KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Poslije cetiri poraza svaka pobjeda je dobra za samopouzdanje
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
hvala na cestitkiama, ono sto si me pitao, prenio sam ali slabo da ce biti sta god od toga, a ono sto sam te pitao cekam odgovor ovih mojihBrigateBL je napisao/la:Cestitke Gogiju na pobjedi drago mi je zbog njega licno, mada je iskreno Klipa najzasluzniji za pobjedu Bosne, jer je imao nekoliko losih odluka tokom meca.
SEhovac je ok strucnjak, vodio je kadetsku reprezentaciju. prosle godine je sjajno vodio prosjecnu ekipu Slavije i sa njom ostvario zaista dobre rezultate, ima potencijal definitvno, ali je sehovic sinoc pokazao sta znaci borbeni domaci igrac, Ivanovic me iznenadio pozitivno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nije ništa od toga. pregledaj dopuštenja, pa se javi.BrigateBL je napisao/la:OK pretpostavio sam to.. hvala u svakom slucaju

-
- Kontakt:
pa jel te stidPeppermintParkRanger je napisao/la:cestitke Bosni, da nisam postao papucar otisao bih na tekmu, al jbg

Slusao sam na tribinama price kako je Ivanovic klosar, kako veze nema, kako smo otjerali jednog "kloca" (Edo) a doveli drugog. Meni je samo drago da covjek igra vrlo fer i korektno i da se nekurci na terenu a njegov ucinak je zadovoljavajuci jer imamo jos i sjajnog Hajrica na toj poziciji.nerminh74 je napisao/la:napokon je igrao pod kosem, gdje je daleko bolje odigrao, mislim da tako treba nastaviti, a 3 da suta rjetko kada jer imamo igraca za to, sto se tice sehovica do nedavno nisam ga gotivio, ali covjek tako srcano i borbeno igra (i sa tim nadoknadzuje manjak tehnike i donekle talenta) da sam morao promjeniti misljenjebosanac je napisao/la:Bez centara (jos polazem nade i u Amara i u Emira ali imaju oni jos mnogo da uce) i Hajrica, odrzati prednost i slaviti bodove na kraju je za svaku pohvalu. Svaka cast momcima a sve cestitke i treneru Sehovcu. Poseban aplauz su zasluzili Seha za extremnu borbenost na terenu (po 4 skoka u odbrani i napadu) i odlicnu efikasnost te Ivanovic koji je igrao vise nego solidno uzeci u obzir da je vecinu vremena proveo na terenu gurajuci se sa njihovim centrima.Ova pobjeda sinoc protiv FMPa je veoma bitna kako zbog bodova tako i zbog vracanja samopouzdanja i motivacije koja je otisla u sunovrat. Jos jednom svaka cast!
svaka cast seha
Samo bi volio da Muha brze radi s loptom. Ne volim protiv nasih igraca pricati ali me fakat srklet uhvati svaki put kad krene sa organizacijom akcije. Pa bolan to traje po 15 sekundi dok on pruzi prvi pas. Mora biti puno brzi i okretljivi inace slabo mu se pise.
znaju li neki ovi malo bolje upuceni u desavanja KK Bosne hoce li odmah biti pojacanja ako dodje Vukoicic na klupu
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Alhemicar
- Kontakt:
Sto se tice foruma mislim da nam ovdje nista ne nedostaje,i ne vidim potrebu za nekim drugim,dok komuniciramo po ps. @Ars procitas li kad PP. 

-the LORD of the RINGS-
Ako u ponedjeljak definitivno damo otkaz Burrelu,onda ce pojacanja sigurno biti! Sve zavisi sta kaze novi trener(iskreno se nadam da ce to biti Vukoicic) on ce sigurno znati prepoznati prave nedostatke u Bosninoj ekipi,i dovesti igrace koji su mu neophodni!
Ma Vlada je miljenik sarajevske publike,covjek koga ovdje svi cjene i sigurno ce ovdje dobro doci! A najzanimljivije ce biti kada se odlucivalo o prvaku drzave,i uz punu dvoranu i njemu ce biti gust voditi Bosnu!
Ma Vlada je miljenik sarajevske publike,covjek koga ovdje svi cjene i sigurno ce ovdje dobro doci! A najzanimljivije ce biti kada se odlucivalo o prvaku drzave,i uz punu dvoranu i njemu ce biti gust voditi Bosnu!
Samo jedno pitanje:
Kako moderator na strani Kk Bosna na sportsport.ba može biti čovjek, uz svo dužno poštovanje prema njemu, ko je iz BL i po svim dosadašnjim pisanjima je veliki fan Igosa i Borca iz BL, i jedva čeka da nam Bosna izgubi koju tekmu.
Doduše malo je suptilniji od Malene, malo obloži svoje riječi u celofan,iako se između redaka osjeti zavist prema Bosni i bosancima.
Nemam ništa protiv da bude moderator za Borac BL i Igokeu, al' za klub za koji ja navijam ne.
A i prvi moderator je javno izjavio da slabo ide na tekme, vjerojatno zbog promjena pelena
, gori od PPP koji zasad samo čuva bolju polovicu
.
U znak protesta neću pisati ništa min par dana, da se malo odmorite od mene.
Kako moderator na strani Kk Bosna na sportsport.ba može biti čovjek, uz svo dužno poštovanje prema njemu, ko je iz BL i po svim dosadašnjim pisanjima je veliki fan Igosa i Borca iz BL, i jedva čeka da nam Bosna izgubi koju tekmu.
Doduše malo je suptilniji od Malene, malo obloži svoje riječi u celofan,iako se između redaka osjeti zavist prema Bosni i bosancima.
Nemam ništa protiv da bude moderator za Borac BL i Igokeu, al' za klub za koji ja navijam ne.
A i prvi moderator je javno izjavio da slabo ide na tekme, vjerojatno zbog promjena pelena

ovo nije forum KK Bosna nego je podforum BH kosarke sa podforumima: Reprezentacija BiH, Kosarkaski klubovi, tu je topic KK Bosne i NLB Liga, sto znaci da Brigate BL ima sva prava da moderira ovaj podforum i sto vise pozeljno je da su navijaci razlicitih klubova moderatori, a iskreno nisam primjetio da Brigate BL prica o politici dok to za tebe nebih mogao reci, sto vise BrigateBL, koliko sam do sada mogao vidjeti, mogu smatrati samo normalnom osobomars01 je napisao/la:Samo jedno pitanje:
bas bi volio da pokazes gdje sam ja napisao da ne idem na utakmice, sto vise upitaj alhemicara koliko ja slabo idem na utakmice, da si pazljivo procitao vidio bi da nisam isao na utakmice radi opekotine, vidis opekao sam se na moru i imao sam opekotine 2 stupnja od grudi do koljena i zbog toga sam bio u krevetu 3 sedmice, a jos se nisam oporavio u potpunosti, a uostalom kakave veze ima cinjenica da neko ide ili ne ide na utakmice, vazna je samo objektivnostars01 je napisao/la: A i prvi moderator je javno izjavio da slabo ide na tekme, vjerojatno zbog promjena pelena, gori od PPP koji zasad samo čuva bolju polovicu
.
i jos jedna stvar, ne mjenjam svojoj bebi pelene, ali radim veliki broj drugih stvari, a i da mjenjam ponosio bi se tim jer ja nemam balkanski sindrom dokazivanja muskosti kroz izbjegavanje roditeljskih ili bracnih obaveza
ovo je bio odgovor za tvoje pitanje i sa tim ova diskusija zavrsava, svaki drugi post koji nije vezan za kosarku odmah ide u kantu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Od svih pomenutih opcija za trenera najviše bih volio da to ipak bude Vukoičić.Nadam se da pregovori neće propasti.
Ko zna stanje u Bosni volio bih da mi privatnom porukom odgovori koliko im zaista kasne plate....
Situacija u svim Bh klubovima je bas losa rijetki su oni koji redovno placaju
Situacija u svim Bh klubovima je bas losa rijetki su oni koji redovno placaju
jusip se isto pominjao, ali koliko znam on ima veoma dobar posao u rusiji gdje vodi lokomotivu, ali on nije tip za bosnu jer ne da upravama da se mjesaju, a to nasi ne voledeniso je napisao/la:Od svih pomenutih opcija za trenera najviše bih volio da to ipak bude Vukoičić.Nadam se da pregovori neće propasti.
naravno sljedeci najbolji izbor je vukoicic
sto se tice kasnjenja plata recimo da ostaje u domeni neke BiH normale, ali aposlutno je to nenormalno za europske uslove
ars i nermine, zamolio sam vas fino da se ne prepucavate, imate PP pa raspravljajte, ajmo ovdje o kosarci, kvarite drugima gust citanja, ionako je 80% ljudi sa KKB foruma pobjeglo zbog toga sto se vise prepucavalo nego pricalo o onome o cemu se treba pricati.
na kraju krajeva ima na forumu ona tema za sve nevezano za sport pa tamo se moze svako igrati cetnika, balija, ustasa, nacista, republikanaca, demokrata, roma, lacijala, ultradesnicara, ultraljevicara, SDS, SDA, HDZ, SDP, boljsevika, komunista, causeskua, lupeskua, stoickova, george weaha, big willyja, jenne jameson, asie carrere, mr. t-ja, ice cubea, seana conneryja, ljubise samardzica, milene dravic...
na kraju krajeva ima na forumu ona tema za sve nevezano za sport pa tamo se moze svako igrati cetnika, balija, ustasa, nacista, republikanaca, demokrata, roma, lacijala, ultradesnicara, ultraljevicara, SDS, SDA, HDZ, SDP, boljsevika, komunista, causeskua, lupeskua, stoickova, george weaha, big willyja, jenne jameson, asie carrere, mr. t-ja, ice cubea, seana conneryja, ljubise samardzica, milene dravic...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Alhemicar
- Kontakt:
Moje misljenje o moderatoru na podforumu KK Bosna se u potpunosti slaze sa Arsom,nista protiv covjeka ali kakve on veze ima sa KK Bosna.Nemam nista protiv da bude na Borac Igokea i sl.Sto se tice vas dvojice mogli bi malo spustiti loptu inace ode ovaj forum u nezeljenom pravcu( Nijedan nije negativac).Cak sta vise na utakmici protiv FMP smo sjedili sva trojica zajedno a da to niste ni znali. Ja ispadoh kao Holbruk. 

-the LORD of the RINGS-
nemamo podforum KK Bosna, samo temu KK Bosna. podforum je "košarkaški klubovi", a na njemu će moderatori biti iz različitih krajeva BiH, koji navijaju za različite košarkaške klubove, itd.
isto će vremenom biti i na ostalim podforumima.
nadam se da smo ovim okončali rasprave o moderaciji i možemo preći na diskusije koje imaju veze sa temom. za sve eventualne dalje komentare na raspolaganju su vam privatne poruke i kontakt mailovi.
isto će vremenom biti i na ostalim podforumima.
nadam se da smo ovim okončali rasprave o moderaciji i možemo preći na diskusije koje imaju veze sa temom. za sve eventualne dalje komentare na raspolaganju su vam privatne poruke i kontakt mailovi.
Vijest da je Vukoicic blizu klupe Bosne mi ulijeva neki dodatni optimizam da ce nasli mladi igraci, a posebno mislim na Camdzica, Majstorica i Suljagica, prerasti u sasvim solidne igrace i da ce se njihov talenat moci upotpuniti sa jakim igrackim iskustvom.
da rijesim probleme he he...
Nermine uzmi ti Bosnu a ja cu ostale timove i nema problema da ne smetamu ljudima:)
Nermine uzmi ti Bosnu a ja cu ostale timove i nema problema da ne smetamu ljudima:)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.