bekicamir je napisao/la:Dudelange prolazi!!!![]()
![]()

Daj Zeljo, moze li se ikako proci ova

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bekicamir je napisao/la:Dudelange prolazi!!!![]()
![]()
Upravu si kolega,mada ovaj Dudelange izgleda kao veoma ozbiljna ekipa!NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Svaka im čast, pobijedili su preplaćene konjušarske kvazizvijezde sve skupa sa Platinijem i njegovim plaćenicima u crnom. Na kraju mi više nije bilo samo radi Želje nego i radi njih, zaslužili su ovu pobjedu u svakom smislu te riječi.
E ako ovo našim igračima nije motiv onda ne znam šta je.
NE MOGU DA VJERUJEM!!! Sad mi je pravo krivo zbog reze u Slofanatic1991 je napisao/la:dudelange prodje
Nemoj se pravit pametanBlek_Stena je napisao/la:Idi na tekmu... Niko ti ne braniMrAmani96 je napisao/la:
jel treba proci 4. pretkola za LP...u 4. pretkolu tko ispadne ide automatski u europa ligu?!Elegant je napisao/la:Nadam se da ce do igraca doci infromacija da je Dundelange dalje prosao, neka im to bude doadatni motiv !![]()
Nada zadnja umire.
Sii Sii!bekicamir je napisao/la:jel treba proci 4. pretkola za LP...u 4. pretkolu tko ispadne ide automatski u europa ligu?!Elegant je napisao/la:Nadam se da ce do igraca doci infromacija da je Dundelange dalje prosao, neka im to bude doadatni motiv !![]()
Nada zadnja umire.
jbt sanse,maribor mora pasti!
Tačno. Znači ako se prođe Maribor jedina prepreka za grupnu fazu EL je Dudelange. Koliko god se nadam toliko mi je krivo radi onih 4:1, tačno smo odigrali najgore poluvrijeme u historiji svemira.bekicamir je napisao/la:jel treba proci 4. pretkola za LP...u 4. pretkolu tko ispadne ide automatski u europa ligu?!Elegant je napisao/la:Nadam se da ce do igraca doci infromacija da je Dundelange dalje prosao, neka im to bude doadatni motiv !![]()
Nada zadnja umire.
jbt sanse,maribor mora pasti!
fakatsajo10 je napisao/la:Starting XI: Antolovic, B. Colic, Kerla, Bogicevic, Kvesic, Svraka, Zolotic, Beslija (C), Jamak, Zeba, Adilovic.
Bench: Bukvic, E. Colic, Vasilic, Stanic, Bekric, Selimovic, Ramic.
Onda UEFA grijesi.AeGon099 je napisao/la:bekrić će biti u startnih 11, šta je sa brkovićem ?sajo10 je napisao/la:Starting XI: Antolovic, B. Colic, Kerla, Bogicevic, Kvesic, Svraka, Zolotic, Beslija (C), Jamak, Zeba, Adilovic.
Bench: Bukvic, E. Colic, Vasilic, Stanic, Bekric, Selimovic, Ramic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.