FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne bi bilo cudo da svira jos jedan penal......... Ja bi napao sudca, j.ebem uefu.
sad je pitanje samo u kojoj minuti će bordo tim ostat sa igračem manje a vrlo izgledno da još jedan penal sudi nam ovaj rumunski cigan
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Losi ste fizicki drama. Jedva trce a tek prvo poluvrijeme ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Da, isto sam primjetio. Umorili se apsolutno.
Nisu fizicki pali nego psihicki, presjekla ih ova sudijska kradja
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Ista stvar sa Zeljom protiv Maribora... Sve super prvih 45 minuta, onda igraci popadaju ko muhe... Zapravo je uvijek ista stvar sa svim BiH klubovima u Evropi...Paranoja je napisao/la:Losi ste fizicki drama. Jedva trce a tek prvo poluvrijeme ..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Lopov ti opljačka kuću a ti odeš da ga tužakaš onom što ga je poslao.TeaM87 je napisao/la:Trebaju zeljo i sarajevo zajedno poslati pismo uefi, ovo je sramota !
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Amoxicillin
- Kontakt:
Pa ako imaju dokaze ove video dokaze, imaju pravo tužit' fino sudu kol'ko ja znamTeaM87 je napisao/la:Trebaju zeljo i sarajevo zajedno poslati pismo uefi, ovo je sramota !
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Rece navijac ZeljeParanoja je napisao/la:Losi ste fizicki drama. Jedva trce a tek prvo poluvrijeme ..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma nema ništa od pisma, nego treba jedno janje i domaće šljive poslatTeaM87 je napisao/la:Trebaju zeljo i sarajevo zajedno poslati pismo uefi, ovo je sramota !
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
LBJ MVP je napisao/la:Lopov ti opljačka kuću a ti odeš da ga tužakaš onom što ga je poslao.TeaM87 je napisao/la:Trebaju zeljo i sarajevo zajedno poslati pismo uefi, ovo je sramota !
Visca el Barça ! Mes que un club !
Previše su se "opustili" i lahko izgubili koncentraciju nakon vodstva s 2 - 0 ... Teba smoći snagu do kraja.
Ovaj mali Suljic dobar igrac ali glup ko k.urac
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
hahahahha, sto se nasmijah!DesimaL je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Lopov ti opljačka kuću a ti odeš da ga tužakaš onom što ga je poslao.TeaM87 je napisao/la:Trebaju zeljo i sarajevo zajedno poslati pismo uefi, ovo je sramota !![]()
![]()
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ovaj Tadejević drama LOŠ..ama baš svaki kontakt sa loptom mu je bio greška...puše preko njegove strane..trom,spor katastrofa...pa da je valjao ostao bi u Rijeci
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Treba se trznuti malo...vrlo lako su mogli primiti drugi gol.
Što više lopti na Suljića,boje ga se žestoko.
Što više lopti na Suljića,boje ga se žestoko.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Smiluj nam se dragi Allahu i pomozi nasim fudbalerima da daju jos jedan go,a da do kraja ne prime nijedan,amin!
Mamu im i penal ovo ko preslikana situacija iz Maribora stoka iz uefe.
Treba se probat pribrat i uvaliti koji u drugom, prvo poluvrjeme je pokazalo da se itekako moze i cuvat se crvenih.
Treba se probat pribrat i uvaliti koji u drugom, prvo poluvrjeme je pokazalo da se itekako moze i cuvat se crvenih.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ko ovom Tadejevicu dade kopačke,kakav je to šljam,kreten,bot,antitalenat da igra u najvecem BiH klubu,stvarno sramota,povreda Zlatkovica je poremetila dosta toga,ali nadam se da cemo zabit jos koji i da prodjemo !!!!!!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.