Utakmica je u 21:00, ima na FACE TV, ako imas Moju TV tu imas FACE TVzvjezdas je napisao/la:U koliko je utakmica,ima li na tv. i i kojoj.SRETNO
Sretno komsije!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Utakmica je u 21:00, ima na FACE TV, ako imas Moju TV tu imas FACE TVzvjezdas je napisao/la:U koliko je utakmica,ima li na tv. i i kojoj.SRETNO
U jihovom pregledu programa nema utakmice!likma23 je napisao/la:Utakmica je u 21:00, ima na FACE TV, ako imas Moju TV tu imas FACE TVzvjezdas je napisao/la:U koliko je utakmica,ima li na tv. i i kojoj.SRETNO
Sretno komsije!

knabs je napisao/la:oce'l bit igdje stream sunce vam kalajsano ?????
hvala lipo..Sarajevo29 je napisao/la:knabs je napisao/la:oce'l bit igdje stream sunce vam kalajsano ?????
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eto
ZlatnaDolina je napisao/la:Navijaci Levskog ce biti podijeljeni na dva dijela radi lakseg cuvanja, i sve do pocetka utakmice boravit ce na periferiji Sarajeva slicno kao i sa Hordama u Sofiji, tek sat vremena prije pocetka utakmice bit ce se sprovedeni do stadiona Koševo, bit ce nemoguce i pomisliti napraviti neki belaj ili eksces tako da okrenite se Sarajevu, tribinama i navijanju nema fajde vjerujte![]()
Sretno komšije !! osvjetlajte obraz grada i pokazite Bosanski ponos i inat !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.