aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.

drug (mada ne volim zvat tako xD mrzim komuniste) ovoj ekipi treba trening, ozbiljan trening, više njih..pogledaj samo šta rade evropske ekipe..evo aj odma da uzmem Barcelonu jer imaju donekle savršenu igru..znaš i sam kakvi su im pasovi, glavna glava ekipe Xavi u 2 sekunde pogleda na 5 strana odjednom, lopte savršeno u nogu idu, ti momci znaju gdje će se postavit, i ne bježe čak ni između trojce, a to su sve vjezbali i vjezbali..eto vidiš naše..kad sam gled'o prvu tekmu i bila jedna akcija želje, vodi selimović loptu i adilović umjesto da proleti nekako iza odbrane da se gura on bježi u stranu i sve tako....igrači Barce vode zdrav život

kad su čuo da se njihovi igrači, čak i onaj podmladak opija il slično..ma bi mu bilo .!. kad bi doš'o na trening
Drugo, gdje im je brzina? a lol, vidimo i sami da brzina igra veliku ulogu, pa našu repku je Mexico uzeo na brzinu, prođu nam igrače i to je to..explozivnost nula, agilnost nula!
Ne znam, nisam nikakav stručnjak, al kad bi mi dao da jedan trening odgledam i malo nešto kažem, što mislim..pa oni bi crkavali od znoja, natjero bih ih prvo na lagano trčanje od 30min, pa na 8 brzih sprintova uzduž stadiona...tol'ko za početak dok ne bi došli sebi..ko ne mogne idržat, van!
PS: Ovim novim generacijama treba usadit u glavu, da trče i rade na fizičkoj spremi..i vježbat s njima neki stil igre, da budu uhodani, a ne da se dešava da nmg skontat gdje će se postavit' da malo jače udare na odbranu
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.