Zahvaljujem.legenda reala je napisao/la:Jesu stigli ti Bugari ili neće dolaziti u Sarajevo do utakmice![]()
rastafarian
Ima na FACE TV
A nekako je mirno u gradu, isto kao zatišje pred buru. Ili će biti na kraju ona: tresla se gora, rodio se miš

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zahvaljujem.legenda reala je napisao/la:Jesu stigli ti Bugari ili neće dolaziti u Sarajevo do utakmice![]()
rastafarian
Ima na FACE TV
ja koliko sam cuo, da ce 3-4 sata prije pocetka tekme preci granu, teklegenda reala je napisao/la:Jesu stigli ti Bugari ili neće dolaziti u Sarajevo do utakmice![]()
rastafarian
Ima na FACE TV
Onda oni neće doći u Sarajevo prije 8, i odma će ih provesti na stadion da ne bi došlo do sukoba, sigurno će ih već od granice čekati policijska pratnja(boje se sačekušeBosniacum Lilium je napisao/la:ja koliko sam cuo, da ce 3-4 sata prije pocetka tekme preci granu, teklegenda reala je napisao/la:Jesu stigli ti Bugari ili neće dolaziti u Sarajevo do utakmice![]()
rastafarian
Ima na FACE TV
Travnik tek kreće, mi smo sa 4 auta ali znam da će bruka raje krenuti, ako već nisu na putusenci-071 je napisao/la:Sta je ovo ljudi moji,policja na svakom cosku,raskrsnici ,kao da je ratno stanje.Ono sto je lijepo je to da Horde setaju gradom,pune su basce Hordasa vec sad ori pjesma pristigle raje iz cijele BiH,a Bogami i Evrope.Bice pakleno veceras na Kosevu,jos kad ga zabijemo to ce biti atmosfera kakva se ne viđa na ovim prostorima.
onda skandirajte kao fukare prosle jeseni u banjaluci "NECEMO POBJEDU,NECEMO POBJEDU!!",hahhhahhaNIKAKO NE NABIJAJTE PRITISAK NASIM MOMCIMA KAD IZADJU NA TEREN KAO NI ZA VRIJEME UTAKMICE,SKANDIRANJEM.......HOCEMO POBJEDU.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, mosarajvosa83 i 17 gostiju.