FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hrabro večeras Željo,sreća prati hrabre.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- molotovljev
Vidim da je @iskratel tu sa nama,pa bih ga zamolio ako ima nesto da doda ili oduzme na citirani post ?molotovljev je napisao/la:Interesuje me jedna stvar:Da li su ucesnici tuce u centru grada,dakle gosti iz Slovenije,prije nego su
prebaceni "na sigurno" odnosno na stadion Kosevo,legitimisani od strane pripadnika MUP-a KS ?
Uporedjujuci ovaj danasnji snimak,sa snimkom rukometne utakmice u Mariboru,nesto mi govori da se radi
o istoj grupi,po brojnosti sigurno da.Dakle,smatram da je rijec o ekstremnoj grupi ljudi ( 20-30 )
za koje se ne moze reci da su "cisti" Slovenci,prije bih rekao da su im korijeni sa nasih prostora.
U prilog tome ide cinjenica da ta ista grupa,u prvoj utakmici izmedju Maribora i Zelje,nije napravila
niti jedan incident.Zasto? Osim sto nisu imali muda za tako nesto,obzirom na brojnost Manijaka,
svjesni kako nemaju podrsku Viola i gradjana Maribora,te sto je na tlu Slovenije..(pogledati zakon R Slovenije)!!!
@iskratel,da cujemo tvoj komentar ?
F.K.SARAJEVO
JA sam cuo da je Bekric odbio da udje u igru u drugom pol u mariboru... svasta se prica haj kako god Amar je u pravu
.

nisi na tekmuElegant je napisao/la:Sretno plavim, hladne glave samo polako.

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedan fin klip
evo jedan fin klip

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Moze li jedna molba da mi neko ako zna baci link za tekmu na pp
Sretno nam veceras !!!

Volim te Zeljo!!!
Ne radi se o istoj grupi.molotovljev je napisao/la:Vidim da je @iskratel tu sa nama,pa bih ga zamolio ako ima nesto da doda ili oduzme na citirani post ?molotovljev je napisao/la:Interesuje me jedna stvar:Da li su ucesnici tuce u centru grada,dakle gosti iz Slovenije,prije nego su
prebaceni "na sigurno" odnosno na stadion Kosevo,legitimisani od strane pripadnika MUP-a KS ?
Uporedjujuci ovaj danasnji snimak,sa snimkom rukometne utakmice u Mariboru,nesto mi govori da se radi
o istoj grupi,po brojnosti sigurno da.Dakle,smatram da je rijec o ekstremnoj grupi ljudi ( 20-30 )
za koje se ne moze reci da su "cisti" Slovenci,prije bih rekao da su im korijeni sa nasih prostora.
U prilog tome ide cinjenica da ta ista grupa,u prvoj utakmici izmedju Maribora i Zelje,nije napravila
niti jedan incident.Zasto? Osim sto nisu imali muda za tako nesto,obzirom na brojnost Manijaka,
svjesni kako nemaju podrsku Viola i gradjana Maribora,te sto je na tlu Slovenije..(pogledati zakon R Slovenije)!!!
@iskratel,da cujemo tvoj komentar ?
Pozz
Sretno Zelji
P.s razocaran sam sto nisu pustili prenos,nije ovo losa vijest samo za Zeljine navijace vec za svu BH javnost kako u Bih tako u dijaspori,hebi ga ipak predstavljaju bosnu i hercegovinu,treba li su pustiti prenos

P.s razocaran sam sto nisu pustili prenos,nije ovo losa vijest samo za Zeljine navijace vec za svu BH javnost kako u Bih tako u dijaspori,hebi ga ipak predstavljaju bosnu i hercegovinu,treba li su pustiti prenos

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Moderator
- Kontakt:
I to sam cuo. PS: kad je zavrsila tekma protiv Maribora (gore 4-1), nisam vidio Bekrića na klupi kad je snimao onaj na face tvdamirfile je napisao/la:JA sam cuo da je Bekric odbio da udje u igru u drugom pol u mariboru... svasta se prica haj kako god Amar je u pravu.
IMA LI NEGDJE RADIO PRENOS?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- bosnacazin
- Kontakt:
prenosi bh radio ,haj ako nista bar to 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da se to desilo sumnjam da bi bio na klupi veceras nego bi bio kaznjen. nemojte pisati svasta...damirfile je napisao/la:JA sam cuo da je Bekric odbio da udje u igru u drugom pol u mariboru... svasta se prica haj kako god Amar je u pravu.
Kraj price!damirfile je napisao/la:JA sam cuo da je Bekric odbio da udje u igru u drugom pol u mariboru... svasta se prica haj kako god Amar je u pravu.

daj linkbosnacazin je napisao/la:prenosi bh radio ,haj ako nista bar to
FORZA NAPOLI
Jesi stvarno pogledao snimak sa rukometne utakmice ili samo trolasmolotovljev je napisao/la: Uporedjujuci ovaj danasnji snimak,sa snimkom rukometne utakmice u Mariboru,nesto mi govori da se radi

Daj link druže.bosnacazin je napisao/la:prenosi bh radio ,haj ako nista bar to
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- edo_malesak
na stranici http://www.bhrt.ba/lat/
mora da se sale "Sistem je preopterećen zbog prevelikog interesovanja za trenutna zbivanja!
Molimo pokušajte kasnije."
mora da se sale "Sistem je preopterećen zbog prevelikog interesovanja za trenutna zbivanja!
Molimo pokušajte kasnije."
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 24 jul 2012, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno Zeljo, pa makar na silu prosli. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;Elddar je napisao/la:Daj link druže.bosnacazin je napisao/la:prenosi bh radio ,haj ako nista bar to
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DinGospo21, NeSamSafetee, Pablo11 i 8 gostiju.