IZVOR:sony_91 je napisao/la:ĆIRO BLAŽEVIĆ U PREGOVORIMA S GOŠK-OM
Dok se u bosanskohercegovačkim premierligaškim krugovima uglavnom susreću s podcjenjivanjem, pogotovo u premijernoj sezoni među elitom kada su im predviđali siguran ekspresni pad u niži rang, u gabelskom GOŠK-u nastavljaju s tendencijom rasta iz prethodnih devet godina, pa su u skladu s velikim planovima jučer započeli i pregovore s Miroslavom Ćirom Blaževićem, kojeg čelnici kluba žele za kormilom Lavova. - Upravo sam razgovarao s Ćirom i on se pozitivno izrazio o ideji da dođe u Gabelu. Voljan je da nastavimo razgovore, a već smo pričali o tome kako bi došao zajedno s pomoćnikom kojeg bi sam izabrao. Napravili bi dobru ekipu i krenuli prema vrhu, rekao nam je sinoć odmah poslije razgovora s Blaževićem sportski direktor GOŠK-a Lujo Ilić.
Posljednjih dana kao jedna od zanimljivijih sportskih vijesti je bila upravo ta da Blažević pregovara s Čelikom o preuzimanju zeničke momčadi. Za predstojeći tjedan je bio najavljen i dolazak donedavnog trenera iranskog Mes Kermana u Zenicu.
- Od toga nema ništa, Ćiro mi je rekao da neće u Čelik, kaže Ilić.
Za bilo koji bh. klub bi dolazak Blaževića bio senzacija, pogotovo za gabelski GOŠK.
- Kazao mi je da ima nekoliko ponuda iz inozemstva, ali da mu se ne ide nigdje daleko. Voljan je uskoro se provozati i doći na pregovore kod nas, govori Ilić.
U GOŠK-u su prethodno najavili pregovore s dosadašnjim šefom struke Borisom Gavranom, koji je trebao biti “prvi pick”.
- Gavranu je istekao ugovor, s njim nismo ništa definirali zasad, ali ostaje kao alternativa ukoliko se ne dogovorimo s Ćirom, pojašnjava Ilić.
Kasno jučer Gabeljani su ostvarili prvi kontakt s Blaževićem, tek slijedi pravi posao kako bi eventualno došli do zaključenja dogovora.
- Sada je do nas, moramo se konsultirati unutar Uprave i s našim počasnim predsjednikom Ilijom Suškom u Zagrebu, pronaći financijere i sponzore, zatvoriti financijsku konstrukciju, te nastaviti pregovore koji će, nadamo se, biti uspješni, rekao je Lujo Ilić.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hercegsport.info/senzacional ... -iz-gabele