KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Svi navijači Bosne treba da se srame kad kažu jednu riječ protiv Nene M. , po sinošnjoj tekmi se vidi da je to jedan veliki prijatelj Bosne , čovjek pusti da ga se razvali 20 razlike samo zbog dobrobiti Bosne tj. da se skupi ponešto para na turniru i se bolje uđe u sezonu.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Vrlo zanimljivo, ko je igdje rekao nesto protiv Nene Markovica?On je legenda naseg kluba, i tako se treba odnositi prema nj. Ovo o pustanju necu ni komentarisati.kksiroki je napisao/la:Svi navijači Bosne treba da se srame kad kažu jednu riječ protiv Nene M. , po sinošnjoj tekmi se vidi da je to jedan veliki prijatelj Bosne , čovjek pusti da ga se razvali 20 razlike samo zbog dobrobiti Bosne tj. da se skupi ponešto para na turniru i se bolje uđe u sezonu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
tanzla je napisao/la:Vrlo zanimljivo, ko je igdje rekao nesto protiv Nene Markovica?On je legenda naseg kluba, i tako se treba odnositi prema nj. Ovo o pustanju necu ni komentarisati.kksiroki je napisao/la:Svi navijači Bosne treba da se srame kad kažu jednu riječ protiv Nene M. , po sinošnjoj tekmi se vidi da je to jedan veliki prijatelj Bosne , čovjek pusti da ga se razvali 20 razlike samo zbog dobrobiti Bosne tj. da se skupi ponešto para na turniru i se bolje uđe u sezonu.
Ma ja se malo našalio
Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 26 sep 2009, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
ja sam cuo da jedina prepreka da se osvoji turnira jeste cibona, s obzirom da ce nas Bosa i Neno sigurno pustiti....
I feel devotion!!
Vi bi i u euroligi prošli u drugi krug koju zaleđinu imateipsa je napisao/la:ja sam cuo da jedina prepreka da se osvoji turnira jeste cibona, s obzirom da ce nas Bosa i Neno sigurno pustiti....
Cetitke upravi na dovodjenju Sarajlije! Gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone i momak je odlican,velika buducnost! On bez problema moze igrati 20 minuta u NLB na velikom nivou,i dobro je sto Jovanovic sada ima dostojnu zamjenu,iako mislim da ce Sarajlija vec naredne sezone biti nas prvi pley!
Cestitke i na pobjedi protiv Panionisa!
p.s.
Mujo Tuljkovic je slobodan,bilo bi extra da dodje u Bosnu! Vjerujem da sada nije puno skup,ipak je sezona pred nosom,i vecina klubova je zaokruzila roster za narednu sezonu!..
p.s.
Mujo Tuljkovic je slobodan,bilo bi extra da dodje u Bosnu! Vjerujem da sada nije puno skup,ipak je sezona pred nosom,i vecina klubova je zaokruzila roster za narednu sezonu!..
Vi ako se budete oslanjali na 'zaledjinu' necete Eurolige vidjet do Sudnjeg Danakksiroki je napisao/la:Vi bi i u euroligi prošli u drugi krug koju zaleđinu imateipsa je napisao/la:ja sam cuo da jedina prepreka da se osvoji turnira jeste cibona, s obzirom da ce nas Bosa i Neno sigurno pustiti....
hvala na cestitkama.bosnas_ je napisao/la:Cetitke upravi na dovodjenju Sarajlije! Gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone i momak je odlican,velika buducnost! On bez problema moze igrati 20 minuta u NLB na velikom nivou,i dobro je sto Jovanovic sada ima dostojnu zamjenu,iako mislim da ce Sarajlija vec naredne sezone biti nas prvi pley!
p.s.
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:hvala na cestitkama.bosnas_ je napisao/la:Cetitke upravi na dovodjenju Sarajlije! Gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone i momak je odlican,velika buducnost! On bez problema moze igrati 20 minuta u NLB na velikom nivou,i dobro je sto Jovanovic sada ima dostojnu zamjenu,iako mislim da ce Sarajlija vec naredne sezone biti nas prvi pley!
p.s.
posto sam ja clan uprave evo ugodno zahvaljujem..........bosnas_ je napisao/la:Cetitke upravi na dovodjenju Sarajlije! Gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone i momak je odlican,velika buducnost! On bez problema moze igrati 20 minuta u NLB na velikom nivou,i dobro je sto Jovanovic sada ima dostojnu zamjenu,iako mislim da ce Sarajlija vec naredne sezone biti nas prvi pley!
p.s.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
E jbg sad, ne mozete i ti fera biti clanovi. Izgleda da ti je izbrisan onaj jutrosnji povratnicki post,neno#4 je napisao/la:posto sam ja clan uprave evo ugodno zahvaljujem..........bosnas_ je napisao/la:Cetitke upravi na dovodjenju Sarajlije! Gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone i momak je odlican,velika buducnost! On bez problema moze igrati 20 minuta u NLB na velikom nivou,i dobro je sto Jovanovic sada ima dostojnu zamjenu,iako mislim da ce Sarajlija vec naredne sezone biti nas prvi pley!
p.s.
izgleda brate moj, ali ja svakako ovdje ne pisem tako da me ne interesuje..........ne ne fera je direktor a ja sam clan uprave, barem su nam tako neki forumasi rekli.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
bosnas_ je napisao/la: p.s.
Pa kad prije za*ra u Turskoj ....
jesam li ja mozda nesto lose napisao pa mi je post izbrisan...samo sam pitao covjeka sta je to napisao pa mu je izbrisano....on mi moze odgovoriti i preko pp-a stoga zaista nije bilo potrebe za brisanjem posta....jeste li vi moderatori il s.....ri?
I feel devotion!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
JamaL je napisao/la:Ma stipu ih ba, šta god napišeš brišu, reason, prekartak post, predug post, dobar post
smrt moderatorima
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
JamaL je napisao/la:Hajd da podignemo revolt protiv moderatora, MODERATORI NAPOLJE
Nemojte tako dosadno ljudima moraju i oni nesto da rade:D
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
joj al onaj lik pogodi sudiju loptom u facu

-
sandiegochargers
- Kontakt:
zlatko ne moze meda
-
sandiegochargers
- Kontakt:
bravo seade tako se bori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.