AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
M'biwa, Kaka i Matri su pojačanja koja će doći u Milan
više niko ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
odlicno samo umjesto matrija bi vam bolje nekog drugog napadača dovest ali hajd Celo zna!
kako ovo pedofili planirano provode....zamazat ce nama navijacima oci dovodjenjem kake'(posudba naravno),ovaj mbiwa najvise do 8 mil eura ce ici,smrad matri ce kostati ne vise od 10 mil eura i to je to....znaci najvise ce potrositi do 20 ak mil,a uzeli su 63 mil eura,Berla dobar nekih 40 ak mil eura za bunga bunga partije,sudske sporove i sta ti ja znam sta vec....Ako ce nam Matri(smrad kad je mogao preci kod nas otisao je u juve)predvoditi napad sa rovitim patom i robinhom kraljom promasaja sa 3 metra,onda daj boze da premasimo i 40 golova u sezoni,a koliko ce tek da prime sa mexesom,mbiwom,bonerom,yepesom i acerbiem o tom i necu da razmisljam,jer kad su sa t silvom i nestom primali po 25 onda na ove ide sigurno puta 2......
- harunsmajic
- Kontakt:
Ibra zove Boneru u PSG

- IlPrincipe
- Kontakt:
šališ se ?harunsmajic je napisao/la:Ibra zove Boneru u PSG![]()
![]()
![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
hahah misli na abateaIlPrincipe je napisao/la:šališ se ?harunsmajic je napisao/la:Ibra zove Boneru u PSG![]()
![]()
![]()
MOgli bi vi srusiti nas rekord od prosle godinesubasic je napisao/la:kako ovo pedofili planirano provode....zamazat ce nama navijacima oci dovodjenjem kake'(posudba naravno),ovaj mbiwa najvise do 8 mil eura ce ici,smrad matri ce kostati ne vise od 10 mil eura i to je to....znaci najvise ce potrositi do 20 ak mil,a uzeli su 63 mil eura,Berla dobar nekih 40 ak mil eura za bunga bunga partije,sudske sporove i sta ti ja znam sta vec....Ako ce nam Matri(smrad kad je mogao preci kod nas otisao je u juve)predvoditi napad sa rovitim patom i robinhom kraljom promasaja sa 3 metra,onda daj boze da premasimo i 40 golova u sezoni,a koliko ce tek da prime sa mexesom,mbiwom,bonerom,yepesom i acerbiem o tom i necu da razmisljam,jer kad su sa t silvom i nestom primali po 25 onda na ove ide sigurno puta 2......
PS. Berluskoni uci od Morattia ko se plasirati u Europa Ligu
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
a vjeruj imate bar 2 puta bolji mercato od nas,do sad....handanovic,palacio,guarin,silvestre.....spominje se kolarov,razmjena kvaljarela pazzini...tako da kako god bolji mercato....ovi moji jadovi "kopaju" nekakve nigere po monpeljeu,i nancy-uvrebac86 je napisao/la:MOgli bi vi srusiti nas rekord od prosle godinesubasic je napisao/la:kako ovo pedofili planirano provode....zamazat ce nama navijacima oci dovodjenjem kake'(posudba naravno),ovaj mbiwa najvise do 8 mil eura ce ici,smrad matri ce kostati ne vise od 10 mil eura i to je to....znaci najvise ce potrositi do 20 ak mil,a uzeli su 63 mil eura,Berla dobar nekih 40 ak mil eura za bunga bunga partije,sudske sporove i sta ti ja znam sta vec....Ako ce nam Matri(smrad kad je mogao preci kod nas otisao je u juve)predvoditi napad sa rovitim patom i robinhom kraljom promasaja sa 3 metra,onda daj boze da premasimo i 40 golova u sezoni,a koliko ce tek da prime sa mexesom,mbiwom,bonerom,yepesom i acerbiem o tom i necu da razmisljam,jer kad su sa t silvom i nestom primali po 25 onda na ove ide sigurno puta 2......![]()
![]()
PS. Berluskoni uci od Morattia ko se plasirati u Europa Ligu![]()
![]()
![]()
- rastafarian
- Kontakt:
subasic je napisao/la:..ovi moji jadovi "kopaju" nekakve nigere po monpeljeu,i nancy-u
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
PA zato i kazem od "prosle godine" kad smo bili katastrofa sto se tice mercata!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- senad_flamin
- Kontakt:
@subasic de ti malo ohladi , logout
Dodji kad se malo urazumiš 
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 26 jul 2012, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
Ode Abate za 20 milja u PSG izgleda

ma ako daju 20 M nek slobodno vode abatea, usput ce dobiti gratis i boneru i mesbaha, nek makar vodu nose:D:D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- senad_flamin
- Kontakt:
Montpellier have already found a replacement for @YangaMbiwa. They've signed Daniel Congré from Toulouse for €5m
evo Montpellier je našao zamjenu za Mbiwu
Nadam se da ćemo uskoro riješit ovaj transfer,svakako bolje rješenje od Rolanda,Tascia i Carvalha .
evo Montpellier je našao zamjenu za Mbiwu
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
20 mil za Abatea je odlično , ali ali ali . . . Momak uvijek daje 100 % od sebe bori se stalno, ali zna samo trčati pravo
ne sjećam se kad je dobro centrirao,ali svi su ga voljeli što se nikad nije žalio u igri.
Kad se sjetim MILITA rado bi onda da ga prodaju za tih 20 mil
Problem je koga će naći za tu poziciju
Kad se sjetim MILITA rado bi onda da ga prodaju za tih 20 mil
Problem je koga će naći za tu poziciju
-RIVALDO-
Kazu sada mozda ce cekati i 2013 ,da tada potpisu Mbiwusenad_flamin je napisao/la:Montpellier have already found a replacement for @YangaMbiwa. They've signed Daniel Congré from Toulouse for €5m
evo Montpellier je našao zamjenu za MbiwuNadam se da ćemo uskoro riješit ovaj transfer,svakako bolje rješenje od Rolanda,Tascia i Carvalha .
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Šta si očekivao, da će Silvio uložiti 65 mil na igrače koji bi mogli dostojno zamjeniti Ibrahimovića i Silvu, od toga nema i neće biti ništa.Sam si nabrojao neka imena sa kojim se trenutno povezuju među tim igračima nijedan bitno ne može popraviti kvalitet tima.subasic je napisao/la:kako ovo pedofili planirano provode....zamazat ce nama navijacima oci dovodjenjem kake'(posudba naravno),ovaj mbiwa najvise do 8 mil eura ce ici,smrad matri ce kostati ne vise od 10 mil eura i to je to....znaci najvise ce potrositi do 20 ak mil,a uzeli su 63 mil eura,Berla dobar nekih 40 ak mil eura za bunga bunga partije,sudske sporove i sta ti ja znam sta vec....Ako ce nam Matri(smrad kad je mogao preci kod nas otisao je u juve)predvoditi napad sa rovitim patom i robinhom kraljom promasaja sa 3 metra,onda daj boze da premasimo i 40 golova u sezoni,a koliko ce tek da prime sa mexesom,mbiwom,bonerom,yepesom i acerbiem o tom i necu da razmisljam,jer kad su sa t silvom i nestom primali po 25 onda na ove ide sigurno puta 2......
Ova priča oko Kake je očajan potez Galijanija da umiri navijače i u slučaju eventualnog dolaska opet ništa se bitno neće promjeniti jer današnji Kaka je samo blijeda slika igrača od prije nekoliko sezona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- senad_flamin
- Kontakt:
Tebe sam čekao danas na ovoj temi i evo dočekaoSaurman je napisao/la:Šta si očekivao, da će Silvio uložiti 65 mil na igrače koji bi mogli dostojno zamjeniti Ibrahimovića i Silvu, od toga nema i neće biti ništa.Sam si nabrojao neka imena sa kojim se trenutno povezuju među tim igračima nijedan bitno ne može popraviti kvalitet tima.subasic je napisao/la:kako ovo pedofili planirano provode....zamazat ce nama navijacima oci dovodjenjem kake'(posudba naravno),ovaj mbiwa najvise do 8 mil eura ce ici,smrad matri ce kostati ne vise od 10 mil eura i to je to....znaci najvise ce potrositi do 20 ak mil,a uzeli su 63 mil eura,Berla dobar nekih 40 ak mil eura za bunga bunga partije,sudske sporove i sta ti ja znam sta vec....Ako ce nam Matri(smrad kad je mogao preci kod nas otisao je u juve)predvoditi napad sa rovitim patom i robinhom kraljom promasaja sa 3 metra,onda daj boze da premasimo i 40 golova u sezoni,a koliko ce tek da prime sa mexesom,mbiwom,bonerom,yepesom i acerbiem o tom i necu da razmisljam,jer kad su sa t silvom i nestom primali po 25 onda na ove ide sigurno puta 2......
Ova priča oko Kake je očajan potez Galijanija da umiri navijače i u slučaju eventualnog dolaska opet ništa se bitno neće promjeniti jer današnji Kaka je samo blijeda slika igrača od prije nekoliko sezona.
-RIVALDO-
- harunsmajic
- Kontakt:
HAHAHHA! Valjda znam ko je bonera a ko abate! Ovo zeza bilasubasic je napisao/la:hahah misli na abateaIlPrincipe je napisao/la:šališ se ?harunsmajic je napisao/la:Ibra zove Boneru u PSG![]()
![]()
![]()
- senad_flamin
- Kontakt:
1.Milan-Sampdoria
2.Bologna-Milan
3.Milan-Atalanta
4.Udinese-Milan
5.Milan-Cagliari
6.Parma-Milan
7.Milan-Inter
8.Lazio-Milan
9.Milan-Genoa
10.Palermo-Milan
11. Milan-Chievo
12.Milan-Fiorentina
13.Napoli-Milan
14.Milan-Juventus
15.Catania-Milan
16.Torino i Milan
17.Milan-Pescara
18.Roma-Milan
19.Roma-Milan
2.Bologna-Milan
3.Milan-Atalanta
4.Udinese-Milan
5.Milan-Cagliari
6.Parma-Milan
7.Milan-Inter
8.Lazio-Milan
9.Milan-Genoa
10.Palermo-Milan
11. Milan-Chievo
12.Milan-Fiorentina
13.Napoli-Milan
14.Milan-Juventus
15.Catania-Milan
16.Torino i Milan
17.Milan-Pescara
18.Roma-Milan
19.Roma-Milan
-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: AjsKjub, celikmilan, zamorano1plus8 i 14 gostiju.