Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
I.S 5
A.S 99
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Slogina škola . Dijete sa Unebrochi28 je napisao/la:CSKA Sofia (Bul) 1 - 1 Mura (Slo) (Nusmir Fajić) Jedinstvova je to školaNakon skalpa Bakua, pao je i CSKA. Bio je najbolji strijelac Premier lige BiH, najbolji strijelac Slovenske lige. Ovaj robusni napadač (191cm) zasluzuje da se obrati paznja na njega.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ali najblizi pozivu je ipakemiros je napisao/la:S.H 7
I.S 5
A.S 99
S.T. 6
- legenda reala
- Kontakt:
Jedini Said u repku ostali ne moguKonfucije je napisao/la:Sesara i Saida u repku.kakav svraka i vranjesi....
Hairlija jesi ti ???
Kad smo ja i ti ovdje falili Saida a ljudi ga ismijavali
Nadam se da hare odobrava ove pozive u nacionalne timove Saidu i Asmiru
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To ga je i u Njemackom sjebalo, ali sada mi djeluje malo zreliji, jos da poradi na fizickoj spremi bio bi strasan igrac.LBJ MVP je napisao/la:Ćiro je jednom pozvao Saida i nikad više,iz Ćirinih izjava se između redova moglo pročitati da se dugo nije susreo sa uobraženijim igračom.
legenda reala je napisao/la:Jedini Said u repku ostali ne moguKonfucije je napisao/la:Sesara i Saida u repku.kakav svraka i vranjesi....![]()
Hairlija jesi ti ???
Kad smo ja i ti ovdje falili Saida a ljudi ga ismijavali![]()
Nadam se da hare odobrava ove pozive u nacionalne timove Saidu i Asmiru![]()
Daj sredi s Bektom nek nam osposobi zapad.
- legenda reala
- Kontakt:
Jel bolje da zadnjih 25 minuta uđe Said ili Darko Maletićnihco je napisao/la:nije tu jos niko za reprezentacije, huseinovic ima ,i uvijek je imao, potencijal ali jos kondicije i ozbiljnosti do poziva.
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.
Ma znam baKonfucije je napisao/la: legendo taj sam.
Daj sredi s Bektom nek nam osposobi zapad.
Inace Bekto mi je rodjak,samo sto ga nikad nisam upozn'o.
Njegov dedo rahmetli ukopan u mezarju moje porodice.
Jesi vidio papka Veležu pravi stadion a mi nemamo para za Evropu u rukometu
Nisam ni ja nikad u životu ga vidio, a vala i rijetki su nemoguće ga je i sresti
Vidi s neno#4 on je njegov jaran pa nek on mu kaže
je.bi ga, nisam ja pozvao maletica !legenda reala je napisao/la:Jel bolje da zadnjih 25 minuta uđe Said ili Darko Maletićnihco je napisao/la:nije tu jos niko za reprezentacije, huseinovic ima ,i uvijek je imao, potencijal ali jos kondicije i ozbiljnosti do poziva.
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.![]()
bolji je on , i potrebniji, od pola susicevih pulena ali to vise govori o selektoru nego o njemu i ne cini materijalom za reprezentaciju. mora se jos potruditi.
Ne yebite buva,pogotovo ti @nihcudine zar uvijek moras biti najgori od sve djecenihco je napisao/la:je.bi ga, nisam ja pozvao maletica !legenda reala je napisao/la:Jel bolje da zadnjih 25 minuta uđe Said ili Darko Maletićnihco je napisao/la:nije tu jos niko za reprezentacije, huseinovic ima ,i uvijek je imao, potencijal ali jos kondicije i ozbiljnosti do poziva.
nadam se da se opametio i da ce iskoristiti sansu koja ce mu se , najvjerovatnije, pruziti nakon ovih utakmica kada ostvari neki pristojan transfer.![]()
bolji je on , i potrebniji, od pola susicevih pulena ali to vise govori o selektoru nego o njemu i ne cini materijalom za reprezentaciju. mora se jos potruditi.
A sad je opet znalac i legenda.
Susic vec ima jednog Saida ili ti starijeg brata.Talenta koliko hoces,ali reda,rada,i discipline nigdje.
Said ima znanje,zato je i bio u Werderu,ali isto tako nema ama bas nikakve discipline i samoodricanja,kad se iz BL vrati u PL pametnom dovoljno.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sreca pa ce Said negdje otic', pa ako tamo bude standardan onda ga zvat' ako ne nista..Ovo ostalo daleko od repke, jedino mali suljic za mladu i to je to..
I sa 15 kila viska protutnja ko brzi.Batko je napisao/la:Said je dobar igrač al se čak i na TV jasno vidi da je debel. Ima tu minimum 15 kg viška.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa jeste.harishp je napisao/la:I sa 15 kila viska protutnja ko brzi.Batko je napisao/la:Said je dobar igrač al se čak i na TV jasno vidi da je debel. Ima tu minimum 15 kg viška.
Al sjeti se prije 3-4 godine, ono malo što je igrao u Werderu, bio je među najbržim igračima.
Kad bi skinuo 15 kg on bi bio jako brz.
Ali u duelima bi izgubio onu stabilnost na nogama koju fakat ima.Batko je napisao/la:Pa jeste.harishp je napisao/la:I sa 15 kila viska protutnja ko brzi.Batko je napisao/la:Said je dobar igrač al se čak i na TV jasno vidi da je debel. Ima tu minimum 15 kg viška.
Al sjeti se prije 3-4 godine, ono malo što je igrao u Werderu, bio je među najbržim igračima.
Kad bi skinuo 15 kg on bi bio jako brz.
Pa Maradona je vazda bio ko burence,lakse ga preskociti bilo nego zaobici.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, ajdekuci, Atlanta, Belito, bh22, Brix, Burberry46, donniedarko, emir79, Frankie, Fudo, Futbol, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, harko35, inzomni, izdzezveubrazil, JimmyPage, JoeBleck, KarlMarx, kouadio, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, Matterhorn22, Mostarac12345, Nakata, napapijri1987, NebeskaSila96, perun, prisonbreak, Proximic, Rauber33, rossonero85, Scholl, Shevko, signalidunapark, soccerfan, SSj4, StevieG8, Sveti, thomashasler, TofiTofita, Trifunov, TripleThreat, tutankamon1905, Venom i 315 gostiju.