Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zoranjuventus 0244 je napisao/la:Evo da se i ja predstavim nakon puno vremena provedenog na forumu.![]()
Sabahudin iz Cazina, student, navijam za Juventus. Dosta za sad
g rahic ...onda moras da poznajes jednog mog jarana iz g rahica....neko iz mase1 je napisao/la:Brcak g.rahic veliki sam fan svih nasih reprezentativaca.
Koji jaro iz G.Rahica?King Kenny je napisao/la:g rahic ...onda moras da poznajes jednog mog jarana iz g rahica....neko iz mase1 je napisao/la:Brcak g.rahic veliki sam fan svih nasih reprezentativaca.
Melis...neko iz mase1 je napisao/la:Koji jaro iz G.Rahica?King Kenny je napisao/la:g rahic ...onda moras da poznajes jednog mog jarana iz g rahica....neko iz mase1 je napisao/la:Brcak g.rahic veliki sam fan svih nasih reprezentativaca.
Pa gdje si zrmljače, kako si mi?MustafaP je napisao/la:Ćao jarani.
Nikako ne mogu naći neki dio ovog foruma gdje se mogu predstaviti kao novi član. Pa ako vi nađete prebacite mi ovu temu tamo ako vam nije problem.
Ja sam Mustafa Poplava. Historija moje familije vam je duga, ali da vas ne morim porijeklom sam iz Crne Gore po babi, po majci iz Konjica gdje sam i rođen. Živim u Mostaru, jer tu radim.
Možete me zvati Mujo, tako me zovu i u kući.
Volim sport jako puno. Ali za ovaj forum sam tek saznao jučer iako pratim portal već 3 godine. Mislim znao sam i za forum, ali sam mislio da se članstvo na njemu plaća.
Najviše od svih sportova volim fudbal i od kad znam za sebe navijam za NK Željezničar ili kako ga mi od miline zovemo Željo. Željo je dio mog identiteta. Kad me pitaju kako se osjećam kad sam sretan ja im kažem "željarim brate danas, željarim", kad me pitaju kad sam tužan i neraspoložen kažem im "pitarim brate danas, pitarim".
Moj najdraži igrač je Adilović. Vjerujem da je on klasa Džeke samo mora otići vani i probiti se na svjetsku scenu.
Imam 30 godina i nisam oženjen. Još nisam našao pravu hanumu za svatova. Eto nek pripadnice ljepšeg pola s foruma znaju da sam slobodan. Šala mala.
Aferim braćo, čujemo se po forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.