Ja koliko znam, ama bas svaki mec u euro-kupovima se snima. Kamere moraju biti! Prenosa na TV-u direktnom nece biti kako nasi tvrde. Buduci da nasi uvijek pricaju jedno a rade druge, iz dobro poznati razloga, ostavite raji koja nije u mogucnosti da dode na stadion, makar da se nada jos! Ja sam nasao na jos dvije stranice, da imaju najavljen stream za Zeljo vs. Maribor. Ne mora se raditi za nasu ili njohovu drzavu. Mozda je neko drugi otkupion neka prava....Sanjo je napisao/la:Da bi bio stream mora neko snjimati. Kamera NEMA VECERAS NA STADIONU
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
drugo je snimanje na kasetu, a drugo direktan prenos. mogu biti kamere, ali nema reportažnih kola koja šalju signal.
bezveze lijepite reklame za neke spamerske sajtove koji vas varaju.
bezveze lijepite reklame za neke spamerske sajtove koji vas varaju.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Imaju kamere, ali nema reportažnih kola i ostale opreme koja je potrebna za direktan prijenos.
- Cincinnatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Pa ne mogu da vjerujem, ko da se prenosi kup raskrsnice Papue Nove Gvineje, a ne utakmica pretkola LP.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nek nam je sa srecom veceras.
A sad put prema ASH!
A sad put prema ASH!

Mnogo njih veze nema kako to sve ide, kao da nikada nisu vidjeli kombi od BHT sa antenom, i milion kablova unutra sa ostalom tehnikom, nego misle kamera i eto prenosa.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Imaju kamere, ali nema reportažnih kola i ostale opreme koja je potrebna za direktan prijenos.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bit će valjda radio prijenos...
- Ponos Torina
- Kontakt:
prevara je u pitanju zato nema prenosa 

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 24 jul 2012, 19:13, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-kose ... igru/84666" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se razumijemo:
ljepljenje linkova za lažne prenose rezultiraće banovima.
inače, dozvoljavamo te linkove, da raja može gledati, ali ovo je očigledno prevara i to nećemo tolerisati. ako se pokaže da smo u krivu i da ipak ima neki čudesni stream, dozvoliće se linkovi opet.
ljepljenje linkova za lažne prenose rezultiraće banovima.
inače, dozvoljavamo te linkove, da raja može gledati, ali ovo je očigledno prevara i to nećemo tolerisati. ako se pokaže da smo u krivu i da ipak ima neki čudesni stream, dozvoliće se linkovi opet.
Kisa prestala, manijaci prije par minuta prosli kroz wilsonovo, cuje se pjesma, pale se baklje....
Dudelange 2-2
E ovo bi bas bio crnjak da ovi indijanci izbace Salzburg,ovako se nece otvoriti ni jednom bh klubu narednih 10 godina........
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja bih volio Guso veceras na golu, cisto radi autoriteta. On kada se drekne ovi u odbrani odmah dodu sebi! SAMO HRABRO!
- Free_shooteR
- Kontakt:
bit ce to sve ok ..zeljo veceras prolazi.... manijaci gaze ove slovenske p..... iii onda plavi voz ide dalje 
sarajevo isto sutra prolazi
vjerujte mi

sarajevo isto sutra prolazi

vjerujte mi

Zadnja izmjena: Free_shooteR, dana/u 24 jul 2012, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
i kad mi kazu stadion, pare itd favoriti su te kako cemo se mi s njima porediti , a evo ovaj klub iz luksemburga na pragu prolazaSanjo je napisao/la:Dudelange 2-2

Trenutno korisnika/ca: bvsic, WeekendOffender i 21 gost.