FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Jel ovo neka patka za reflektore ili neko ima ozbiljnu informacije? 

Mens sana in corpore sano.
Tako mi rekao pomocni trener Knezevic ,ne bi valjda lagao bezveze,vjerovatno ima necegadjoleprijedor je napisao/la:Jel ovo neka patka za reflektore ili neko ima ozbiljnu informacije?

Ništa od Handžića. 

Sakan danas trenirao 

Nadam se da smo počeli da potpisujemo profesionalne ugovore prema kojima možda nešto i klub dobije za obeštećenje a ne kako ko hoće da odlazi 

Evo da napisem za one koji nisu blizu stadiona pa da mogu da vide svaki dan sta se radi,ja sam blizu pa da vas obavjestim,teren je pokosen i trenutno se valja jako fino izgleda ,prskalice su zavrsene i trenutno rade,ono za domace,goste i delegate sto je bilo na istoku ,vraceno je na zapad jer se na istoku radi na stazi da ima 6 staza
Stolice bi trebale stici uskoro,a naculo se nesto da bi trebali biti postavljeni reflektori
Eto toliko ako bude jos sta javim vam :DD

-
- Kontakt:
Trava vizuelno izgleda dobro , a ustvari je sranje....Zimus su mjenjali travu ali dzabe im kad ne znaju da je odrzavaju. 

Niko nije mjenjao travu, pravili sistem za navodnjavanje koji će biti u funkciji nikad, a što se terena tiče, očajan kao i uvijek. Je li danas utakmica u Bihaću?
Jeste1928 je napisao/la:Niko nije mjenjao travu, pravili sistem za navodnjavanje koji će biti u funkciji nikad, a što se terena tiče, očajan kao i uvijek. Je li danas utakmica u Bihaću?
Kako sam cuo jutros se bivsi igrac Sarajeva,Lecha i Veleza Haris Handzic prikljucio ekipi Rudara ka Bihacu gdje ce vec danas nastupiti u novom klubu Rudaru iz PrIjedora ,Handza Sretno !
-
- Kontakt:
I jedno i drugo....a trava ko i uvijek.1928 je napisao/la:Niko nije mjenjao travu, pravili sistem za navodnjavanje koji će biti u funkciji nikad, a što se terena tiče, očajan kao i uvijek. Je li danas utakmica u Bihaću?

Jeste, jeste. Handžić ipak došao. 
U krugovima oko Rudar Prijedora se šuška da se pred start prvenstva sprema još jedna "bomba" kada su pojačanja u pitanju, ali su juče svi bili "zakopčani do grla". Niko nije želeo da priča o tome.
- Sve ćete saznati kada dođe vreme za to. Radi se o napadaču i mogu da vam kažem da je rođen van prostora Balkana. Njegovo ime ni boju kože neću da vam otkrijem - rekao je kratko Velimir Stojnić.
Da li se to u Rudar Prijedoru sprema još jedna atrakcija poslije dolaska Dominikanca Azeveda Suareza videćemo?

U krugovima oko Rudar Prijedora se šuška da se pred start prvenstva sprema još jedna "bomba" kada su pojačanja u pitanju, ali su juče svi bili "zakopčani do grla". Niko nije želeo da priča o tome.
- Sve ćete saznati kada dođe vreme za to. Radi se o napadaču i mogu da vam kažem da je rođen van prostora Balkana. Njegovo ime ni boju kože neću da vam otkrijem - rekao je kratko Velimir Stojnić.
Da li se to u Rudar Prijedoru sprema još jedna atrakcija poslije dolaska Dominikanca Azeveda Suareza videćemo?
0:1 u Bihaću. Burduš ga zabio. 
- Stolice se krenule iz Njemačke, od istog su dobavljača kao i one postavljene na zapadu koje su se pokazale kao odlične. Do petka bi trebalo da stignu i odmah će početi njihovo postavljanje - istakao je vršilac dužnosti sekretara FK Rudar Prijedor Milan Milunović Milun.

http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;

- Stolice se krenule iz Njemačke, od istog su dobavljača kao i one postavljene na zapadu koje su se pokazale kao odlične. Do petka bi trebalo da stignu i odmah će početi njihovo postavljanje - istakao je vršilac dužnosti sekretara FK Rudar Prijedor Milan Milunović Milun.

http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: K0MT, dana/u 26 jul 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Samo nek se pobjeđuje.
A stvarno nam treba još igrača, nisu ih dovoljno doveli. Je li ovo ipak u funkciji sistem za navodnjavanje? 

Jel sam ja negde nešto propustio ili je u klub uletio neko sa parama?
Imena koja se vrte oko Rudara su imena koja u BiH ligi mogu da se bore za vrh tabele komotno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Imena koja se vrte oko Rudara su imena koja u BiH ligi mogu da se bore za vrh tabele komotno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Niko od njih nije još potpisao. Bježe glavom bez obzira kad vide cifru na ponuđenom ugovoru. Kao i ovaj mali Vuković iz Partizana koji vjerovatno neće ostati, nezadovoljan ponuđenim.
-
- Kontakt:
Juce' ste fino igrali , dobro ste uigrani , gurate napadacima u prostor loptu ... Fina ekipa . Gol je pao nakon greske na sredini terena i ovaj vas igrac dade sa nekih 25 m gol . Nasi dominirali citavim susretom ali nije nas htio gol :/ Drago mi je bilo Zerica vidjeti nakon dugo vremena . Sretno u PL 

Zanimljiv vam onaj mali niger,metar i želja da naraste,ali borben momak 

it's football day
-
- Kontakt:
Cuj mi fino igrali? Pa mi se prethodne 2-3 prijateljske nismo mogli sastaviti sa loptom , ali je fino cuti od druge strane da igramo dobro.kenanSN1996 je napisao/la:Juce' ste fino igrali , dobro ste uigrani , gurate napadacima u prostor loptu ... Fina ekipa . Gol je pao nakon greske na sredini terena i ovaj vas igrac dade sa nekih 25 m gol . Nasi dominirali citavim susretom ali nije nas htio gol :/ Drago mi je bilo Zerica vidjeti nakon dugo vremena . Sretno u PL

znaci ipak nije vas kvalitet vec nas nekvalitet
Ekipa vam stvarno dobro izgleda,a po meni najbolji igrac sa brojem 10 sto je usao u 2 pol. sam nas je pobjedio.

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz, Rule_hz i 13 gostiju.