FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 24 jul 2012, 16:46

ZlatnaDolina je napisao/la:Evo i ja vidim upravo, ti su vraceni jer su moguci inicijatori novih nereda, od jutros pa sve do malop. bili su pred Zetrom, ne zeli policija da ih cuva jer prvo nije planirano a i treba puno policije da obezbjedjuje cijeli kompleks oko Zetre da slucajno se neko nebi pokusao probiti do njih to je sve, zasto cuvati g.. koja su pravila belaj i trositi neplanirane policijske resurse bezveze, i onako je grad u nekoj vrsti opsade, nemogu ljudi stici jednostavno na sve strane zato su i vraceni, bgm ja na godisnjem :D fino na tekmu pa sta god bude neka bude :)
Jel ono ti rece da si murijas, ja nehljebovica majko draga.Ko ce ljudima nadokanditi stetu po kaficima i bastama sto se nije hapsilo i tuzilo.Trebali ste ih jos izljubit...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 jul 2012, 16:47

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice :shock:
A ti nisi u stanju napisat normalan post vec svaki mora biti provociranje?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 24 jul 2012, 16:47

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice :shock:
Pa kako da ih rijamu sacuva od 200-300 usijanih glava kad ih 5 ljudi rastjera ???
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 24 jul 2012, 16:47

grupu divljaka? pa ko može??

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 jul 2012, 16:48

ZlatnaDolina je napisao/la:Evo i ja vidim upravo, ti su vraceni jer su moguci inicijatori novih nereda, od jutros pa sve do malop. bili su pred Zetrom, ne zeli policija da ih cuva jer prvo nije planirano a i treba puno policije da obezbjedjuje cijeli kompleks oko Zetre da slucajno se neko nebi pokusao probiti do njih to je sve, zasto cuvati g.. koja su pravila belaj i trositi neplanirane policijske resurse bezveze, i onako je grad u nekoj vrsti opsade, nemogu ljudi stici jednostavno na sve strane zato su i vraceni, bgm ja na godisnjem :D fino na tekmu pa sta god bude neka bude :)

priznaj da imas 20 kila viska da skleka uradit ne mozes :lol: :lol: :lol: :lol:

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 24 jul 2012, 16:49

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Nije provokacija ali zamisli kako je tim momcima koji su dali pare za put,odvajali od usta pola godine a ovi ih sad vraćaju prije nego što je počela utakmica.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 24 jul 2012, 16:49

Ja "države" i qurca! Ne vjerujem da postoji neka zemlja u Evropi gdje njen prvak u fudbalu igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Ligu Prvaka i to na domaćem terenu a da se državna televizija niti bilo koja druga nisu potrudile da prijenosa bude kao što bi ga normalno trebalo i biti, tako je bar u svakoj normalnoj državi. Mi se stvarno ni ne trudimo da budemo normalni, sami sebe nastavljamo ukopavati sve dublje. Zamislite da se nešto ovako desi u Hr i da oni ostanu bez prijenosa utakmice Dinama i to još kod kuće? Da, ne možete ni zamisliti! Sramota! Bez obzira na rezultat iz prve utakmice ali prijenos je trebao biti omogućen, ovo je sramota, dno dna! I onda kažu nemoj biti ljut na državu i ljude koji u njoj kolo vode.....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jul 2012, 16:49

http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijac ... niju/84657" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci ipak ce biti ovih 400-500 navijaca
NO PYRO NO PARTY

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 24 jul 2012, 16:50

pile87 je napisao/la:
Jel ono ti rece da si murijas, ja nehljebovica majko draga.Ko ce ljudima nadokanditi stetu po kaficima i bastama sto se nije hapsilo i tuzilo.Trebali ste ih jos izljubit...
Kakve veze ima sta sam ja i ko sam ja bolan, sportski je forum, sta imam ja sa tim? em sam na godisnjem a i da nisam nije moj opis posla, niko nije mogao predvitjeti nerede, kad je sve pocelo na licu mjesta je bilo par uniformisanih policajaca koji su pokusali smiriti frku, nakon par minuta samo na lice mjesta je stigla jedinica za podrsku i smirila daljnu frku, manite se price ko je sta je u privatnom zivotu i slicnih gluposti, ako sta znam podijelim sa vama info. i to je sve, a price sta si ti, sto ste udarali nase itd. je smijesno, niti sam ortparol MUP-a niti izvor informacija, nece inspketori trcati po ulici i hvatati raju ako vec mislite na mene ;) dakle molim vas manite se tih prica
Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 24 jul 2012, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 jul 2012, 16:51

tetrahidrokanabinol je napisao/la:
Nije provokacija ali zamisli kako je tim momcima koji su dali pare za put,odvajali od usta pola godine a ovi ih sad vraćaju prije nego što je počela utakmica.
Šta su ba odvajali pola godine od usta? Prevoz im bio 40 markica...
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 jul 2012, 16:51

ko se kurci u sarajevu, nista nije drugo ni zasluzio... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 jul 2012, 16:51

Pise da se ucesnici nereda vracaju kuci. Ko ih yebe kad su stoka. A mogli smo ih i na cevape odvest sta mislis, pa onda na tekmu u VIP lozu da nebi slucajno pokisnuli. Ne seri.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 jul 2012, 16:52

E moras ti na svakoj temi kontre da pucas. Da je ovo iole normalan grad i drzava poslije onog divljanja policija bi im noge polomila,građani nikako ne bi trebalo da ucestvuju. Ti se jos pitas zasto ih vracaju...
Oni da su dosli gledati utakmicu gledali bi je nego krenuli da se qurce među djecom i zenama dok nisu dobili po pi_ki
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jul 2012, 16:52

Alucard je napisao/la:Ja "države" i qurca! Ne vjerujem da postoji neka zemlja u Evropi gdje njen prvak u fudbalu igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Ligu Prvaka i to na domaćem terenu a da se državna televizija niti bilo koja druga nisu potrudile da prijenosa bude kao što bi ga normalno trebalo i biti, tako je bar u svakoj normalnoj državi. Mi se stvarno ni ne trudimo da budemo normalni, sami sebe nastavljamo ukopavati sve dublje. Zamislite da se nešto ovako desi u Hr i da oni ostanu bez prijenosa utakmice Dinama i to još kod kuće? Da, ne možete ni zamisliti! Sramota! Bez obzira na rezultat iz prve utakmice ali prijenos je trebao biti omogućen, ovo je sramota, dno dna! I onda kažu nemoj biti ljut na državu i ljude koji u njoj kolo vode.....
Pa nisu ni Slovenci prenosili svoje. Tako ti je to, trebali su ponuditi vise para nasi bi prihvatili
NO PYRO NO PARTY

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 jul 2012, 16:55

Pametan potez. Belaj sto dalje od kuce ne zato sto su oni sila nego sto uopste dozvoljavati njima da misle da si bilo ko? Druga dobra stvar nema kazni za Zelju od strane uefe u slucaju belaja na stadionu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 24 jul 2012, 16:55

ahmic je napisao/la:Hoce li biti kakav link za tekmu , ili sta vec ???
PA citajte malo, listajte stranice cccc. NECE BITI PRENOSA :!: :!: :!:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 24 jul 2012, 16:56

A ne mogu da vjerujem da su vraceni... Sto nisu pohapseni svi. Kako su uhapsili Horde u Bugarskoj. Presmijesno...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jul 2012, 16:57

aleksandar_veliki je napisao/la:tetrahidrokanabinol sedam dana sigurno nece provocirati.
Ne bude li ti mrsko i zahmetli.Ukidaj ove klasicne spamase dosta mi se raje zeli da nece ni da pise nista jer se postovi i smisao razgovara gube i silnom spamu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 jul 2012, 16:57

ahmic je napisao/la:Hoce li biti kakav link za tekmu , ili sta vec ???
**** vas prenos, nece biti prenosa, sta nas **** koji djavo, milion puta ponovljeno nema prenosa, al vazda se nadje neki koji ce opet upitati imal prenosa, haj na kosevo, pa gledaj ako ti se gleda
Za zivot cijeli!

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 24 jul 2012, 16:58

Kakve veze ima sta sam ja i ko sam ja bolan, sportski je forum, sta imam ja sa tim? em sam na godisnjem a i da nisam nije moj opis posla, niko nije mogao predvitjeti nerede, kad je sve pocelo na licu mjesta je bilo par uniformisanih policajaca koji su pokusali smiriti frku, nakon par minuta samo na lice mjesta je stigla jedinica za podrsku i smirila daljnu frku, manite se price ko je sta je u privatnom zivotu i slicnih gluposti, ako sta znam podijelim sa vama info. i to je sve, a price sta si ti, sto ste udarali nase itd. je smijesno, niti sam ortparol MUP-a niti izvor informacija, nece inspketori trcati po ulici i hvatati raju ako vec mislite na mene ;) dakle molim vas manite se tih prica[/quote]

Ako cemo iskreno murija je mogla spriject i to vrlo lako jedna patrola na ulazu u grad i cekaj slovence, pri ulazku pregled, pretres, biljezke i onda ih locirat direkt do stadiona pa nek tu pod kontrolom murije came, cute, cekajuci.
WHUFC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lokomotifa, ŠTA_JE i 58 gostiju.