Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Zlatan je uvijek igrao srcem za razliku od vecine 

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vjerovatno radi te svoje srčanosti, dok nije dobio poziv u našu reprezentaciju, skakao je i oblijetao oko Švedskog saveza i nudio im se ko kakva qurava, a onda kasnije, puna usta Bosne.
Jest da igra u jadnoj ligi, ali ako je u formi, ne mozemo to ignorisat. Zlatan u formi ili Ermin Zec? Mislim da tu nema velike dileme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bolje postavi igrača u formi (Zlatana), nego igrača van- forme (Edina).
U kantonalnoj ih ima koliko hoces da su u formiLjepoje je napisao/la:Bolje postavi igrača u formi (Zlatana), nego igrača van- forme (Edina).

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na Muslimovića se više ne može ozbiljno računati, jer ako nije u stanju bio naći angažman u nekoj od europskih liga nego je morao ići u Kinu onda je sve jasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kao oni u "općinskim" ,....harishp je napisao/la:U kantonalnoj ih ima koliko hoces da su u formiLjepoje je napisao/la:Bolje postavi igrača u formi (Zlatana), nego igrača van- forme (Edina).

Ma mogao je on u Glasow, nego tražio dobru plaću, i nisu mu je željeli dati, sada kada razmislim, bolje što je otišao u KinuSaurman je napisao/la:Na Muslimovića se više ne može ozbiljno računati, jer ako nije u stanju bio naći angažman u nekoj od europskih liga nego je morao ići u Kinu onda je sve jasno.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- The_Target
- Kontakt:
Evo kako me neki prozvase neozbiljnim pa samo da odg.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/city-be ... kini/84682" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/city-be ... kini/84682" onclick="window.open(this.href);return false;
Rođeni brato
Jest ni Drogba nije mogao naci angazman u Evropi pa morao otici u Kinu...Saurman je napisao/la:Na Muslimovića se više ne može ozbiljno računati, jer ako nije u stanju bio naći angažman u nekoj od europskih liga nego je morao ići u Kinu onda je sve jasno.
Novci su u pitanju, i to velika svota novca.
A mislim da ljudi kod nas imaju totalno pogresnu percepciju te kineske lige,
ljudi ulazu ogromne pare, i to se mora odraziti na kvalitetu.
Samo nek ih Zlatan zabija, i da ga povrede zaobidju, da nam bude spreman za ove kvalifikacije.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- skyisthelimit
vecu vrijednost imaju 10 golova u Kini nego sjedenj na klupi tzv liga petice
15.10 - 15.06 ...
Onda bi Adilovic bio nezamjenjiv u repci.skyisthelimit je napisao/la:vecu vrijednost imaju 10 golova u Kini nego sjedenj na klupi tzv liga petice
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- harebianconero
- Kontakt:
Hahah, istina.harishp je napisao/la:Onda bi Adilovic bio nezamjenjiv u repci.skyisthelimit je napisao/la:vecu vrijednost imaju 10 golova u Kini nego sjedenj na klupi tzv liga petice
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The_Target je napisao/la:Evo kako me neki prozvase neozbiljnim pa samo da odg.
Dzeko je u Engleskoj zvijezda i bio bi u svakoj ligi svijeta.
Zlatan, protiv kojeg nemam nista protiv, nije zvijezda ni u Kini.
Treci napadac repke ako je u formi, stim da bi ja radije pruzio sansu nekim mladjim momcima.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
A Adilović igra tj sjedi na klupi u jednom od timova u ligi petice?harishp je napisao/la:Onda bi Adilovic bio nezamjenjiv u repci.skyisthelimit je napisao/la:vecu vrijednost imaju 10 golova u Kini nego sjedenj na klupi tzv liga petice
Vidjeli smo da je slovenačka liga za nas svemir a kamoli kineska, oni su par svjetlosnih decenija ispred nas...
Yebo ti svoju logiku.Hajde ti procitaj jos jednom,ali sve iz pocetka.Borg je napisao/la:A Adilović igra tj sjedi na klupi u jednom od timova u ligi petice?harishp je napisao/la:Onda bi Adilovic bio nezamjenjiv u repci.skyisthelimit je napisao/la:vecu vrijednost imaju 10 golova u Kini nego sjedenj na klupi tzv liga petice
Vidjeli smo da je slovenačka liga za nas svemir a kamoli kineska, oni su par svjetlosnih decenija ispred nas...
Sto se tice liga,Maribor je posebna prica a Slovenska liga drugo,jer osim Maribora ovih ostali nigdje.
Ping-pong liga fakticki tek od ove godine skontali da se para ima.
Uostalom ako bukvalno kontas sve ovo,onda je uzaludno uopste i objasnjavati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- The_Target
- Kontakt:
malta071 je napisao/la:The_Target je napisao/la:Evo kako me neki prozvase neozbiljnim pa samo da odg.
Dzeko je u Engleskoj zvijezda i bio bi u svakoj ligi svijeta.
Zlatan, protiv kojeg nemam nista protiv, nije zvijezda ni u Kini.
Treci napadac repke ako je u formi, stim da bi ja radije pruzio sansu nekim mladjim momcima.
Koju je minutazu imao Dzeko u Engleskoj, svi odjednom navijaju za City, svi odjednom imaju dresove i sliku o tom igraču da je kako kolega reče zvijezda...zar neko mora biti zvijezda da bi bio dobar igrač ( ne bih rekao da je to ispravan kriterij ). Treći napadač ... istina, a zašto??? To epsko pitanje zašto kolega, zašto veseli Pape? ( osim činjenice da selektor ima dvostruka mjerila pa igraju i pojedini igrači koji nisu standardni u svojim klubovima ). S tim stavom je bio i savez i selektor kada nam nije valjao ni Ibrahimović.
Da ovu raspravu ne vodimo u nastavke, postujem tudje misljenje i uvazavam, postujem igrace koji predstavljaju BiH pa i gore navedenog Brunu Akrapovica

Rođeni brato
Borg je napisao/la:Jest ni Drogba nije mogao naci angazman u Evropi pa morao otici u Kinu...Saurman je napisao/la:Na Muslimovića se više ne može ozbiljno računati, jer ako nije u stanju bio naći angažman u nekoj od europskih liga nego je morao ići u Kinu onda je sve jasno.
Samo nek ih Zlatan zabija, i da ga povrede zaobidju, da nam bude spreman za ove kvalifikacije.
Čuj Drogba nije mogao naći angažman u Europi.

Drogba je otišao u Kinu jer će u dvije godine uzeti 30 mil a Muslimović je zbog svoje nekvalitete završio u Kini jedna veoma bitna razlika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Guangzhou Evergrande 18 12 3 3 34 16 18 39
2 Jiangsu Sainty 18 10 5 3 32 19 13 35
3 Guizhou Renhe 18 8 6 4 30 18 12 30 Muslimović
4 Guangzhou R&F 18 9 1 8 27 25 2 28
5 Beijing Guo'an 18 8 4 6 20 20 0 28
6 Changchun Yatai 18 8 4 6 21 26 -5 28
7 Dalian Shide 18 6 7 5 25 26 -1 25
8 Hangzhou Greentown 18 6 5 7 17 24 -7 23
9 Liaoning Whowin 18 4 9 5 21 22 -1 21
10 Dalian Aerbin 18 4 8 6 30 30 0 20
11 Shandong Luneng 17 5 5 7 23 24 -1 20
12 Shanghai Shenhua 18 4 8 6 17 19 -2 20 Drogba
13 Tianjin Teda 18 5 5 8 18 21 -3 20
14 Shanghai Shenxin 18 4 6 8 19 19 0 18
15 Qingdao Jonoon 18 4 5 9 11 18 -7 17
16 Henan Construction 17 4 3 10 13 31 -18 15
Kad neko u 18 kola da 10 golova tj trećinu golova svoga tima onda treba reći "BRAVO MAJSTORE"
Pogotovo što je to naš reprezentativac koji ulazi u vrhunsku formu,
ne samo radi golova mene više oduševljavaju asistencije i pregled igre...
I da vjerovatno je mogao otići u nižerangirani klub u nekoj od liga petice otišao je u Kinu da uzme lovu jer mu je 31 godina (kao i Drogba na kraju krajeva), i drugi razlog je da će tu igrati puno veću ulogu, što i pokazuje..
2 Jiangsu Sainty 18 10 5 3 32 19 13 35
3 Guizhou Renhe 18 8 6 4 30 18 12 30 Muslimović
4 Guangzhou R&F 18 9 1 8 27 25 2 28
5 Beijing Guo'an 18 8 4 6 20 20 0 28
6 Changchun Yatai 18 8 4 6 21 26 -5 28
7 Dalian Shide 18 6 7 5 25 26 -1 25
8 Hangzhou Greentown 18 6 5 7 17 24 -7 23
9 Liaoning Whowin 18 4 9 5 21 22 -1 21
10 Dalian Aerbin 18 4 8 6 30 30 0 20
11 Shandong Luneng 17 5 5 7 23 24 -1 20
12 Shanghai Shenhua 18 4 8 6 17 19 -2 20 Drogba
13 Tianjin Teda 18 5 5 8 18 21 -3 20
14 Shanghai Shenxin 18 4 6 8 19 19 0 18
15 Qingdao Jonoon 18 4 5 9 11 18 -7 17
16 Henan Construction 17 4 3 10 13 31 -18 15
Kad neko u 18 kola da 10 golova tj trećinu golova svoga tima onda treba reći "BRAVO MAJSTORE"
Pogotovo što je to naš reprezentativac koji ulazi u vrhunsku formu,
ne samo radi golova mene više oduševljavaju asistencije i pregled igre...
I da vjerovatno je mogao otići u nižerangirani klub u nekoj od liga petice otišao je u Kinu da uzme lovu jer mu je 31 godina (kao i Drogba na kraju krajeva), i drugi razlog je da će tu igrati puno veću ulogu, što i pokazuje..
pa kad bolje procitas shvatices valjda da je rekao vec da je Drogba presao tamo zbog novca.....Saurman je napisao/la:Borg je napisao/la:Jest ni Drogba nije mogao naci angazman u Evropi pa morao otici u Kinu...Saurman je napisao/la:Na Muslimovića se više ne može ozbiljno računati, jer ako nije u stanju bio naći angažman u nekoj od europskih liga nego je morao ići u Kinu onda je sve jasno.
Čuj Drogba nije mogao naći angažman u Europi.![]()
Drogba je otišao u Kinu jer će u dvije godine uzeti 30 mil a Muslimović je zbog svoje nekvalitete završio u Kini jedna veoma bitna razlika.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], legendarnadruga i 41 gost.