Reklo bi se nista cudno, al ovo je njihov peti dvoboj u zadnja 3 mjeseca
Ah sto ti je reći sudbina
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Federer jeste igrao u tom vremenu i Federer nije genericki igrac, jer se njegova igra dosta razlikujeu odnosu na podloge.BigBigBang je napisao/la: Da, a posto ni Federer nije igrao u tom nekada vremenu i za njega mozemo reci da je kvazi all rounder zapravo genericki igrac koji igra isto bez obzira na podloge jer hebiga nije igrao u tom nekada vremenu i ne mozemo ga smatrati all rounderom.
Zavisi, kako koja.BigBigBang je napisao/la:Interesuje me koje je to vrijeme kad su se promjenile podloge tj. usporile od koje godine tacno bas me zanima
Djokovic i Murray bi bili najopasniji tamo gde i sada jesu najopasniji - na HCu. Murray bi bio bolji na brzem HCu, a Djokovic na sporijem.i posto se prica o tome kako je Nadalu godilo zasto se ne zapitamo jos jednom kako je to godilo Djokovicu ili Murrayu kakvi bi oni igraci bili da se to nije desilo za Nadala kao sto sam rekao znamo da bi svejedno dominirao na Roland Garossu dje bi ovi dominirali?
Federer jes all rounder ali nista veci od Nadala, jedan je od najboljih tenisera samo nije imao srece jer mu je dio karijere zakacila era Rafaela Nadala.

Olimpijada će po svemu sudeći biti jako jako zanimljiva."Connors loved to fight, Sampras loved to win, Federer just loves to play."
Oprosti.... Nego nije te bilo dugo gotovo čitav RG I W...formance je napisao/la:Samo umjesto "loveD" stavi "loveS" da rečenica bude gramatički ispravna.
Cemu igranje tenisa u sedmici pre OINemački teniser Filip Kolšrajber propustiće Olimpijske igre jer se povredio u finalnom meču na teniskom turniru u austrijskom Kicbilu.Kolšrajber je u finalu igrao sa Holanđaninom Robinom Haseom, ali je u finišu meča povredio zadnju ložu desne noge i u nedelju u prvom kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama neće igrati sa Slovencem Blažom Kavčičem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.