Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Znaci izveo Veh Grafita????
Biciklo i lagano lijevom iskosa sa nekih 5 metara majstorski potkop'o preko golmana koji mu je klizio u noge.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nogom ljevom.a Grafonja zamjenjen sa PekarikomBOSNA JE ZAKON je napisao/la:kakav je bio gol, glavom, nogom?????
jel to dzeko skinuo majicu pa dobio zuti??
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jedva cekam da vidim gol 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
mora da ga je izveo jer hoce da se brani...ali svaka cast Dzeki! nadam se da ce bit snimak gola
Gledas li ti utakmicufico45 je napisao/la:mora da ga je izveo jer hoce da se brani...ali svaka cast Dzeki! nadam se da ce bit snimak gola
P.S Imaju losu gol razliku a Veh se brani na svom terenu protiv prosjecnog Hanovera
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nek Dzeko zabije jedan Manchester-u i sve ce bit dobroharishp je napisao/la:Gledas li ti utakmicufico45 je napisao/la:mora da ga je izveo jer hoce da se brani...ali svaka cast Dzeki! nadam se da ce bit snimak golaMada sa onakvom odbranom petaka im u Manchesteru primiti.
P.S Imaju losu gol razliku a Veh se brani na svom terenu protiv prosjecnog Hanovera
Kakav gol zabi miske?
http://forum.rojadirecta.org/viewtopic.php?t=77104
evo vam golova...
Misimovic i Dzeko kao Brazilci...
evo vam golova...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
kakva majstorija:o
zgleda mu prija interesovanje seville 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Lijepi golovi, nema sta! 
- velez_mostar
- Kontakt:
A gola Dzeke...svaka cast majstore...iz ovakve situacije samo veliki postizu golove!
Nevjerovatni su fakat! Misimovic i Dzeko mogu gdje god hoce na zimskom prelazu...
aaaaaaaaj golova covjece,sto ih komentatror hvali,a tako i trebaPirke je napisao/la:http://forum.rojadirecta.org/viewtopic.php?t=77104
evo vam golova...
proradilo jeeeeee xD
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Kako ih Englezi hvale...prvo za assistenciju..pa za gol...."As we mentioned, you can only contain him for so long! It' only a matter of time, you cannot contain him. Drop him out of a boat, and stick him at the bottom of the ocean, cause he'll find a way to break you."

- rob do bagro
- Kontakt:
sta sam rekorob do bagro je napisao/la:Ja mislim da ce ga Dzekson opet dati...on gori sad za golovima al ne treba puno gorit jer bi mogao da izgori![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Onaj Ray Hudson je stvarno smijesan. Kad je Miske dao gol kaze "he hits the top corner postage stamp taken of he licks it cleanly".
TokiVoki je napisao/la:Ne postoji prava i kriva asistencija, asistencija je sistencija...dr_arsla je napisao/la:nije bilo prvave asistencije kod drugog gola..vise iz guzve se dobro snasao..
nije bilo zle namjere niti ponistavanja zasluzene hvale samo sam pokusao malo docarati situaciju onima koji je ne mogu pratiti uzivo...
inace dzeko sigurno u timu kola a vjerovatno i miske...
"It's Misimovic; the master, the maestro, the man! It's all technique."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Daduli, General505, Google Adsense [Bot], Sarun i 38 gostiju.