Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
"Teško će se Riki vratiti kod nas. Ima mnogo prepreka, iako volja postoji. Najveći problem je novac, njegov ugovor nije u rangu Serije A, a i u Španiji je bila drugačija fiskalna politika i manji porezi kada je potpisivao za Real", kaže Galijani.
IlPrincipe je napisao/la:težak raspored skroz
ova druga mi se sviđa skroz
još evo spominju da ako Real dovede Modrica da bi Khedira mogo kod nas, tako da komotno može na poziciju Ambrosinija, a žao mi je zbog Muntarijeve povrede fkt je lik zvjerka postao i paf povreda do januara
Pa nece onda valjda Nocerino ili Montolivo ici na klupu a da igra 36-o godisnji Ambrosinisenad_flamin je napisao/la:Ispravka Montolivo neće igrati ispred odbrane,Allegri je izjavio "da Milan tu traži igrača", a ako ne nađe igrat će Ambrosini.
senad_flamin je napisao/la:Ispravka Montolivo neće igrati ispred odbrane,Allegri je izjavio "da Milan tu traži igrača", a ako ne nađe igrat će Ambrosini.
Ti se Čuo sa Gallianijem i on ti kaze tako jel?IlPrincipe je napisao/la:velika ti je maštaosim M'biwe,Kaka i Matrija niko neće više doći
deal with it
da tako kaže, rekli su "U naš tim će doći iz svakog reda po jedan igrač!" (M'biwa,Kaka,Matri) samo mi mrsko sad trazit citat ..Warrick je napisao/la:Ti se Čuo sa Gallianijem i on ti kaze tako jel?IlPrincipe je napisao/la:velika ti je maštaosim M'biwe,Kaka i Matrija niko neće više doći
deal with it
hahahahha sva sreca pa im je vjerovati,isto ko sto su rekli da Ibra i Silva ostaju kod nas,nista ti to nije sigurno moj prijatelju,bice ti svega do kraja mercata,Braida je neki dan imao jako dug sastanak sa Tevezovim agentom,Abate je blizu odlaska u PSG,spominje se neki Madjar kojeg nam je Genoa ponudila...povezujemo se sa Richardosm iz City-ja tako da ima svakakvih spekulacija i nagadjanja,nemoj biti previse siguran u to da ce samo ta trojica dociIlPrincipe je napisao/la:da tako kaže, rekli su "U naš tim će doći iz svakog reda po jedan igrač!" (M'biwa,Kaka,Matri) samo mi mrsko sad trazit citat ..Warrick je napisao/la:Ti se Čuo sa Gallianijem i on ti kaze tako jel?IlPrincipe je napisao/la:velika ti je maštaosim M'biwe,Kaka i Matrija niko neće više doći
deal with it
______________Abbiati
___Abate___Mexes__Acerbi/M'biwa___Antonini
______________Ambrosini
_______Montolivo_____Nocerino
__________Boateng__Kaka
________________Pato
ovo bi bilo savršeno, još bih volio da Muntari igra poziciju ispred odbrane ali ga nema do januara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.