FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 19 jul 2012, 12:39

Ni pajtos ne zna imena ;) sam mi je rekao da su mu provereno to javili ;)

10 braće uhapšeno na Malti :( Sramotno!

Po svoj prilici Neca Tomić blizu odlaska....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 19 jul 2012, 17:45

Potencijalni protivnici Partizana u trecem kolu kvalifikacija za LS:

pobednik dvomeča Ulises – Šerif (prvi meč 0:1)
pobednik dvomeča Molde – Ventspils (3:0)
pobednik dvomeča HJK Helsinki – KR (7:0)
pobednik dvomeča AEL Limasol – Linfild (3:0)
pobednik dvomeča Nefči – Zestafoni (3:0)

Po meni su najpozeljniji Serif i Nefci, Helsinki ne znam kakvu ekipu ima posto su bas visoko dobili Rejkjavik mada nam oni leze, dobili smo ih pre 2 sezone u obe utakmice 3:0 i 2:1, ispali su i od Dinama pretprosle sezone cini mi se, tako da im ocigledno ne lezi ovaj nas balkanski stil. Molde ne poznajem uopste. AEL ne bih voleo, lose iskustvo od APOEL-a a i Kiprani zadnjih godina ulazu bas dosta u fudbal i nije bas lako uzeti titulu u takvoj konkurenciji tako da bih voleo da ih zaobidjemo.

Uglavnom, ko god da nam bude protivnik bicemo favoriti i ocekujem plasman u 4. kolo.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 20 jul 2012, 12:17

Strašno je kako novinari useru stvari... Razumem ja subjektivnost,ali malo profesionalnosti nije na odmet.
Istina je da je Partizan na papiru jači od svih svojih rivala,ali da je baš apsolutni favorit to nikako,ni protiv jednog od ovih pet klubova. ;)
Biće vraški teško igrati sa svima,jer svi su u zadnjih nekoliko godina radili i ulagali.....

Molde - sigurno najteži protivnik. Trenutno su posle 15. kola u Nor ligi drugi,sa 4 boda manje od Stromsgodseta. Imaju najboljeg strelca lige trenutno Angana iz CIV.
Zapravo imaju mnogo više, imaju na golu Espena Pettersena (6 nastupa za reprezentaciju),halfovi su dva povremena rezprezentativca Hovland i Forren. Vezu čine takođe uglavnom kvalitetni reprezentativci, senegalac Thoune,Hoseth (22 nastupa za reprezentaciju) i najpoznatiji Eikrem (koji je prošao školu Manchester Uniteda). U napadu pored već pomenutog Angana (ove godine 15 golova na 19 utakmica) tu je i Berget. Imaju jedan srčan tim,timski duh i veoma dobro su fizički spremni. Itekako biće teško u obe tekme sa njima. Poistovetio bi ih sa Genkom (možda su i jači nego Genk prošle sezone).

HJK Helsinki - Po meni sigurno drugi najteži mogući rival. Trenutno su i oni drugi u svojoj ligi iza Inter Turkua. Tim čini mnoštvo reprezentativaca Finske,što mladih što A, spoj iskustva i mladosti. Zasigurno bar za nekih 30% jači nego onda kada smo sa njima igrali fuce. Za razliku ostalih,sem Moldea, igraju odavno utakmice i u punom su trenažnom procesu. Najveća zvezda tima je Mika Vayrinen,čovek koji je odigrao nekoliko sezona za PSV (reprezentativac Finske). Tu ima i mladi Perovuo na sredini,takođe reprezentativac. Iskusni Hakanpaa kao štoper, Mannstrom jedno vreme velika nada,reprezentativac na sredini pomaže MIki,a tu je i opasni desnokrilni gambijac Demba Savage. U napadu uz Miku dva najpoznatija igrača Berat Sadik ( FIN reprezentativac,rođen u Skoplju) i Makela,najbolji strelac tima ove godine....Težak rival,dakako jači nego pre dve sezone....

AEL - Kiprani su uvek nezgodni,ali mislim da je ovaj AEL slabiji nego prošle godine. Istina,doveli su nekoliko igrača,uglavnom iz Portugala i Angole,ali slabiji rival od Helsinkija. Najveća zvezda tima je proslavljeni kiparski igrač Michalis Konstantinou (CYP 81cap - 32 goals).Pored njega na golu je albanski reprezentativac Hidi,na levom beku je i možda najbolji igrač tima brazilac Maykon, s druge strane je Theophilou takođe reprezentativac Kipra. Sredinu čuvaju defanzivni vezni Nikolaou,te reprezentativci Angole Dede,Gilberto i najopasniji portugalac Paulo Sergio. Osim njih i Vouho na poziciji drugog špica zna zadavati nevolje....Sve u svemu lakši nego prethodna dva rivala,ali isto tako imajuć u vidu težak istorijat s Apoelom,nismo apsolutni favoriti. Njihov problem je i što prvenstvo počinje tek u septembru.

Sheriff - Ponos Moldavije je doveo bruku igrača,između ostalog i nekoliko Srba u ovom prelaznom roku ( Apatić,Marjanović,Pajović,Stanojević,Alfaro). U odbrani imaju talentovanog portugalca Joao Pereiru,tu je i Marcel čovek koji je igrao u Banatu jedno vreme,kaoi slovenac Miral Samardžić. Što se ostalih tiče imaju odličnog Balimu reprezentativca Burkine Faso na sredini, te domaćeg Cheptina i jednog rusa. U napadu glavna pretnja je Pešić. Reklo bi se uz Neftchi rival koji ne bi trebao biti veći problem. Prošli put smo ih u oba meča dobili,ali nije bilo lako stići do pobede.... Ulažu i čekaju rezultate...

Neftchi- Ekipa koja u svom sastavu ima 9 reprezentativaca i još 5 mladih reprezentativaca,svakako nije neka amaterska kuvarska ekipa. Fudbal ali i ekonomija u Azerbejdžanu ulažu mnogo,iz godine u godinu pokušavaju napraviti iskorak. Svojevremeno su Emila Mpenzu imali. Ekipa su koja je sa ekipama iz bivše države odigrala 10 utakmica i u 6 su poraženi (2 2 6 6:13),dva puta su ispadali od Gorice,po jednom od DNZ i FKCZ,a prošli su Široki Breg. Od igrača na koje treba obratiti pažnju tu su svakako,Melikov,Yunisoglu,Mitreski u odbrani,te dve možda i glavne uzdanice Flavinho,Julius Wobay,strašno dobra krila, u špicu je Nasimov,a doveden je i paragvajac Ramos,na golu Saša Stamenković. Sigurno najlakši rival,ali nikako neće biti lako,uverio se u to i Dinamo.

Sve u svemu,favoriti jesmo, ali nikako ne smemo ove protivnike shvatiti olako,ne smemo podpasti pod uticaj medija,koji ni na vikipediju nisu mogli otići pa osnovne stvari uzeti u obzir. Velika šansa postoji,volio bih izbeći Molde,i zbog kvaliteta i zbog puta,kao i kiprane, Sheriff bi možda iz svih razloga najbolje došao....

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 20 jul 2012, 12:30

@underPFC - I ti objavio taj post nakon sto je zdrijeb zavrsen :lol:
Ako prodjete idete na pobjednika AEL Limassol – Linfield FC
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 20 jul 2012, 12:31

Goran Lovre će propustiti tekmu s Valetom. Dok je Lazar na svu sreću spreman i u zavisnosti od potrebe će nastupiti.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 20 jul 2012, 14:04

Jack777Pott je napisao/la:@underPFC - I ti objavio taj post nakon sto je zdrijeb zavrsen :lol:
Ako prodjete idete na pobjednika AEL Limassol – Linfield FC
Čoveče jednom otkucao i obrišem sve i onda ispočetka,jbg :)

Ja zadovoljan žrebom, AEL ima dobru odbranu,puno portugalaca,ali se može s njima igrati. Sve u svemu abd 4. kolo je realnost.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 jul 2012, 14:11

Mislim da cemo dosta ozbiljnije shvatiti AEL od APOEL-a pre par godina, kvalitet je na nasoj strani, vrednost tima za 20 miliona € veca...Jednostavno ako hocemo u LS moramo sve da dobijemo.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 21 jul 2012, 16:59

Počele su licitacije imena na poziciji štopera koji će doći u PFC.
Spominje se švajcarac Mijat Marić,igrač Lokerena.

p.s. Trener AEL istakao kako je Partizan favorit u 3. kolu kvalifikacija.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 jul 2012, 00:39

Utakmicu sa AELom nećemo igrati u Limasolu,već u Larnaki,što je još jedna olakšavajuća okolnost.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jul 2012, 14:05

underPFC je napisao/la:Utakmicu sa AELom nećemo igrati u Limasolu,već u Larnaki,što je još jedna olakšavajuća okolnost.....
I nije bas olaksavajuca okolnost. ;)
Antonis Papadopulos je manjih dimenzija nego Tsirion.Tribine su mu "na terenu",za razliku od onoga u Limassolu gde je atletska staza.Razdaljina izmedju Larnace i Limasola je nekih 40-ak kilometara,svi koji su planirali gledati utakmicu gledace je i ovamo.Jedino sto mi se svidja u ovome menjanju stadiona je sto je ovaj u Larnaci sa boljom travom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 23 jul 2012, 15:15

I manji je kapacitet, al' ne znam kakve to veze ima sto su tribine blize terenu? Mislis da ce nasi podleci atmsoferi? Cisto sumnjam. Bice samo tesno prvih 10-15 minuta a posle toga cemo da vidimo :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jul 2012, 18:05

Svejedno dokle god se igra na Kipru.... Temperatura između 40 i suludih gotovo 50... Navijači još vatreniji... Sjetite se APOELA
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 jul 2012, 21:10

Biće mnogo lakše nego protiv APOELA ;)
Suštinski,AEL je puno manji klub od APOELA.

Tekmu protiv Valete nam sude Heleni.
Vermez i Tomić pozvali na opreznost i na igru na pobedu,nove evro bodove.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 24 jul 2012, 12:06

Došlo se i do revanša :)

Od 20:45 crno beli igraju protiv maltežana revanš meč. Jedina promena u sastavu je starter Sale Ilić,umesto povređenog Lovrea. Ne bi trebalo biti opuštanja i verovatno sledi još jedna ubedljiva pobeda.

Karta je kupljena,nadat se da će padavine zaobići Humsku večeras. Nadam se i da neće biti kretena koji će svojim ispadom izbaciti Partizan iz Evrope.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 24 jul 2012, 13:55

underPFC je napisao/la:Došlo se i do revanša :)

Od 20:45 crno beli igraju protiv maltežana revanš meč. Jedina promena u sastavu je starter Sale Ilić,umesto povređenog Lovrea. Ne bi trebalo biti opuštanja i verovatno sledi još jedna ubedljiva pobeda.

Karta je kupljena,nadat se da će padavine zaobići Humsku večeras. Nadam se i da neće biti kretena koji će svojim ispadom izbaciti Partizan iz Evrope.

A večeras trpanje :D
Mens sana in corpore sano.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jul 2012, 17:07

Skoro pa idealno vreme za fudbal ce da bude.Meni trenutno na terasi prikazuje malo preko 24 stepena,sto znaci da je realna temperatura oko 23(toliko sam otprilike skapirao da laze :lol: ).Tako da ce veceras biti oko 20 stepeni.

Nadam se da me akteri utakmice nece razocarati.Ja se iskreno vise nadam dobrom fudbalu pa da uzivamo na tribinama,nego dobroj igri Partizana.Jer Partizan je svakako prosao dalje,pa nek igraju malo otvorenije kako bi i Valleta mogla malo da pokaze zube.Valjda ce i golova biti,Valleta ce da primi najmanje dva ali zato verujem i da ce Mifsud ponovo da pojasni par stvari i postigne gol. ;)

Protiv AEL-a vec nek bude losa utakmica ali dobra igra Partizana i pobeda i ja zadovoljan. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 18:56

Pozdrav draga braćo!
Da se i ja javim na ovu presvetu temu!
Od malena sam najveći navijač Partizana,uz to i vani za Arsenal....
Danas protiv Vallette razbijanje pred našim navijačima!
Napred Partizan!!!!
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 20:23

Dundelange izbacio Salzburg :mrgreen:
Znači jedan nositelj manje u zadnjem pretkolu LS 8-)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 20:54

Evo prvih 11:

Ni. Petrović
V. Volkov
I. Ivanov
M. Ostojić
N. Aksentijević
S. Ilić
S. Babović
N. Tomić
S. Marković
S. Šćepović
L. Marković
Coach:V. Vermezović

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 24 jul 2012, 21:05

Nemanjaaaa!!!!!! 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.