fredi je napisao/la:unistila je nas ova mrtva drzava siromasna a kakva drzava takva i liga.sramota nije da nekog nabije maribor sramota nije ispasti od celika iz niksica nama je sramota jer jos uvijek ne shvatamo koliko smo kolektivno losi u na kakvom smo amaterskom nivou.previse smo se digli
Rade Paprica 9 je napisao/la:
Ja vam iz 1000 razloga želim sreću u četvrtak, ali se spremite na razno razne kuhinje. Ne bi iznenadilo da i vas osakate sudije.
Pristup i priprema za ut. su bili pogresni, nije se ozbiljno shvatio i proucio protivnik pa je sasvim ocekivati na kraju i negativan rezultat. Tako je to s kime god da igras

Kad se suprostavi spremna i pripremljena ekipa, ma nema sanse da protivnik moze sa tobom da cini sta mu je volja.
Od dana kad se saznalo za ut. Zeljeznicar-Maribor, cesto se moglo cuti; ma kakav maribor, ˙ta ce oni, ima da ih pojedemo...
Otprilike bi se moglo to reci i za Salzburg jucer, nisu bili 100% u ut. protiv Dudelangea (hajd˙ ako su se opustili u prvom susretu, ali da im se to ponovi kod kuce, pa naravno da neces proci

) i ispadaju, djaba sto svi znamo da su bolji, bogatiji, placeniji...
Mora se prici ut. 100%, toliko isfurana fraza, ali nije bez razloga, precesto se u nju uvjerimo

.
Sarajevo lagano i pomalo lezerno uslo u duel sa Hiberniansom, i imade velikih problema, primi bruku golova, nije bilo prave pripreme, dopustila se nonsalancija i opustanje, idemo mi dalje, lahko cemo...
Protiv Levskog se potrudili, odradili finu pripremu, dali 100% i imaju aktivan rez. i izglednu sansu za sljedece pretkolo.Navijaci to ocekuju, nista vise, lijepo i fino bi bilo proci...s druge strane ispasti hrabro, tijesno izgubiti, casno i posteno pasti s obrazom je isto za pohvalu, ljudi su bolji i jaci, Boze moj idemo dalje...
Pustite sudije, lopte, reflektore, komarce, vrucinu, vjetrove, spremna ekipa je na sve spremna, i garantujem da nece i ne moze biti posramnjena ma ne znam kakav da je protivnik sa druge strane.
Sve dok se bude trazio alibi i vadilo se na gore spomenute stvari, nasi klubovi ce uvijek zapinjati na prvoj prepreci u Europi i bice daleko od Europe.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black