Pjanić dobro odigrao, mislim da nije imao pogrešna dodavanja u ovom poluvremenu
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Prelijepo igra Roma, bolji su bili u prvom poluvremenu od Liverpoola...
- IlPrincipino
- Kontakt:
gledao sam samo prvo poluvrijeme...šteta što nije bilo golova jer je bilo odličnih prilika...Roma bila bolja u prvom poluvremenu. Bilo je odlilčnih pojedinaca u Romi...odbrana ponovo tanka...Taddei nek bude samo rezerva...treba neko bolji sa defanzivnim karakteristikama tu...Rossi je zaluto..ali i on je bio bolji nego protiv Poljaka...minimalno dva beka i jedan kvalitetan stoper još fali...ovo ostalo jako dobro..veza je bila odlična...kako su samo brzo kombinirali..dodavanja iz prve..vjerujem da će Roma biti samo još bolja i bolja...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
taddei je nakon samo par minuta utakmice skrivio penal sreca pa sudija nije nista svirao. roma je fino odigrala, napravila dobar presing na vezni red liverpoola sto je urodilo plodom. roma je bila bolja taman za ovaj jedan gol.IlPrincipino je napisao/la:gledao sam samo prvo poluvrijeme...šteta što nije bilo golova jer je bilo odličnih prilika...Roma bila bolja u prvom poluvremenu. Bilo je odlilčnih pojedinaca u Romi...odbrana ponovo tanka...Taddei nek bude samo rezerva...treba neko bolji sa defanzivnim karakteristikama tu...Rossi je zaluto..ali i on je bio bolji nego protiv Poljaka...minimalno dva beka i jedan kvalitetan stoper još fali...ovo ostalo jako dobro..veza je bila odlična...kako su samo brzo kombinirali..dodavanja iz prve..vjerujem da će Roma biti samo još bolja i bolja...
You are someone else I am still right here
meni se u ove dvije tekme svidja sto iz 3-4 dodavanja dolazimo do protivnickih 16m, a kod enriqea je bilo nakon 100 dodavanja, pa kada dodju onda opet vrati nazad
rosi igrao cijelu tekmu, valjda to znaci da mu je oprostajna, kriza je samo takva
napad je ubojit samo tako, a onaj lopez sa 17 godina se gradi kao da ima 27, bice ono pravo eben igrac
rosi igrao cijelu tekmu, valjda to znaci da mu je oprostajna, kriza je samo takva
napad je ubojit samo tako, a onaj lopez sa 17 godina se gradi kao da ima 27, bice ono pravo eben igrac
nema potpisa
Ako misliš na ono rame/ruku mislim da je ipak igrao ramenom i da nije bilo govora o penalu...fera je napisao/la:taddei je nakon samo par minuta utakmice skrivio penal sreca pa sudija nije nista svirao. roma je fino odigrala, napravila dobar presing na vezni red liverpoola sto je urodilo plodom. roma je bila bolja taman za ovaj jedan gol.IlPrincipino je napisao/la:gledao sam samo prvo poluvrijeme...šteta što nije bilo golova jer je bilo odličnih prilika...Roma bila bolja u prvom poluvremenu. Bilo je odlilčnih pojedinaca u Romi...odbrana ponovo tanka...Taddei nek bude samo rezerva...treba neko bolji sa defanzivnim karakteristikama tu...Rossi je zaluto..ali i on je bio bolji nego protiv Poljaka...minimalno dva beka i jedan kvalitetan stoper još fali...ovo ostalo jako dobro..veza je bila odlična...kako su samo brzo kombinirali..dodavanja iz prve..vjerujem da će Roma biti samo još bolja i bolja...
Roma odigrala prelijepo pogotovo u prvom poluvremenu, Osvaldo je imo par promašaja na kraju je rezultat mogo biti dosta visoči u Rominu korist. Ovi igraju neku tiki-taka, ma ni slično.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
prvo sa cataniom kuci, pa onda inter u gostima
zadnja dva kola milan i napoli
nema potpisa
Poslije intera još dvije u gostima, torino i cagliari čini mi seAdmir_Sa je napisao/la:prvo sa cataniom kuci, pa onda inter u gostima
NAPRIJED NARODE!
Veceras u pola 3 igramo protiv El Salvadora
Evo link za tekmu braco Romanisti http://www.thefirstrow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo po 6 pobjedu u nizu pod vodstvom Zemana
Forzza Roma
Evo link za tekmu braco Romanisti http://www.thefirstrow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Forzza Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
u 2h je utakmicaManuel je napisao/la:Veceras u pola 3 igramo protiv El Salvadora
Forzza Roma
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ja mislio u pola 3 hvala brate
ima li prijenos na tv-u???
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
imas ovdje al neko snima telefonom nidje veze,a i nista se ne vidi " onclick="window.open(this.href);return false;ElLoco7 je napisao/la:nema ni streamova a kamoli na tv-u..
http://www.rojadirecta.me/goto/elsalvad ... .html.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo malo bolji..
evo malo bolji..
haj bar se sad nesto vidi
http://mediacenter.elgrafico.com/envivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
dosad najbolji..
dosad najbolji..
taman sam ga nasao al hvala u svakom slucaju,sad bar da fino drugo poluvrijeme pogledamo

1:1 kako smo naivan gol primili
I na kraju dobismo 2:1 i ako nam je ovo najgora tekma do sada koju smo odigrali,odbrana opet katastrofalna ali sreca pa smo imali raspolozenog golmana inace bi ovu tekmu 100% izgubili al kako god najvazniji je rezultata a on ide u nasu korist
FORZZA ROMA
FORZZA ROMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.