Zasto ne.MokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Po čemu zaključuješ da je neadekvatan, pa Durkut ima jaču licencu od Ninkovića. A što nije dobio priliku prije ne mora značit da će biti neadekvatan. Treba mu pustit da proba pa ako neide sam će se povući.MokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...
Dragon Town
- RK Gradacac
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Idi ti prati rukometašeRK Gradacac je napisao/la:Nek proba ba u Omladincu ne mora se na premijerligasu ucit

Dragon Town
- RK Gradacac
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
Podsjetimo da je Durgutović kao igrač imao zapaženu ulogu u banjalučkom Borcu, kada je Borac u finalu jugoslovenskog kupa savladao Zvezdu s 1:0. Mislim da je to bilo 88. ili 89. godine, potom je imao dosta utakmica u turskim timovima, bio jedno vrijeme i u Fenerbahceu, čovjek je dosta toga prošao.
A samo igrači znaju kako dotični radi s njima, Taletović ih je milovao, ovaj bogami ne. To što pojedini pišete, bujrum na trening Zvijezde ili još bolje sutra u Vrapčiće.
A samo igrači znaju kako dotični radi s njima, Taletović ih je milovao, ovaj bogami ne. To što pojedini pišete, bujrum na trening Zvijezde ili još bolje sutra u Vrapčiće.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Neka ba uci ti od Tuzlaka,vidi ti se po zargonu,cuj "pasa"heheRK Gradacac je napisao/la:Nek proba ba u Omladincu ne mora se na premijerligasu ucit
-
- Kontakt:
Pa ako Durgut ima jacu licencu sta je onda trazio ovdje ?????? odgovrite mi odbojicazmaj_Bosne je napisao/la:Po čemu zaključuješ da je neadekvatan, pa Durkut ima jaču licencu od Ninkovića. A što nije dobio priliku prije ne mora značit da će biti neadekvatan. Treba mu pustit da proba pa ako neide sam će se povući.MokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...
- RK Gradacac
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
Pustite čovjeka neka pokuša.Međutim, ne treba očekivati čudo danas.Volio bih da Zvijezda uzme bod(ove) ali i ako izgubi a bude prikazala igru suprotnu od one protiv Modriče, bit će dobro tj. imamo se čemu nadati.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Prvo se nauči pravopisu i riječnikuMokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...

Drugo, rekao sam da je adekvatan

Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 26 sep 2009, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town
hahahah kad ne oplakah ne ispravljaj covjeka tebi se obije o glavu!zmaj_Bosne je napisao/la:Prvo se nauči pravopisu i riječnikuMokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...![]()
Drugo, rekao sam da je advekatan po školovanju, ali nisam rekao da je bolji od Ninkovića. Drugo je škola, a drugo je rad na terenu. Možda i bude na kraju i bolji od Ninkovića. Prije dok je Durgut vodio prvi tim Zvijezde nije imao ovakve igrače na raspolaganju, tako da nemože nitko ocijenit kakav je on stručnjak u tom polju
Adekvatan narode,adekvatan ! 

''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ko kome kopa jamu sam u nju padaBoruc je napisao/la:Adekvatan narode,adekvatan !

podkralo se

Dragon Town
-
- Kontakt:
Izvni molim te ko da ti nikada nisi pogrijesio tipkajuci......... A na koje ti igrace mislis jel Musu, Corica mozda ili Haznadarazmaj_Bosne je napisao/la:Prvo se nauči pravopisu i riječnikuMokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...![]()
Drugo, rekao sam da je adekvatanpo školovanju, ali nisam rekao da je bolji od Ninkovića. Drugo je škola, a drugo je rad na terenu. Možda i bude na kraju i bolji od Ninkovića. Prije dok je Durgut vodio prvi tim Zvijezde nije imao ovakve igrače na raspolaganju, tako da nemože nitko ocijenit kakav je on stručnjak u tom polju
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sva trojica su bolja od Pezera, Alije, Čupe i ostalih koji su tad "harali" drugom ligomMokeGradačac je napisao/la:Izvni molim te ko da ti nikada nisi pogrijesio tipkajuci......... A na koje ti igrace mislis jel Musu, Corica mozda ili Haznadarazmaj_Bosne je napisao/la:Prvo se nauči pravopisu i riječnikuMokeGradačac je napisao/la:I opet naeadkvatan trener i pomocnik u Zvijezdi...........Nagađialo se da su mogli doći Musemić, Lukić , Karić ,Malkočević i Kustudinić ... Ali uprava Zvijezde je odlicila da na mjesto trenera postavi Amir Durgutović-a i bivšeg sportskog direktora Cvitkušić Ivica-u...![]()
Drugo, rekao sam da je adekvatanpo školovanju, ali nisam rekao da je bolji od Ninkovića. Drugo je škola, a drugo je rad na terenu. Možda i bude na kraju i bolji od Ninkovića. Prije dok je Durgut vodio prvi tim Zvijezde nije imao ovakve igrače na raspolaganju, tako da nemože nitko ocijenit kakav je on stručnjak u tom polju
Dragon Town
-
- Kontakt:
Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fulao je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno ,a toliko ih puno platili .........
Zadnja izmjena: MokeGradačac, dana/u 26 sep 2009, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- RK Gradacac
- Kontakt:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
MokeGradačac je napisao/la:Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fula je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno .........
Tu se slažem sa tobom, mislim da im nije mjesto u Zvijezdi. A za taj igrački kadar će se uskoro pobrinuti i mislim da ćemo dobit par pravih pojačanja. Zato kažem da treba Durguta pustit da čovjek proba, mislim da bi mogao nešto napravit do kraja polusezone

Dragon Town
-
- Kontakt:
Neka proba i zelim mu sve najbolje ....zmaj_Bosne je napisao/la:MokeGradačac je napisao/la:Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fula je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno .........
Tu se slažem sa tobom, mislim da im nije mjesto u Zvijezdi. A za taj igrački kadar će se uskoro pobrinuti i mislim da ćemo dobit par pravih pojačanja. Zato kažem da treba Durguta pustit da čovjek proba, mislim da bi mogao nešto napravit do kraja polusezone

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.