Daj ba momku se nema sta prigovoriti, dok su se ostali znalci krili jedini je on imo muda primit loptu u Mariboru, nije on kriv sto mu je drugi partner u sredini terena idiot koji se boji svoje sjene, a kamoli igraca kad ga napadne i sto je Zeba gubio lopte kao na filmskoj traci, vjeruj ja mislim da ni Nijema ne bi mogao nastizat kolko su nasi grijesili u kreiranju napada.Baja_Zvjerka je napisao/la:Eto, opet je kriv za 2 gola. I ja sam misljenja da nije kriv kod penala, ali je opet tu bio kod lopte, ali nije nista ni pokusao uraditi. A kod treceg gola ili on ili Svraka su se morali namjestiti na tu loptu i ne dati da ona ode do Berica. Tu je najveca krivica kod oba gola Bogicevica, ali je opet Zolotic imao sansu da ne dodje do te greske, ali nije. Po meni da je bio Nyema tu, stvari bi bile drasticno drugacije, i ne bi bilo ovih golova kroz sredinu..Rios je napisao/la: Evo ja sam opet pregledao golove..Po meni,samo kod prvog i cetvrtog gola se moze govoriti o nekakvoj Zoloticevoj krivici..Kod prvog sam zapazio jos u toku direktnog prenosa..Onde je djelovao tromo i nezainteresovano,nije ispratio igraca..Kod cetvrtog je morao jace uci u duel,mozda i napraviti faul..Drugi i treci gol nikako ne mogu biti njegova krivica,ni najmanja..Ono su katastrofalne greske Bogicevica..Inace Zolotic je po meni obje tekme odigrao pristojno..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Eto, opet je kriv za 2 gola. I ja sam misljenja da nije kriv kod penala, ali je opet tu bio kod lopte, ali nije nista ni pokusao uraditi. A kod treceg gola ili on ili Svraka su se morali namjestiti na tu loptu i ne dati da ona ode do Berica. Tu je najveca krivica kod oba gola Bogicevica, ali je opet Zolotic imao sansu da ne dodje do te greske, ali nije. Po meni da je bio Nyema tu, stvari bi bile drasticno drugacije, i ne bi bilo ovih golova kroz sredinu..[/quote]Rios je napisao/la:Evo ja sam opet pregledao golove..Po meni,samo kod prvog i cetvrtog gola se moze govoriti o nekakvoj Zoloticevoj krivici..Kod prvog sam zapazio jos u toku direktnog prenosa..Onde je djelovao tromo i nezainteresovano,nije ispratio igraca..Kod cetvrtog je morao jace uci u duel,mozda i napraviti faul..Drugi i treci gol nikako ne mogu biti njegova krivica,ni najmanja..Ono su katastrofalne greske Bogicevica..Inace Zolotic je po meni obje tekme odigrao pristojno..
Pa dobro,kad bi isli bas u neke analize-prvi i cetvrti gol mogu i njemu ici na dusu..Ali ni tu nije bas jedini i iskljucivi krivac..Sukrivac jeste definitivno..Kod prvog se on cini mi se oslonio na odbranu,da ce blokirati sut..Kod treceg je krenuo na loptu,mozda malo kasnije..Ali brate opet je isla direktno na Bogija koji je uzasno reagovao..Uzasno..Pa moglo se desiti da je Zola nadskocio igraca Maribora i da se ona opet slucajno odbije prema Bericu..E kod cetvrtog..Tu je neiskustvo ucinilo svoje najprije..Ako sam dobro vidio,cak je Zola slucajno sutnuo loptu prema igracu Maribora..Opet kazem ako sam dobro vidio..Sve u svemu,Zola je mlad igrac,perspektivan,nije jedini krivac za ova dva gola,a ta sukrivica mu se moze oprostiti..Bar mu je ja mogu halaliti..[/quote]
Halal olsun. Previse smo ga digli a nije kakav igrac.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
a moze bit sa svojih 19 god. "kakav igrac" ? mozda i moze i sigurno ima vise sanse od onih koje smo isto tako digli a imaju 27+..Paranoja je napisao/la:
dajte ba malo realnosti momak je odigro sasvim solidne i prolazne tekme nije fazon ne spomenut naseg pleya nasu masinu koja je u mariboru uz svo iskustvo znanje i sve ostalo odigro dosta dosta losije od malog zoole.....
ali ne gdje ces pomenut Zebu u negativnom kontekstu nego opleti po mladosti i ne iskustvu..
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !
-
- Kontakt:
Halal olsun. Previse smo ga digli a nije kakav igrac.[/quote]
a moze bit sa svojih 19 god. "kakav igrac" ? mozda i moze i sigurno ima vise sanse od onih koje smo isto tako digli a imaju 27+..
dajte ba malo realnosti momak je odigro sasvim solidne i prolazne tekme nije fazon ne spomenut naseg pleya nasu masinu koja je u mariboru uz svo iskustvo znanje i sve ostalo odigro dosta dosta losije od malog zoole.....
ali ne gdje ces pomenut Zebu u negativnom kontekstu nego opleti po mladosti i ne iskustvu..[/quote]
Respect ovo za Zebu ... pichka obicna nigdje na gostujucim tekmama al haj valjda je on zasticena vrsta pa nesmije niko nista protiv njega. Al mislim da je i Amaru pun k.... Zebe i njegovog peglanja lopte. J... ga ispali idemo dalje ide prvenstvo i bitno nam je da krenemo zestoko odmah 3 boda iz Varupa city-a!!!
a moze bit sa svojih 19 god. "kakav igrac" ? mozda i moze i sigurno ima vise sanse od onih koje smo isto tako digli a imaju 27+..
ali ne gdje ces pomenut Zebu u negativnom kontekstu nego opleti po mladosti i ne iskustvu..[/quote]
Respect ovo za Zebu ... pichka obicna nigdje na gostujucim tekmama al haj valjda je on zasticena vrsta pa nesmije niko nista protiv njega. Al mislim da je i Amaru pun k.... Zebe i njegovog peglanja lopte. J... ga ispali idemo dalje ide prvenstvo i bitno nam je da krenemo zestoko odmah 3 boda iz Varupa city-a!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakvi likovi!!!Grohotom se smijem, sto bi Djuro rekao!
Cuj Zoloticu,koji je odusevio i bio nas NAJBOLJI(namjerno naglasavam najbolji,jer je to realno)igrac,se spocitava nesto??Svi ovi koji imaju nesto u pravcu njegove kritike,nek se ostave pracenja fudbala...Nije to,gospodo,za vas!

Slazem se..Ja sam vec rekao da je Zola odigrao pristojno ove dvije utakmice,i da mu se zbog njegovih godina moze oprostiti poneka greska i sukrivica kod dva gola konkretno..Perspektivan je,dobit ce sansu i ostalo je na njemu..Takodjer sam rekao da su najlosiji utisak u ovom dvomecu sa Mariborom na mene ostavili Zeba i Bogi..ekyy je napisao/la:a moze bit sa svojih 19 god. "kakav igrac" ? mozda i moze i sigurno ima vise sanse od onih koje smo isto tako digli a imaju 27+..Paranoja je napisao/la:
ali ne gdje ces pomenut Zebu u negativnom kontekstu nego opleti po mladosti i ne iskustvu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ja bih volio da ste sinoć pobijedili

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Zna li se sta ce biti sa Yoshidom, hoce li potpisati ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mi golove nismo davali radi mozda Zebe, Jamaka, Adilovica, itd. Ali smo ih primali (i to 6 komada) radi DMF igraca, i stopera.. To je sustina, jer nije jedan Zeba kriv sto je imao nedostatak lucidnosti u napadu, zato jer je odbrana primila 6 komada sve kroz sredinu, gdje realno trebaju najvise da presjecaju akcije Svraka i Zolotic...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vidi druze,da je bio bas najbolji i nije..Tu titulu najboljeg po meni najprije zasluzuju Kerla i Bekric..Da ima nekih elemenata njegove krivice-ima..Pogledaj malo golove iz Maribora,vjerujem da ces i ti za koga je fudbal i pracenje istog,takodjer primjetiti neke Zoline propuste..Ali mlad je momak,talentovan,fina buducnost ispred njega..I da opet naglasim,odigrao je pristojno dvije utakmice..NEZALAGANJE je napisao/la:Kakvi likovi!!!Grohotom se smijem, sto bi Djuro rekao!![]()
![]()
Cuj Zoloticu,koji je odusevio i bio nas NAJBOLJI(namjerno naglasavam najbolji,jer je to realno)igrac,se spocitava nesto??Svi ovi koji imaju nesto u pravcu njegove kritike,nek se ostave pracenja fudbala...Nije to,gospodo,za vas!
Edit Prvi i cetvrti gol konkretno..I opet kazem,sukrivice..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bekric za 45min igre najbolji?Kerla,koji je odigrao dobro,ali je clan odbrane koja je primila 6 golova?Nema dileme uopste ko je bio najbolji i ko je jedini dobivao duele na terenu,istina uz Kerlu...Nema tu njegove greske uopste,vec je greska u sporosti nasih odbrambenih igraca...Jednostavno nemaju brzinu da odreaguju,posebno Bogicevic...Rios je napisao/la:Vidi druze,da je bio bas najbolji i nije..Tu titulu najboljeg po meni najprije zasluzuju Kerla i Bekric..Da ima nekih elemenata njegove krivice-ima..Pogledaj malo golove iz Maribora,vjerujem da ces i ti za koga je fudbal i pracenje istog,takodjer primjetiti neke Zoline propuste..Ali mlad je momak,talentovan,fina buducnost ispred njega..I da opet naglasim,odigrao je pristojno dvije utakmice..NEZALAGANJE je napisao/la:Kakvi likovi!!!Grohotom se smijem, sto bi Djuro rekao!![]()
![]()
Pa ako idemo tom logikom onda su svi katastrofa jer su dio tima koji je primio 6 golova..Nema najboljeg u tom slucaju..Ja gledam pojedinacno,ko je se to u izdvojio od ostalih..Bekric,moras priznati,je od tog nekog ofanzivnog dijela ekpie pokazao najvise drskosti,zelje,pa ako hoces i znanja..I nazalost za to je imao samo poluvrijeme..Za Kerlu si i sam rekao da je odigrao dobro,dobio je gotovo sve duele,izgledao najsigurniji..Eh eto iza njih dvojice bi ja stavio Zolotica,dakle na neko 3 mjesto..Pa onda Kvesic,Adilovic (koji je odigrao lavovski posebno u Mariboru),Antolovic..Znaci govorimo o utiscima pojedinacnim u dvije utakmice..NEZALAGANJE je napisao/la:Bekric za 45min igre najbolji?Kerla,koji je odigrao dobro,ali je clan odbrane koja je primila 6 golova?Nema dileme uopste ko je bio najbolji i ko je jedini dobivao duele na terenu,istina uz Kerlu...Rios je napisao/la:Vidi druze,da je bio bas najbolji i nije..Tu titulu najboljeg po meni najprije zasluzuju Kerla i Bekric..Da ima nekih elemenata njegove krivice-ima..Pogledaj malo golove iz Maribora,vjerujem da ces i ti za koga je fudbal i pracenje istog,takodjer primjetiti neke Zoline propuste..Ali mlad je momak,talentovan,fina buducnost ispred njega..I da opet naglasim,odigrao je pristojno dvije utakmice..NEZALAGANJE je napisao/la:Kakvi likovi!!!Grohotom se smijem, sto bi Djuro rekao!![]()
![]()
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kako sebi uzimate za pravo analizirati jedinog igraca za kojeg se moze reci da je odigrao maximalno (Ipak je Zoli samo 18 godina).Grijesio jeste ali daleko manje od drugih.Trebali bi poceti sebe malo analizirati jer sa svojim analizama samo mozete stetiti tom djetetu jer sigurno i on ovo cita.Pustite pricu ima njega ko analizirati i savjete mu davat.Rios je napisao/la:Evo ja sam opet pregledao golove..Po meni,samo kod prvog i cetvrtog gola se moze govoriti o nekakvoj Zoloticevoj krivici..Kod prvog sam zapazio jos u toku direktnog prenosa..Onde je djelovao tromo i nezainteresovano,nije ispratio igraca..Kod cetvrtog je morao jace uci u duel,mozda i napraviti faul..Drugi i treci gol nikako ne mogu biti njegova krivica,ni najmanja..Ono su katastrofalne greske Bogicevica..Inace Zolotic je po meni obje tekme odigrao pristojno..Baja_Zvjerka je napisao/la:Po meni igrac koji je potpuno nedorastao ovim dvjema utakmicama i prvensetveno koji je kriv za onakav debakl u Mariboru je Zolotic. Pazljivo sam pregledao golove sa prve utakmice, i moram reci da su sva 3 gola iz igre njegova krivica, a mozda i mali dio krivice za penal.
1gol: momak pusta igraca ispred njega da mu pobjegne 3,4 m sa loptom, i brzi je od njega duplo sa loptom, a bili su u liniji i mogao mu je uzeti loptu klizecim startom bez prekrsaja samo da se malo potrudio i sprintom ga sustigao.
2 gol: bio je penal, ali lopta je opet njega preletila gdje on trci potpuno indisponirano i ne gleda kako se odvija situacija, ali opet veca je krivica Bogicevica.
3 gol: Handanovic ispucava loptu, on kao prilazi sa ledja, nakon leta lopte od 60 m, i nesto kao nogom pokusava ??? Imao je vremena 100 puta da se namjesti i ne dozvoli igracu Maribora da glavom loptu posalje prema Bericu koji postize pogodak, koji je opet stoper mogao zaustaviti, ali do te prilike nije smjelo doci.
4 gol: Potpuna krivica Zolotica, Tavares mu nekako izmigolji loptu iz nogu, doda je na stranu, i opet ga nas ispraca pogledom kako ovaj ode u sesnaesterac i postize pogodak.
Moj zakljucak je da Zolotic apsolutno ne prati loptu svojom trkom, kao sto je to radio Nyema koji je duplo brze trcao od njega, i vise je terena pokrivao tokom utakmice. Po meni on nema mjesta u Zelji u evropskim utakmicama, fali mu dosta iskustva, i mislim da bi cak i Bekric, ili Vasilic odigrao bolje tog zadnjeg veznog.
Da neko ne bi napadao, evo video pa pogledajte, a ovoj sinoc utakmici necu nista pricati, jer sam misljenja da smo odlicno otvorili utakmicu i da smo trebali voditi, ali nas je sudija momacki uje*ao. Jedina zamjerka je da je u obje utakmice Bekric MORAO poceti od prve minute. Eh sad ako je dogovor da on odradi transfer u Zilinu, onda ne zamjeram radi tog poteza jer je Bekric covjek koji voli ovaj klub svim srcem, i mi mu se moramo oduziti tako sto necemo praviti problem ukoliko je vec transfer dogovoren.
[youtube][/youtube]
Morao sam se javiti na ove gluposti
- ZlatnaDolina
Jb vas vise raspravljanje
zna li iko ime navijacke pjesme koja se pustala na pol. sinoc ?? ona u navijackom fazonu "Ooooo"
??? hajde ako neko zna neka preko pp. ili je postavi, hvala unaprijed 

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Vec je potpiso i ne znam cemu ti smajlici stalno u tvojim postovima mislim na ovaj (Elegant je napisao/la:Zna li se sta ce biti sa Yoshidom, hoce li potpisati ?

Nije sve tako sivo
- inacefindecko
- Kontakt:
hajmo reći STOP više ovim crnim pričama, eto svak je rekao što je mislio, sad se samo ponavljamo na nekim nebitnim stvarima..
IDEMO STVORITI PONOVO ŠAMPIONSKU ATMOSFERU!
idemo pokoriti ovu ligu, kup, pa sljedeće godine možda budemo imali više sreće, vjerovatno ćemo imati više iskustva.
idemo pokoriti ovu ligu, kup, pa sljedeće godine možda budemo imali više sreće, vjerovatno ćemo imati više iskustva.
Sto se lige tice,tesko ko nam moze parirati ove sezone.Imamo najjacu ekipu.Tako da ako Bog da dupla ostaje na Grbavici.Ono sto nam treba biti jedan od ciljeva jeste osposobiti Grbavicu za europske utakmice.Samim tim sanse bi nam se pojacale za nekih 30% posto za neki iskorak u europi.Imamo dovoljno vremenainacefindecko je napisao/la:hajmo reći STOP više ovim crnim pričama, eto svak je rekao što je mislio, sad se samo ponavljamo na nekim nebitnim stvarima..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ponosan sam na Jug sinoc !!!!!sto se tima tice prosetat cemo se opet ovom nasom ligom
Bekric za pol pokazao da je nas najbolji igrac
ko je bio na kosevu imao je priliku vidit sta nam je onaj smrad holandski radio
i sa aktivnijim rez bi nam bilo jos gore
uglavnom nema potrebe da budemo razocarani i ove god DUPLA KRUNA
Bekric za pol pokazao da je nas najbolji igrac
ko je bio na kosevu imao je priliku vidit sta nam je onaj smrad holandski radio
i sa aktivnijim rez bi nam bilo jos gore
uglavnom nema potrebe da budemo razocarani i ove god DUPLA KRUNA
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Želim ovdje ostaviti jedan od prvih komentara i reći ću samo jednu stvar:
O ŽELJI SE NE PRIČA, ŽELJO SE ŽIVI. O ŽELJI PRIČAJU DRUGI, MANJI OD NAS
Eto toliko za početak, plavi jarani će znati na šta sam mislio. Inšallah!
Što se tiče utakmice protiv Maribora, to je još uvijek rana koja boli, o njoj nešto više kasnije.
O ŽELJI SE NE PRIČA, ŽELJO SE ŽIVI. O ŽELJI PRIČAJU DRUGI, MANJI OD NAS

Eto toliko za početak, plavi jarani će znati na šta sam mislio. Inšallah!
Što se tiče utakmice protiv Maribora, to je još uvijek rana koja boli, o njoj nešto više kasnije.
u potpunosti se slažemTMovac je napisao/la:Sto se lige tice,tesko ko nam moze parirati ove sezone.Imamo najjacu ekipu.Tako da ako Bog da dupla ostaje na Grbavici.Ono sto nam treba biti jedan od ciljeva jeste osposobiti Grbavicu za europske utakmice.Samim tim sanse bi nam se pojacale za nekih 30% posto za neki iskorak u europi.Imamo dovoljno vremenainacefindecko je napisao/la:hajmo reći STOP više ovim crnim pričama, eto svak je rekao što je mislio, sad se samo ponavljamo na nekim nebitnim stvarima..

Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 25 jul 2012, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.