Urby 34.21 %
De Sciglio 21.98 %
El Shaarawy 16.74 %
EDIT: i eto to će vjerovatno biti to
GdS reports that the negotiations with Montpellier for Yanga-Mbiwa won't be that complicated. The deal could be sealed at €7.5m.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
GdS reports that the negotiations with Montpellier for Yanga-Mbiwa won't be that complicated. The deal could be sealed at €7.5m.
A gdje su Taiwo i Didacsenad_flamin je napisao/la:UFFICIALE
1 Marco AMELIA -
2 Mattia DE SCIGLIO -
5 Philippe MEXES -
8 Antonio NOCERINO -
10 Kevin Prince BOATENG -
12 Bakaye TRAORE' -
13 Francesco ACERBI -
15 Djamel MESBAH -
16 Mathieu FLAMINI -
18 Riccardo MONTOLIVO -
20 Ignazio ABATE -
21 Kevin CONSTANT
23 Massimo AMBROSINI -
25 Daniele BONERA -
28 Urby EMANUELSON
32 Christian ABBIATI -
9 Alexandre PATO -
59 GABRIEL -
14 Rodney STRASSER -
4 Sulley MUNTARI -
70 De Souza Robson ROBINHO
76 Mario YEPES -
77 Luca ANTONINI -
92 Stephan EL SHAARAWY
99 Antonio CASSANO

Ne znam, ja nemam ništa protiv Boa#10, istinski je i hardcore milanistaIlPrincipe je napisao/la:
Ja mislim da su po njihovom vremenu ,i bas sam htio da pitam u koliko to onda sati dodje kod nasrastafarian je napisao/la:Ne znam, ja nemam ništa protiv Boa#10, istinski je i hardcore milanistaIlPrincipe je napisao/la:![]()
Nego ove tekme, po čijem su one vremenu, njihovom, ili našem lokalnom?
Lassana Diarra wants an annual salary of €4.5m to join Milan. Milan are willing to pay him €2.5m per year. [Corriere dello Sport].
Ionako je 10-ka izgubila na važnosti..Titova-Juga je napisao/la:Jebš ti moj Milan gdje je Prince numero 10 :- (
rastafarian je napisao/la:Ionako je 10-ka izgubila na važnosti..Titova-Juga je napisao/la:Jebš ti moj Milan gdje je Prince numero 10 :- (

To se postujesenad_flamin je napisao/la:Lassana Diarra wants an annual salary of €4.5m to join Milan. Milan are willing to pay him €2.5m per year. [Corriere dello Sport].eto i izvor za @mehu-medu
![]()
harunsmajic je napisao/la:Na internetskoj stranici Real Madrida stoji da je Milan ponudio 13m eura za Kaku !
Strasan scenariomeskalin je napisao/la:harunsmajic je napisao/la:Na internetskoj stranici Real Madrida stoji da je Milan ponudio 13m eura za Kaku !
Dovesti kaku i prodati Abatea za 20 milijuna i dobit ce i Anttonina, i onda staviti Taiwa lijevo desno kupiti nekog betona poput Alvesa
Viking je napisao/la:valjda mozete u LP dogodine, ja se iskreno nadam i navijam za vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.