Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sarajevo sutra milion posto ne prolazi, eventualno prekosutraFree_shooteR je napisao/la:bit ce to sve ok ..zeljo veceras prolazi.... manijaci gaze ove slovenske p..... iii onda plavi voz ide dalje
sarajevo isto sutra prolazi![]()
vjerujte mi
Robijaši sine, Robijašimustuluk je napisao/la:Pise SC: Uz velike mjere bezbjednosti, prva dva autobusa stigla su u Sarajevo. Ono što je bilo primjetno, da je nekoliko stakala na autobusima razbijeno, što sugeriše da Slovenci i nisu imali baš ugodan put do Sarajeva, nakon jutrošnjih incidenata grupe navijača Maribora u centru Sarajeva.
Uradili smo pocetak za vas, sad ih vi dovrsiteElddar je napisao/la:Robijaši sine, Robijašimustuluk je napisao/la:Pise SC: Uz velike mjere bezbjednosti, prva dva autobusa stigla su u Sarajevo. Ono što je bilo primjetno, da je nekoliko stakala na autobusima razbijeno, što sugeriše da Slovenci i nisu imali baš ugodan put do Sarajeva, nakon jutrošnjih incidenata grupe navijača Maribora u centru Sarajeva.
Viper je napisao/la:Uradili smo pocetak za vas, sad ih vi dovrsiteElddar je napisao/la:Robijaši sine, Robijašimustuluk je napisao/la:Pise SC: Uz velike mjere bezbjednosti, prva dva autobusa stigla su u Sarajevo. Ono što je bilo primjetno, da je nekoliko stakala na autobusima razbijeno, što sugeriše da Slovenci i nisu imali baš ugodan put do Sarajeva, nakon jutrošnjih incidenata grupe navijača Maribora u centru Sarajeva.
Na TV nema prijenoslindegard je napisao/la:Ljudiii ja nisam u stanju doci u sarajevo na tekmu reci te mi ima li gdje prenos Face tv i ti jer vidi da BHT ne prenosii![]()
??
Keenan.- je napisao/la:Dankesn zenicani.