
Slazem se. Na svim ovim klipovima sa priprema djeluje nezainteresovano, kao uostalom i vecinu protekle sezone. Definitivno nije onaj Edin iz Wolfsburga i nije uopste bio problem navikavanja na EPL, u pitanju je njegov pristup igri i psiholoski momenat. MIslim da je njegov najveci problem prokletstvo visoke cijene koju mu je nametnuo Wolsburg i koju je u onom momentu htio samo platiti City. Realno, Edin u ovom momentu ne vrijedi tih para, ostat ce osudjen na klupu i igru na kapaljku, ili eventualno posudba... Zao mi je sto je tako, ali mislim da mu karijera ide silaznom putanjom u vrijeme kad je trebao biti najjaci. JEDINA stvar je dobra para koji ima u City-ju, ako ga to zadovoljava postujem.Ponos Torina je napisao/la:Kakve povrede kakvi bakraci,normalno da je slaba forma i nerad na treningu..Ovo sto je bio na pripremama sa timom bio je najgori ubjedljivo,"šetać"trebao je davno zube pokazati kao sto su to radili Baloteli i Tevez pa bi bio vise postovan sto od trenera sto od svojih suigraca,ali ne on glumi finog stidljivog djecaka.Sad moze fino lagano cekat da ga posalju na raznorazne posudbe jer niko nece platiti cijenu koju City trazi za njega,niti ce mu dati platu koju prima trenutno,njegov nerad u City-u ga je i doveo do ovoga sto mu se trenutno desava..
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
hahahah a pitas li se ti hoce li navijaci biiti zadovoljni matrijem.......taj smrad moze samo da pertla kopacke el sharawyu,jer kad je mogao preci u milan,izabrao je juve....i ako dodje to ce biti umjesto robinha....tako da..sanji je napisao/la:Izgleda da Milan dovodi Matria iz Juventusa,,,61% na transfermarktu,, mozda ce Edo u Juventus.
Da u potpunosi se slazemi to ne govorim jer je to nesto negativno jer je realno , prosle sezone je imao strasne osilacije u igri djelom se sigurno kriv mancini , ali je i on ulazio u dosta utakmica bez ikakvog interesovanja bukvalno je setao. Tu je i manjak samopouzdanja to se vidilo par puta kad treba zabit go on pogadja precke stative ili suta par cm pored gola , u volsu je davao nemoguce golove koji su bili plod njegovog samopouzdanja.Istina najveci je problem ta cijena realno on sada bi mogo proc za nekih 20 mill sigurno i odma bi ga kupio neko ali ga ovi nece dat ispod cifre za koju su ga kupili. Opet kazem nadam se da ovo zbog transfera ali ako su ga fakat ostavili radi forme to je uzasno , ja se ne sjecam koga su tako sutnuli radi lose forme jebote nije moguce da su djecurlija ona u boljoj formi od njega ... Ne znam meni je to ponajvise zao njega iz razloga jer je zaista velika osoba i veliki igrac volio bi da predje negdje da bude jos bolji i da osvoji nesto veliko. Al eto jedno su zelje drugo je realnost ja se nadam da ce on doc sebi i da ce ova sezona biti ok ali i da bude ok ja bi volio da ide iz citya samo iz razloga , jer realno ne moze nikad bit ispred aguera iz razloga jer je ovaj bolji igrac a nece bit ni ispred balotelija razlog vec poznat tu jos dodaj teveza nema njemu igre...lolcina je napisao/la:Slazem se. Na svim ovim klipovima sa priprema djeluje nezainteresovano, kao uostalom i vecinu protekle sezone. Definitivno nije onaj Edin iz Wolfsburga i nije uopste bio problem navikavanja na EPL, u pitanju je njegov pristup igri i psiholoski momenat. MIslim da je njegov najveci problem prokletstvo visoke cijene koju mu je nametnuo Wolsburg i koju je u onom momentu htio samo platiti City. Realno, Edin u ovom momentu ne vrijedi tih para, ostat ce osudjen na klupu i igru na kapaljku, ili eventualno posudba... Zao mi je sto je tako, ali mislim da mu karijera ide silaznom putanjom u vrijeme kad je trebao biti najjaci. JEDINA stvar je dobra para koji ima u City-ju, ako ga to zadovoljava postujem.Ponos Torina je napisao/la:Kakve povrede kakvi bakraci,normalno da je slaba forma i nerad na treningu..Ovo sto je bio na pripremama sa timom bio je najgori ubjedljivo,"šetać"trebao je davno zube pokazati kao sto su to radili Baloteli i Tevez pa bi bio vise postovan sto od trenera sto od svojih suigraca,ali ne on glumi finog stidljivog djecaka.Sad moze fino lagano cekat da ga posalju na raznorazne posudbe jer niko nece platiti cijenu koju City trazi za njega,niti ce mu dati platu koju prima trenutno,njegov nerad u City-u ga je i doveo do ovoga sto mu se trenutno desava..
kako je krenulo dzeko moze bit' sretan ako se najesen nadje i na klupi city-a... ocigledno nesto ne stima u njegovom pristupu fudbalu... druge stvari (privatni zivot) su mu vaznije od loptanja, a za ovih nekoliko sezona zaradio je dovoljno para za nase uslove da se ne mora ni oko cega vise brinut'... tipicno balkanski... cim se guza zasiti, slijedi propast ili u najboljem slucaju stagnacija...
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Evander, farenhajt, General505, invincible1921, kontra, Mocvara1991 i 37 gostiju.