To apsolutno stoji..VanBasten je napisao/la:Cjela ova internet frka je usluga Bugarima. Dabogdo nema interneta. Toliko.MukiSA je napisao/la:Dječija ili ne, prizor je odličan!VanBasten je napisao/la:Dječija posla.
Motiv neću komentarisati..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Forza Juve !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** ih oni nam ne trebaju.Keenan.- je napisao/la:Evo i Ekstremi iz Sandzaka dolaze na Kosevo u cetvrtak da vas (nas) podrze.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@VanBasten, jesi li tu? Imao bih jedno pitanje za tebe!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Forza Juve !!!
Forza Juve !!!
Kome se pravda ovaj satro vodja...kakvi su ovo izgovori sad,jel moguce da se usro ovoliko...fol huligani ha hu,ovaj sad fol se ogradjuje sad od svega,bas ga prpa uhvatila,satro kontali turisticki doci,fol moli navijace da ne dodje do sukoba...boze sacuvaj,ako je mislio da se pravda trebo je odma da izadje sa ovim ne sad kad je ovo otislo predaleko...
Dabogdo jarane da vi dodjete i do stadiona,jel vidim svi uveliko pricaju o tome kuda dolaze ovi
Nego hebat ih,ja sam optimista...imo sam neke lijepe snove
Dabogdo jarane da vi dodjete i do stadiona,jel vidim svi uveliko pricaju o tome kuda dolaze ovi
Nego hebat ih,ja sam optimista...imo sam neke lijepe snove
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
CCCCCCCCC NE PUMPJTE POGLEDAJTE MALO I PAMET U GLAVU NE LETITE HAJDE DA ZAJEDNO SLAVIMO HAJMO ŽELJO DERI **** MOLIM TE. EVO VAM OVAJ SNIMAKhttp://youtu.be/sSGAvDxTsq8
Sarajevo ljubavi moja!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ko si ti da kazes takoSarajlijc@ je napisao/la:**** ih oni nam ne trebaju.Keenan.- je napisao/la:Evo i Ekstremi iz Sandzaka dolaze na Kosevo u cetvrtak da vas (nas) podrze.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Braco Dobro dosliBosniacum Lilium je napisao/la:Ko si ti da kazes takoSarajlijc@ je napisao/la:**** ih oni nam ne trebaju.Keenan.- je napisao/la:Evo i Ekstremi iz Sandzaka dolaze na Kosevo u cetvrtak da vas (nas) podrze.
jeli istina da je samo pusteno 11000 karata u prodaju tako kazu 
- Crni gavran
- Kontakt:
Eleminisete li Bugare, svaka vam dala
. Carevi ste B i H sto se tice evropskih takmicenja nakon rata. Nema dalje
Valjda se nece ponoviti nesto slicno kao Beshiktash
Valjda se nece ponoviti nesto slicno kao Beshiktash
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Vjeruj mi nikad mi teže nije bilo zbog želje nego večeras **** i Videoton i sve ali zbog ovih nacista joj majku im J*** hajmo Željo zabij molim te teško je sa 10 ali probaj molim te joj ima Boga 1-1 izgledaElegant je napisao/la:Komsije sretno, mi ne mozemo meda.
Sarajevo ljubavi moja!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
KOMSIJE, od SRCA SRETNO! AKO BOG DA, DA ZAJEDNO SLAVIMO PROTIV FASISTA!
Dobro ocijenite kada cete napasti. Ovo su ekipe sa iskustvom u evropi, vi vrsite pritisak pa oni puknu neku kontru i gol, a nakon toga moral pada. Ja bih igracima zabranio svaku vrstu prigovora i napao zadnji 20 min!
SRETNO JOS JEDNOM!
Dobro ocijenite kada cete napasti. Ovo su ekipe sa iskustvom u evropi, vi vrsite pritisak pa oni puknu neku kontru i gol, a nakon toga moral pada. Ja bih igracima zabranio svaku vrstu prigovora i napao zadnji 20 min!
SRETNO JOS JEDNOM!
-
travnicanin
- Kontakt:
Željina utakmica večeras je upozorenje našim igračima kakvo im eventualno suđenje može, ne smiju previše prigovorati i paziti na glupe prekršaje jer će ovi jedva čekati da nas unakaze kartonim
Sretno abd. pobjeditetravnicanin je napisao/la:Željina utakmica večeras je upozorenje našim igračima kakvo im eventualno suđenje može, ne smiju previše prigovorati i paziti na glupe prekršaje jer će ovi jedva čekati da nas unakaze kartonim
FORZA NAPOLI
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kakav li su nam teren ostavili za sobom 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Kakav li su nam teren ostavili za sobom
po ovim slikama na ss.ba, i nije loš
FORZA MARŠAL !!!
Ma vise su ga izglancali sa ovim svojim klizecim startovima
ocito nije bilo puno aktivne igre 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KB-TM87
- Kontakt:
od sveg srca vam zelim prolaz kad vec mi nismo, zgazite ih
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zna li se mozda jel neko potrvdio da prenosi utakmicu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
FACE TV.Elegant je napisao/la:Zna li se mozda jel neko potrvdio da prenosi utakmicu ?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], SHZ82, TrueStrength, Zeljoo1921 i 97 gostiju.