Prvi strijelac Real Madrid Castille i 3 spanske lige, Joselu novi je clan Hoffe
Real Madrid ce dobiti 8 mill eura + mogucnost odkupa u roku 3 godine.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Za rezervu može proći, no neka odmah računaju da on neće riješavati utakmice.Omerbavarac je napisao/la:Oni ocigledno traze napadaca za klupu a Beciraj je sasvim dobar za tu poziciju.limenka je napisao/la: Izgleda da ipak neće.
Nije on kvaliteta za Hoffenheim, barem ne trenutno.
Ovo ljeto ih je napustio Mlapa i zimus je otisao Vedo, tako da im je neophodan jos jedan napadac.
Ja, već nekoliko godina, igram na sportbildu. Valjda će biti i ove sezone.proFCB je napisao/la:E ljudi imal gdje Bundesliga fantasy da se igra??? Znam da je bilo jedno vrijeme na kickeru ali koliko sam uspio vidjet nema vishe...
Ej mogli smo to fino svi igrat sa podteme: Bundesliga , da napravimo neku zajednicku ligu ....pa da se zezamo ...Naravno bez **** bavaracaZdena04 je napisao/la:Ja, već nekoliko godina, igram na sportbildu. Valjda će biti i ove sezone.proFCB je napisao/la:E ljudi imal gdje Bundesliga fantasy da se igra??? Znam da je bilo jedno vrijeme na kickeru ali koliko sam uspio vidjet nema vishe...
HzBvB je napisao/la:Ej mogli smo to fino svi igrat sa podteme: Bundesliga , da napravimo neku zajednicku ligu ....pa da se zezamo ...Naravno bez **** bavaracaZdena04 je napisao/la:Ja, već nekoliko godina, igram na sportbildu. Valjda će biti i ove sezone.proFCB je napisao/la:E ljudi imal gdje Bundesliga fantasy da se igra??? Znam da je bilo jedno vrijeme na kickeru ali koliko sam uspio vidjet nema vishe...![]()
![]()
![]()

Izostavljeno je na desetine vrhunski mladih igrača.Od Ayciceka, Meyera do Benkarita...rio_Ferdy88 je napisao/la:Najveci talentiu akademijama Bundeske, prema Kickeru![]()
Aycicek je potpisao ugovor pa ga nema na listi. KAd smo kod Werdera od Fullkruga se očekuju velike stvari u budućnosti.amerosm je napisao/la:@ FRANK RIBERY
ja mislim da je ovdje Kicker uzeo u razmatranje samo igrace koji su od strane trenera prikljuceni prvom timu.

Karlsruher SC i FC Magdeburg. Prvi su tokom 90-tih godina imali zapazenu ulogu u BL i Evropi dok su ovi drugi bili jedan od najuspjesnijih klubova DDR-a i tokom 70-tih osvojili kup pobjednika kupova, ali ujedinjenjem Njemacke krenuo je i njihov pad.Senaid L.F.C je napisao/la:Mozete li mi navesti 1-2 velika njemacka kluba koji su propali,iz bilo kakvih razloga,nesto tipa kao engleski Leeds![]()
![]()
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.